Hvordan laste ned MovieBox til PC og Mac

MovieBox er et kjent program for å glede deg over filmer og TV-serier gratis, og det ser ut som en showbox. Dessverre er denne applikasjonen ikke tilgjengelig på alle plattformer. Du kan enkelt installere denne appen på Android-plattformen ved å laste ned apk-filen, men på iOS er denne appen ikke tilgjengelig i App Store.

Hvis du er interessert i å bruke denne applikasjonen annet enn på Android-telefonen og nettbrettet, for eksempel på en Windows-PC eller Mac, kan du bruke emulatoren for Android-appene. En av de beste emulatorene er Bluestack. Det er en app-spiller (emulator) for Windows og Mac-plattform, så du vil kunne installere og bruke Android-applikasjonene på den. Jeg vil dele hvordan jeg installerer Bluestack, laster ned MovieBox, installerer den og er forberedt på å bruke den som gratis underholdningsmedium.

Hvordan laste ned og installere Bluestack på PC eller Mac

Du kan laste ned Bluestack-applikasjonen på deres offisielle hjemmeside. Bluestack-nettstedet vil automatisk oppdage operativsystemet du bruker, og installasjonsfilen vil lastes ned direkte. For eksempel på Mac vil Bluestack-installasjonsprogrammet ha en filstørrelse på rundt 260MB med filnavnet BlueStacks-Installer.dmg. Du kan bare åpne den filen og dobbeltklikke på Bluestack-filikonet for å installere den.

I Windows (jeg bruker Windows 7), har Bluestack-installasjonsprogrammet 14 MB filstørrelse med filnavnet: ThinInstaller_native.exe. For å installere den, dobbeltklikker du bare den filen og følger veiviseren. Etter at installasjonsprosessen er fullført, åpnes Bluestack-applikasjonen og vil automatisk laste ned dataspillet du trenger.

Bluestack

I utgangspunktet er Bluestack en emulator eller en virtuell maskin. Den vil bruke maskinvareressursen du har, for eksempel minne, prosessor og HDD. Bluestack har et enkelt utseende som du kan finne på Android-enheten med Kitkat-operativsystemet. Du kan logge på med Google-kontoen din og aktivere Bluestack-kontofunksjonen og appsynkroniseringen. Etter at Bluestack er klar til bruk, følg neste trinn hvordan du laster ned MovieBox for PC og Mac.

Hvordan laste ned MovieBox til PC og Mac

  1. Du kan laste ned MovieBox apk på denne lenken
  2. Dobbeltklikk på moviebox.apk som du har lastet ned
  3. MovieBox blir automatisk installert på Bluestack, og du finner MovieBox-applikasjonen i seksjonen som nylig er spilt .

Det er alt. Hvis du har et beslektet spørsmål, er det bare å legge igjen en kommentar nedenfor.

Se også: Hvordan laste ned Windows 10 på PC