Facebook laster ikke på iPhone? Smarte tips for å fikse det

Facebook laster bare ikke på din iPhone. Hver gang du lanserer appen for sosiale nettverk, blir den fast og ser ikke ut til å komme gjennom.

Fret ikke, kompis! Mange av oss har opplevd den langsomme lastingen av Facebook på et eller annet tidspunkt. Heldigvis er det noen få gjennomførbare løsninger for å fikse den dårlige funksjonen til appen for sosiale nettverk. Gi dem en sjanse, og jeg er sikker på at problemet ville være borte!

Hvordan fikse sakte lasting av Facebook på iPhone

De enkle, men effektive triksene for å løse den tregte lastingen av Facebook

Forsøk først og fremst de følgende tre enkle løsningene som kan kvitte seg med problemet. Hvis de ikke fungerer, kan du gå videre til neste sett med rettinger.

Løsning 1: Tving av å avslutte appen og start den igjen.

Det er en av de enkleste måtene å fikse manglende svar eller sakte lasting av apper.

Løsning nr. 2: Slå av / på Wi-Fi / mobiltelefondata et par ganger.

Oppdater mobiltelefonen eller Wi-Fi. I de fleste tilfeller bør det få arbeidet ditt gjort. Innstillinger → Wi-Fi / Cellular.

Løsning 3: Tøm historikk og data på nettstedet.

Bruker du nettversjonen av appen på iOS-enheten din? Prøv å tømme nettleserhistorikken.

I Safari: Innstillinger → Safari → Tøm historikk og nettstedsdata.

I Chrome: Trykk på menyknappen → Innstillinger → Personvern → Tøm surfedata → Velg datatypen du vil bli kvitt → Trykk på Tøm nettlesingsdata.

Har appen begynt å rulle jevnt over? Hvis ja, fortsett med det som vanlig. Hvis det ikke har det, sjekk ut løsningene nedenfor ...

Litt radikale løsninger for å feilsøke Facebook

#1. Slett Facebook og installer det på nytt. Jeg har vært i stand til å løse dette problemet så mange ganger ved å følge dette trikset. Forhåpentligvis kan det fungere også for deg.

Bare trykk og hold appen → når den begynner å fusse, trykk på “X” -knappen og trykk deretter på Slett i popup-en for å bekrefte.

# 2. Bruker du en tredjepart-app for å se Facebook-dataene dine? Det kan være å skape et problem. Last ned den offisielle Facebook-appen.

# 3. Start iPhone på nytt. Prosessen med å starte iPhone på nytt varierer på forskjellige modeller. Hvis du trenger hjelp, hopp over til dette innlegget.

# 4. Tilbakestill alle innstillinger. (Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger). Å tilbakestille enheten til fabrikkinnstillingene kan være litt lang, men den kan klikke i feilsøking problemet.

# 5. Forsikre deg om at Facebook er oppdatert. Gå til App Store → Trykk på profilUnder Oppdater alle, finn Facebook og trykk deretter Oppdater- knappen ved siden av. Sjekk ut dette innlegget for å vite hvordan du raskt kan oppdatere iOS-apper.

# 6. Forsikre deg om at Internett fungerer i andre apper. Hvis du finner andre apper som rokker ganske bra, kan du sjekke om Facebook har tilgang til Internett - spesielt når du bruker mobildata. Åpne Innstillinger-appenMobil → bla ned og sørg for at bryteren ved siden av Facebook er PÅ.

# 7. Noen VPN (Virtual Private Network) kan være ganske treige mens du laster det inn. Det kan også være å prøve å blokkere appen. Deaktiver VPN og sjekk om appen for sosiale medier laster uten den.

# 8. Innstillinger for DNS-server kan forårsake problemet hvis det ikke er opp til merket. Endre DNS-innstillinger på din iPhone / iPad.

# 9. Oppdater iOS på enheten din: Programvareoppdatering bringer ofte inn mange feilrettinger og forbedringer. Så ikke glem å prøve denne stadig pålitelige løsningen når ingenting ser ut til å fungere. Åpne Innstillinger-appen → Generelt → Programvareoppdatering → Last ned og installer oppdateringen.

# 10. Rapporter problemet til Facebook. Heldigvis er det et alternativ å rapportere alle problemer relatert til appen. Trykk på More-fanen i Facebook-appen → Hjelp og støtte → Rapporter et problem → Noe fungerer ikke → Nå må du velge hva som ikke fungerer for deg og gi en kort forklaring om problemet og deretter sende det.

Det er ganske mye det!

Si din mening:

Etter å ha vært på mottaksslutt noen ganger, kan jeg si at å oppdatere eller installere appen igjen, bør få jobben din gjort i de fleste tilfeller. Bare i noen sjeldne tilfeller må du gå utover de grunnleggende løsningene.

Ta en titt på nedenstående opplæringsprogrammer:

  • Beste Facebook-alternativer for iPhone og iPad
  • Hvordan lage 3D-bilder og legg dem ut på Facebook fra iPhone
  • Hvordan finne ut om Facebook-kontoen din har blitt hacket
  • Slik oppretter du en Watch Party i Facebook-grupper på iPhone, Android og Computer

Så, hvilket av triksene ovenfor fungerte for deg? Ikke glem å dele tilbakemeldingene dine i kommentarene, på Facebook eller Twitter. Og sørg for å laste ned appen vår for å holde deg i takt med de siste innleggene våre.