Hvordan skjule kontakter på iPhone

iPhones kommer ikke med noen innebygd app som vil bli brukt til å skjule kontakter på enheten. Dessuten er det ingen tilleggsfunksjon som forhindrer utseendet av kontaktnavn på iOS-enheten. Dette setter brukerne i mye trøbbel ettersom noen kunne få tilgang til kontaktene sine når de har gått gjennom iPhone-sikkerheten. Med de nylige tekniske fremskrittene kan du imidlertid skjule kontakter på din iPhone med letthet. Her er en trinn-for-trinn-guide som viser hvordan du kan skjule kontakter på iPhone.

Se også: Slik sikkerhetskopierer du kontakter på iPhone

Hvordan skjule kontakter på iPhone: Kallenavn

En viktig måte å skjule kontakter og detaljer på iPhone på er å gi et kallenavn til kontakten. Derfor, når du vil gi et kallenavn til kontaktene på iPhone, ville ingen andre som kikket på iPhone-en din bli oppmerksom på en bestemt kontakt på noen måte.

Du kan legge til kallenavnene i kontaktene på følgende måte:

Trinn 1: Åpne appen Kontakter på iPhone.

Trinn 2: Velg den aktuelle kontakten du vil skjule på telefonen. Du kan gi et skikkelig kallenavn til det samme for å skjule det.

Trinn 3: Klikk på ikonet Rediger på hovedsiden for kontakter-appen.

Trinn 4: Når du har klikket, vil du finne et ikon som "Legg til felt" i den nederste delen av det samme.

Trinn 5: I Legg til felt-delen kan du trykke på "Kallenavn" -ikonet. Som et resultat vil det nye feltet bli inkludert i den aktuelle kontakten på iPhone-en din.

Trinn 6: Nå kan du bla oppover på skjermen og skrive ønsket kallenavn du vil legge til. Når du har fullført det samme, kan du klikke på alternativet "Done" for å lagre det nye kallenavnet.

Etter å ha gjort dette, vil iPhone bare vise det spesielle kallenavnet for den gitte kontakten. Selv mens en innkommende samtale eller melding vises, er det bare kallenavnet som vises, og det er en fin teknikk for å skjule kontakter på iPhone-en din.

Hvordan skjule kontakter på iPhone: Spotlight Search

Hvis du ønsker å skjule kontakter på iPhone, kan du også ta noen forholdsregler. For eksempel må du alltid prøve å deaktivere telefon- og kontaktmedlemmene til å vises i søkeresultatene i Spotlight-søk på din iPhone. I tilfelle denne funksjonen er aktivert, kan alle som sniker lett spore opp en bestemt kontaktdetalj ved å bare skrive inn navnet på personen på Spotlight Search-ikonet.

Ved å deaktivere det samme kan du derfor forhindre sjansene for at noen søker etter en bestemt kontakt eller detaljer om det samme ved å bruke Spotlight Search-funksjonen. Her er noen enkle trinn for å deaktivere Kontakter og telefondetaljer for å vises i Spotlight Search-ikonet på iPhone:

Trinn 1 : Gå videre til innstillinger på iPhone fra hovedskjermen på telefonen.

Trinn 2: Gå deretter til General. Her vil du finne alternativet Spotlight Search. Du må klikke på den.

Trinn 3: Når hovedskjermbildet til Spotlight Search vises, bør du søke etter Kontakter. Hvis glidebryteren er slått på (som for å ligne en grønn tablett), må du dra glidebryteren for å få den til å slå seg av (ligner en hvit tablett). Dette vil ganske enkelt deaktivere kontaktinformasjonen fra å vises på Spotlight Search-ikonet.

Trinn 4: På lignende måte, hvis du ikke ønsker at noen tilfeldig person skal se telefoninformasjonen din ved å bruke Spotlight Search-ikonet, må du søke etter Telefonikonet på hovedskjermen og deretter slå den AV som vi vil.

Hvordan skjule kontakter på iPhone: Hidden Group

Hvis ingen av løsningene ovenfor fungerer bra nok for deg, kan du prøve en annen svært effektiv og sikker metode for å skjule kontakter på din iPhone. Du kan prøve å opprette en skjult gruppe eller en kontaktgruppe på iPhone som vil være begrenset til å få tilgang til av andre enn deg. Dette trikset innebærer å opprette en ny kontaktgruppe på din iPhone, deretter slette de eksisterende kontaktene på iOS-enheten din, og deretter legge til de slettede kontaktene i denne nye kontaktgruppen.

Her er enkle trinn for å oppnå det samme:

Trinn 1: Ved hjelp av din personlige datamaskin, gå til nettstedet www.icloud.com, og logg deg deretter på iCloud-kontoen.

Trinn 2 : Når du har logget deg på iCloud-kontoen, kan du gå til Kontakter-delen.

Trinn 3 : Da må du klikke på "+" -ikonet som vises i venstre nederste hjørne av skjermen. Her kan du klikke på ikonet "ny gruppe".

Trinn 4: Den nye gruppen med tittelen “Untitled Group 1” vil vises på skjermen.

Trinn 5: Nå kan du oppgi ønsket navn på den skjulte kontaktgruppen. Skriv deretter inn det samme og klikk på Lagre. Dette vil lagre den nye skjulte kontaktgruppen for din iPhone.

Når du har opprettet en ny gruppe, vil neste trinn være å slette de aktuelle kontaktene du vil skjule på iPhone-en. Deretter kan du legge til de samme slettede kontaktene i den nyopprettede gruppen. Dette vil skjule kontakter på din iPhone, da gruppen nå bare kan nås av deg.

Hvordan skjule alle kontakter på iPhone

Hvis du ønsker å skjule alle kontaktene på iPhone, kan du følge noen enkle trinn som:

Trinn 1 : Åpne Kontakter på iPhone.

Trinn 2: Trykk på Gruppe-ikonet fra venstre øverste hjørne av skjermen.

Trinn 3 : Nå, klikk på ikonet "Skjul alle kontakter" og velg deretter Utført alternativ for å lagre endringene.

Dette trinnet vil skjule alle kontaktene dine på iPhone, og ingen vil kunne se den.

Kontakter og telefondetaljer er avgjørende for de fleste av oss. Derfor må vi ivareta det samme fra inntrengerne for taushetsplikt. Gå gjennom disse trinnene for å skjule kontakter på iPhone.

Se også: Slik løser du problemer med frysing av iPhone 7 Plus

 

Legg Igjen Din Kommentar