Beste Huawei Mate 10 Pro tilfeller

Hvis du er Mate 10 Pro-eier, så la oss veilede deg om hvordan du kan vende telefonen med stil. Her er noen av de beste Huawei Mate 10 Pro-saken som ikke bare ser bra ut på enheten din, men som også vil beskytte den mot fysiske skader.

Se også: Topp Best iPhone X-tilfeller

Beste Huawei Mate 10 Pro tilfeller

Stilig dobbeltfarget veske med en grepring

Huawei Mate 10 Pro Slim Drop Protection Case med ringgrep

Et spesielt tilfelle og en av de beste Huawei Mate 10 Pro-tilfellene er spesielt designet for telefonen. Det har vært gjennomtenkt at designerne har klart å tilføre mange unike funksjoner i designen. Vesken er tykk og har dobbeltfarget design, inkludert et blått og svart flytende mønster som er ganske attraktivt for utseendet. Kantene er hevet slik at de beskytter glassskjermen ordentlig og sikrer at den ikke går i stykker selv om du ved et uhell slipper telefonen.

Saken har en ringstativ som gir forbedret grep. Du kan faktisk holde telefonen ved å skli en av fingrene i ringen mens du surfer, ringer eller ser på videoer på enheten din. Det fungerer også som et stativ. Bare plasser den på en slik måte at den gir grep om telefonen, og du kan enkelt plassere telefonen på et hvilket som helst bord for å se på videoer i lange timer uten å anstrenge hendene.

Mate 10 Pro-saken har en magnetisk sirkel som du kan koble den til vekselstrømmen på bilen din for å ringe en video mens du er på farten. Den har også en bilmonteringsfunksjon som lar deg enkelt rotere telefonen til hvilken som helst posisjon og bruke den. Det spiller ingen rolle i hvilken retning du prøver å rotere den, telefonens rygg, det runde panelet vil forbli på plass og sikre at det ikke faller fra bilens instrumentbord. En fantastisk flerbrukssak hvis det er det du trenger.

Hva gjør denne saken best?

 • Den har en flerbruksring der du enkelt kan gripe telefonen eller bruke den som stativ
 • Magneten på baksiden lar deg montere telefonen på bilen og ringe videosamtaler

Anbefalt for:

 • Kjøpere som ønsker å ha en flerbrukssak som også fungerer som et standpunkt for å se innhold

Se det på Amazon

Hardt grep, honningkakeveske med plastbestandig støtfanger

Tekcoo støtdempende gummi silikonetui

Denne saken er ganske billig og kommer fra et populært merke som Tekcoo, men det går ikke på akkord på noe tidspunkt som er det som gjør den veldig pålitelig. Mate 10 Pro-etui er tilgjengelig i flere farger, inkludert babyrosa, turkis, grønn og varmrosa. Hvis du leter etter enestående funksjon i dette produktet, må du ikke se lenger, fordi det er en av de vanskeligste og mest pålitelige sakene du kan kjøpe på nettet.

Laget av dobbeltlags, pansrede serier, og passer perfekt til Pro-telefonen. Før du kjøper, må du vite at den ikke vil passe til andre modeller i Huawei Mate-serien, men er spesielt laget for Pro-modellen. Hjørnene er blitt forsterket fordi de fleste skjermer går i stykker når telefonene treffer det nøyaktige stedet når de tilfeldigvis faller ned. Du kan være trygg på at den vil dempe telefonen din og beskytte skjermen mot utilsiktet fall.

Tekcoo-saken er designet for mennesker i alle aldersgrupper og begge kjønn. Fargene er appellerende for alle. Saken har kutt på de nøyaktige punktene for å gi sømløs tilgang til forskjellige knapper, ladeporten, høyttalerne og kameraet. De er på en slik måte at de ser stilige ut og er også brukervennlige. Prisingen søter avtalen ytterligere, da du kan kjøpe den av hyllene uten å tenke to ganger og kjøpe flere par om nødvendig.

Hva gjør Tekcoo til det beste av partiet?

 • Vesken er veldig robust og kan beskytte telefonen mot utilsiktet fall
 • Det er tilgjengelig i en rekke farger, og utklippene til portene er riktig utført

Anbefalt for:

 • Alle som trenger den mest robuste saken for å beskytte telefonen sin

Se det på Amazon

Slim Fit polykarbonatveske for holdbarhet

Tudia Slim Fit Heavy Duty veske til Huawei Mate 10 Pro

Tudia har fått et positivt rykte blant kjøpere på nettet og ikke uten grunn. De har laget noen av de beste smarttelefonvesker, og de som er laget for Mate 10 Pro er tilgjengelig i en rekke farger. Mens fargene er livlige og flotte å se på, er saken ganske robust og er i stand til å holde telefonen veldig sikker når de forventes.

Vesken er laget av høykvalitets polykarbonatmateriale mens det indre laget er laget av TPU gummiert materiale. De kombineres for å gi et gummilignende grep, slik at du ikke mister det faste grepet på telefonen selv om hendene svetter. Den snap-on designen lar deg fjerne saken når det er nødvendig, og den har også hevede områder i nærheten av kameraet slik at de er beskyttet mot riper.

Designet med to lag er et av de mest unike aspektene, men designerne har klart å innlemme det uten å øke tykkelsen på dekselet. Den plasseres godt på telefonen uten å legge til noen ekstra tykkelse på den eller ødelegge den generelle designen. Utklippene er perfekt gjort for å la deg bruke kameraet, knappene og portene på telefonen uten problemer. Gummitoppen på knappene gir en jevn følelse hver gang du bruker volumet eller strømknappen.

Hva gjør Tudia-saken så fantastisk?

 • Dobbeltlagsdesign som beskytter telefonen, men uten å tilføre den noe bulk
 • Finnes i flere farger inkludert matt svart, metallisk skifer, mynte og rosegull hvor du kan velge ditt mest foretrukne valg

Anbefalt for:

 • Folk som ser ut til å ha flere fargevalg og få telefonen til å se sydende ut med den nye saken

Se det på Amazon

En klar, svart sak som er ekstremt stilig

Vinve Slim Anti-Scratch ShockProof Bakpanel

Vinve-saken har en klar ryggdesign som umiddelbart skiller seg ut og viser frem de beste kurvene som er funnet på Huawei Mate 10 Pro. Saken er åpenbart laget av høykvalitets TPU-materiale som finnes på nesten enhver annen smarttelefon-sak der ute. Når du velger et valg fra en merkevare som også har flere titalls positive brukeranmeldelser, kan du være trygg på at den ser bra ut og passer perfekt til telefonen.

Produktet er pålitelig og føles veldig solid å se på. Den er bare tilgjengelig i to farger blå og svart, men deres målgruppe er mer velstående brukere som elsker den svarte finishen. Dobbeltlags etuiet er laget av TPU-materiale på utsiden som gir en gummi overflate på sidene og sørger for at telefonens skjerm ikke sprekker selv om du slipper det. Den bruker også hardt PC-bakpanel under TPU-panelet som sikrer hele bakområdet til Huawei-enheten.

Sammenlignet med mange andre fancy tilfeller, er denne posher og beskytter telefonen uten å legge til noen enorm tykkelse på telefonen. Mens andre har ringer og ekstra stativer, kan det i stor grad påvirke telefonens design. Hvis du vil ha subtil beskyttelse som også ser stilig ut, er det denne du skal gå etter. Den er ultra-slank og beholder skjønnheten i telefonen ved å være gjennomsiktig på baksiden.

Hva er det som gjør at Vinve slanke saken skiller seg ut?

 • Det klare designet er veldig bra å se på og beholder skjønnheten i Huawei-telefonen
 • Den tilfører veldig minimal tykkelse, slik at du enkelt kan holde telefonen og unngå alle de flotte funksjonene du finner i andre tilfeller

Anbefalt for:

 • Kjøpere som ønsker å ha en slank sak som ser sofistikert og tynn ut

Se det på Amazon

Flerbruksveske med sidegrep og ytre ring

MingWei Huawei Mate 10 Pro-etui med magnetisk bilmontering

Vesken ser ekstremt robust og stilig ut, og det er lett å si at merket MingWei har gjort en god jobb med produktet. Den fremtredende egenskapen til produktet er ringstativet som enkelt kan dreies i 360 grader og også kan brettes for å ligge flatt, slik at du har enkel tilgang til den runde magneten montert i midten.

Produktet ligner på de fleste andre tilfeller i markedet laget av dobbeltlagsdesign for å gi ekstra beskyttelse. Den bruker mykt TPU-materiale på innsiden mens det ytre området er beskyttet av et hardt lag. Kantene er alle trygt festet, så selv om du slipper telefonen, vil ikke kantene bli skadet, noe som vanligvis får skjermen til å sprekke.

Midtringen er et nyttig tillegg der du kan plassere telefonen på et bord og se på filmer eller videoer. Du kan også bruke den til å pakke den rundt fingrene for å få et ekstra grep når du surfer på enheten. Framleppen er designet for å beskytte panelet mot riper. En ekstra funksjon er hjørnene er laget av strukturert, gummilignende materiale som gir pålitelig grep når du holder telefonen. Den runde magneten i sentrum letter brukerne å feste den til bilens instrumentbord mens du er på farten.

Hva gjør MingWei-saken best?

 • Sentrumsringen er et nyttig tillegg, og den kan også holdes flat slik at den ikke forstyrrer den daglige bruken
 • Sidegummigrepene gjør det lettere å holde telefonen når du er i bruk og føles bra i hånden

Anbefalt for:

 • Bortsett fra ringen, gjør gummisidegrepene og den subtile designen denne saken et enkelt kjøp for de fleste brukere som setter pris på produktiviteten

Se det på Amazon

Smart veske laget av førsteklasses materialer

Einfagood Smart veske til Mate 10 Pro med vanntett og støtsikker

Å lage en smart sak krever at du bruker noen av førsteklasses materialer som du kanskje har kommet over tidligere, men det fører vanligvis til økte priser. Produsenten Einfagood har sørget for at prisingen av saken forblir så rimelig som mulig, og du vil bli overrasket over å vite hvilken type funksjoner som er tilgjengelige i den.

Sammenlignet med de fleste andre modeller som fokuserer på å bruke en avrundet ring, har designerne gått for en annen form som gir mer stabilitet til stativet. Etuiet har en stilig ovalformet logo på baksiden som rommer ringen av sort sinklegeringsmateriale. Det myke skallet er laget i Tyskland og sikrer at det gjør deg telefon vanntett, støvtett og støtsikker. Selv om du svetter mye, vil den ikke krype inn i enheten da den er tett pakket.

Designerne har lagt stor vekt på å gjøre den støtsikker og beskytte telefonen mot utilsiktet støt. Hjørnene og sidearealet på telefonen er ordentlig festet med dette dobbeltlags etuiet. Den sørger for at enheten din ikke sprekker, og at internalene ikke føler humpene, slik at de fortsetter å fungere som vanlig. Vesken har en bilmonteringsmagnet og beskytter også linsen med en lett støt.

Hva gjør Einfagoods sak mest brukbar?

 • Formen på ringen er forskjellig og gjør den til en mer pålitelig stativ
 • En overleppe for å beskytte kameraet og polstrede sider for å gjøre telefonen din støtsikker

Anbefalt for:

 • Kjøpere som ikke er fornøyd med en rund ring og vil ha en sak som er mer premium i byggekvalitet

Se det på Amazon

En gjennomsiktig veske med en lett å bære stropp

Ringke Fusion Crystal Clear Gjennomsiktig etui til Mate 10 Pro

Blant de beste Huawei Mate 10 Pro-tilfellene, er det de fleste av dem som fokuserer på å skjule hele baksiden av telefonen mens de forlater utklipp for kameraet og knappene. Imidlertid sport telefonen en av de best designede enhetene i markedet, og du er ikke alene hvis du vil vise frem estetikken uten å bruke en tykk koffert på toppen av den. Det er da Ringke Fusion-saken kommer inn i bildet med sin krystallklare transparente design.

Du kan enkelt se gjennom saken og beundre skjønnheten i telefonen din. Mate 10 Pro er tilgjengelig i forskjellige farger, og det å fremheve designen på bakpanelet er noe du enkelt kan gjøre med denne saken. Bærestroppen er tilgjengelig i tre forskjellige farger inkludert svart, klart og gull, slik at du kan velge den som passer best for telefonen din.

Den har også en unik design der det er enkle lukkede paneler for portene, inkludert ladeporten, volumkontrollene og strømknappen. Du kan bruke den til å forbedre levetiden og sikre dem mot utilsiktet støt. Når du trenger å bruke en port, kan du bare åpne den og få tilgang til ladeporten. Hjørnet er utstyrt med puter som er viktig for å holde telefonen trygg, selv om den tilfeldigvis faller på gulvet.

Hva gjør at Ringke Fusion Case skiller seg ut?

 • Den gjennomsiktige etui viser designen til telefonen
 • En ekstra bærestropp lar deg pakke telefonen rundt håndleddet når du er på farten

Anbefalt for:

 • Kjøpere som liker å vise frem telefonens design og en ren sak uten støt eller ring i den

Se det på Amazon

Få det ettertraktede iPhone-utseendet med denne saken

Anccer Huawei Mate 10 Pro Fargerik beskyttelsesdeksel

Alle elsker iPhone av en eller annen grunn, men Android-enhetene gir mye bekvemmelighet i forhold til konkurrenten. Hvis du har gått for Huawei Mate 10 Pro, elsket du sannsynligvis OS og byggekvaliteten på denne fantastiske telefonen. Få det beste fra begge verdener med dette Anccer-beskyttelsesdekselet som er laget til å være den tynneste varianten av saken du kan finne på nettet.

Vesken er tilgjengelig i et fantastisk utvalg av lyse farger inkludert rødt, blått, svart og grønt. Hver av dem er den lyseste varianten av tilgjengelige farger, og hvis du leter etter et subtilt design, er dette definitivt ikke laget for deg. Den slanke saken har et ekstremt luksuriøst utseende som du vil sette pris på, men er solid på sin egen måte laget av hardt PC-materiale.

Hjørnene er beskyttet og kameralinsen, LED-blits er ivaretatt ved hjelp av en støt målt til 0, 3 mm. For den gjennomsnittlige brukeren vil det være veldig vanskelig å få øye på støt da den har en sømløs design og flyter gjennom telefonens kropp. Portene, knappene og kameraet på telefonen er lett tilgjengelig, ettersom alle utklippene er nøyaktig laget for å gi den nødvendige plassen.

Hva gjør Anccer-saken til det beste?

 • Utklippene er perfekte, og den har en jevn finish som gir den en iPhone-lignende design som noen brukere elsker
 • Føles bra å holde og den gummilignende finishen gir ytterste grep for telefonsamtaler, surfing eller å spille spill

Anbefalt for:

 • Brukere som foretrekker et rent design, lyse farger og en estetisk finish, kan gå for denne saken ettersom den løser formålet på en ideell måte

Se det på Amazon

Den beste tøffe saken for Huawei Mate 10 Pro

CoverOn Explorer Series Protective Hybrid Case

Når du får et første blikk på CoverOn Explorer Series-saken, bare ikke bli overrasket fordi det er en ekstremt robust sak. Det gjenspeiler designene som finnes på Transformers, men saken vil ikke konvertere telefonen til en Autobot. Snarere er den designet for å gi telefonen total komfort og produktivitet ved å forbedre levetiden og den generelle anvendeligheten.

Explorer Series-saken ligner på Armour-serien laget av CoverOn, men er annerledes på noen måter. Hybridvesken er utstyrt med et beltehylster slik at menn kan klemme den fast på hofta og få tilgang til den bare når det er nødvendig. Den er rettet mot sport, eventyrelskere og hyppige reisende som trenger enkel tilgang til smarttelefonen.

Det gir din ultimative beskyttelse av telefonen din av et tykt TPU-materiale på innsiden og polykarbonatmateriale på utsiden. Det doble laget gir ekstra beskyttelse mens saken har støtfangere på baksiden, samt et solid stativ. Bare dra stativet utenfor, så konverterer du telefonen øyeblikkelig til et miniteater eller lar deg ringe videosamtaler i en praktisk posisjon. Hylsteret er ripefri, og produktet har en pålitelig 90-dagers garanti for å komme deg gjennom.

Hva gjør CoverOn Explorer Series til et godt valg?

 • Det er en av de sterkeste sakene rundt
 • Stativet er solid og mer pålitelig, spesielt hvis du gjør mange videosamtaler i tillegg til å se på film

Anbefalt for:

 • Alle som liker et solid design med mange støt for å beskytte bakpanelet og et flott stativ som følger med det

Se det på Amazon

Premium lærveske som føles bra å ha

TETDED Premium lærveske

Elsker du førsteklasses lærmateriale? Det føles alltid bra å holde i hånden, grei når du ringer, og gir definitivt et snev av luksus til telefonen. Blant de beste Huawei Mate 10 Pro-sakene, er denne definitivt den dyreste.

For prisen du betaler får du en fantastisk lærveske som siver premium i hvert hjørne og beskytter telefonen perfekt. Passformen er perfeksjonert for Mate 10 Pro og skuffer ikke. Utklippene er perfekte og gir nok plass til å få tilgang til knappene, kameraet og synkroniseres sømløst med den generelle designestetikken.

Det slitesterke etui er tilgjengelig i brune og svarte farger. Produsentens TETDED-logo finnes på baksiden, men den påvirker ikke den generelle designen. Det er håndlaget med mikrofibermateriale og er verdt investeringen.

Hva gjør skinnvesken så bra?

 • Det er ekstremt bra å se på og veldig sofistikert som skiller seg ut fra alle andre plastkasser
 • Et dyrt valg, men det føles holdbart og mykt å berøre for å forbedre opplevelsen din

Anbefalt for:

 • Kjøpere som elsker å ha forbedret grep, subtil design og en sofistikert følelse av Huawei-telefonen

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Interessant roterende sak

EINFAGOOD 360 graders roterende sak med magnetisk ring

Denne saken fra EINFAGOOD er ​​laget av TPU-materiale av høy kvalitet, og har også en magnetisk ring bak som kan festes på bilens mobile holdere eller bordplater for en håndfri opplevelse. Den magnetiske ringen kan roteres 360 °, slik at du kan få en komfortabel visning. Det solide TPU-materialet gjør at telefondekslet er støtsikkert og også dråpesikkert, slik at det kan være trygt mot støt og fall. Dette smarttelefondekselet er også svette og fingeravtrykk slik at det ikke blir flekkete. Du trenger heller ikke bekymre deg for vann når du har Huawei Mate 10 Pro plassert komfortabelt i dette tilfellet. Den har også en 1 mm utvidet objektivramme for å beskytte kameraet på smarttelefonen din.

Se det på Amazon

Stor robust sak

Spigen Rugged Armour

Denne saken fra Spigen laget av fleksibelt TPU-materiale har et vev-lignende mønster på innsiden, slik at telefonen sitter godt. Utseendet er helt friskt og karbonfiberstrukturene og blanke aksentene gir det et unikt og stilig utseende. Byggingen av telefonen saken gir den muligheten til å opprettholde eventuelle utilsiktet fall eller støt. Det tar plutselig press og holder telefonen trygg. Sidene på saken er hevet og gir skjermen ekstra beskyttelse. Knappene er taktile og fungerer feilfritt når de trykkes lett. Spigen er et kjent merke kjent for å lage tilbehør til telefoner. Designen og funksjonene gjør den til en av de mest nyttige Huawei Mate 10 Pro-sakene på denne listen.

Se det på Amazon

Stilig veske til Huawei Mate 10 Pro

KuGi Fleksibel TPU-veske

Denne smarttelefonvesken fra KuGi er tilgjengelig i fire attraktive farger, og gir deg skjønnheten til Huawei Mate 10 Pro. Denne beskyttelsesvesken er laget av TPU-materiale, som er et av de beste kvalitetene produsentene bruker for å lage telefondeksler. Det er en enkel å bruke etui og baksiden er ripesikker, og den holder seg alltid vakker. Smarttelefondekselet er utelukkende designet for Huawei Mate 10 Pro og gir tilgang til alle åpningene som hodetelefoner, kamera, mikrofon etc.

Se det på Amazon

Huawei Mate 10 Pro silisiumveske

TopACE ultra-tynne silisiumveske

Denne eksklusivt designede telefonvesken fra TopACE vil gi din Mate 10 Pro beskyttelse mot dråper eller tilfeldige fall. For de som ønsker å vise frem den originale fargen på telefonen, men som likevel har en beskyttelse for den, bør velge denne vakre gjennomsiktige telefonen saken. Den er laget av silikon TPU som er fleksibel, lett og myk å ta på. Den er også ripesikker og den matte TPU gir deg et perfekt grep mens du holder telefonen. Utklippene på saken er presise, slik at du kan ha enkel tilgang til alle knappene og portene.

Se det på Amazon

Huawei Mate 10 Pro skinnstativ

PASONOMI ekte skinnstativ

Beskytt den dyre enheten mot de daglige dumpene eller riper. Det er laget av ekte skinn og har et sofistikert utseende. Vesken er glatt og myk og laget av skinn av ypperste kvalitet. Flip-saken fungerer også som et stativ som lar deg nyte en håndfri opplevelse av Huawei Mate 10 Pro. I tillegg har slipcoveret en liten rektangulær stripe som lar deg motta eller avslå anrop uten å måtte åpne saken.

Se det på Amazo

Rimelig lommebokveske

FYY RFID lommebokveske

Dette er en av de beste Huawei Mate 10 Pro-sakene du kan kjøpe. Den har RFID- eller radiofrekvensidentifikasjonsblokkeringsteknologi. Det er mange tyverier som skjer gjennom RFID. Ved hjelp av RFID-leser kan dine elektroniske data, spesielt om debet-, kreditt- eller identitetskort, bli stjålet innenfor en radius på tre meter uten å komme i kontakt med dem. Denne smarte saken blokkerer RFID-teknologien og holder dataene dine trygge innenfor. I tillegg til dette er saken blitt håndlaget av førsteklasses lær som gir den et overlegen utseende. Det er ganske romslig, og du har flere andre kortspor enn telefonholderen, slik at du kan få plass til alle debet- og kredittkortene dine, sammen med litt penger.

Se det på Amazon

Stilig og elegant Huawei Mate 10 Pro-etui

GKK Dual Embed Knight Series

Den siste på listen over de beste Huawei Mate 10 Pro-sakene er fra GKK. Denne saken er tilgjengelig i fire eksepsjonelt matte ferdige farger. Dette tilføyer skjønnheten til Huawei Mate 10 Pro. Dekselet er laget av tre deler og gir full beskyttelse til enheten din mot utilsiktet fall, støt eller riper. Utseendet er elegant og stilig og får ikke telefonen til å se klumpete ut. Bakpanelet har en strukturert følelse som gir deg et perfekt grep på mobilen din og forhindrer at den sklir av. Hver utkobling er nøyaktig laget og sikrer at mobilen din er lydhør og enkel å betjene. Materialet som brukes til å produsere etuiet er miljøvennlig. Det er superenkelt å installere og bruke.

Se det på Amazon

Konklusjon

Ditt valg av sak kan variere, men alle sakene som er oppført er av utrolig kvalitet og selges av noen av de beste merkene på nettet. De beste Huawei Mate 10 Pro-tilfellene skal gjøre shoppingen din enklere, og du kan alltid kjøpe mer enn en for å bytte dem på telefonen basert på anledningen.