Hvordan fikse Galaxy S6 ikke registrert i nettverket

Samsung Galaxy S6 er en fantastisk telefon med avanserte maskinvarespesifikasjoner og fantastisk utseende. Alle gode ting har fordeler og ulemper, og det samme gjør denne enheten. Telefonen er ikke feilfri, og et av problemene som brukerne rapporterte er 'Ikke registrert på nettverk'. Vi kommer til å dele en guide for hvordan du fikser Galaxy S6 Ikke registrert på nettverket.

Det verste med problemet er at det ikke lar deg ringe eller motta anrop eller tekstmeldinger. La oss se hva som kan være årsaken til at det forårsaker dette problemet, og hvordan du kan bli kvitt det.

Se også: Hvordan bruke profildelingsfunksjon på Galaxy S6

Årsaker til problemet "Ikke registrert på nettverk"

Hovedårsaken til "Ikke registrert på nettverk" er at telefonen ikke gjenkjenner SIM-kortet. Og hvis telefonen ikke kan gjenkjenne SIM-kortet, kan ikke leverandøren koble seg til IMEI og kan dermed ikke koble seg til telefonen. La oss se hvordan du fikser Galaxy S6 som ikke er registrert på et etwork.

Trinn for å fikse problemet "Ikke registrert på nettverk":

Deaktiver all trådløs tilkobling

Først av alt, må du slå av alle trådløse tilkoblinger som enheten din har. For å gjøre dette, sett Samsung G alaxy S6 i flymodus. Jeg er i et par minutter. og slå deretter av flymodus. Du kan gjøre dette ved å dra ned 'Hurtig valgboks' og deretter banke på flymodus.

Sett inn SIM-kortet på nytt

Hvis dette ikke fungerer, så slå av Galaxy S6. Ta ut SIM-kortet fra kortsporet. Vent et øyeblikk og sett det inn igjen.

Tilbakestill telefonoppringeren

En annen metode som kan fungere er å tilbakestille oppringingsappen. Du kan gjøre dette ved å gå til Innstillinger> Applikasjonsbehandling> Alle apper. Etter å ha gått til 'Alle apper', blar du ned for å nå telefonappen. Trykk på den og velg for å tørke hurtigbufferen.

SIM-kort

Det kan også være en mulighet at SIM-kortet ikke er plassert riktig. Telefonen krever Nano-SIM, og det kan være mulig at SIM-kortet ikke har blitt kuttet riktig. Kontroller det og sørg for at SIM-kortet er plassert riktig.

Programvare oppdatering

Det er rettidig oppdateringer for din Samsung Galaxy S6. Forsikre deg om at enheten din har den nyeste programvaren. Hvis ikke, oppdater den. Følg trinnene nedenfor for å gjøre dette:

  • Forsikre deg om at du er koblet til det trådløse nettverket fordi filstørrelsen kan være veldig stor. Og sørg også for at enheten er ladet.
  • Gå til Innstillinger og velg programvareoppdatering ved å bla ned til bunnen av listen. Vent nå til enheten laster ned oppdateringen og installerer den. Når det er gjort vil enheten starte på nytt, og telefonen har den nyeste programvaren.

Korrupt IMEI- og EFS-mappe

Hvis ikke noe av det fungerer, kan det være en mulighet for at enhetens IMEI- og / eller EFS-mappe er blitt ødelagt.

Gå til Innstillinger og deretter Om telefon. Her kan du sjekke Baseband og IMEI-versjonen. Hvis du ser 'Ukjent' her, er IMEI-en din blitt ødelagt. I så fall må du ta sikkerhetskopi og gjenopprette EFS og IMEI.

Slik gjenoppretter du EFS og IMEI på Galaxy S6.

  • Last først ned en app som heter 'EFS Pro'. Men før det sørger du for at telefonen er forankret, ellers fungerer ikke dette verktøyet.
  • Last deretter ned Microsoft.NET Framework 4.0 på din PC for å få EFS Pro-appen til å fungere på datamaskinen din. Når du er lastet ned, pakker du ut filen og installerer den.
  • Koble enheten din til PC-en ved hjelp av en USB-kabel. Kjør EFS Pro og følg instruksjonene på skjermen for å ta sikkerhetskopi og gjenopprette EFS-mappen.

Mobile nettverk

Gå til Innstillinger> Trådløst og nettverk> Mobilnett

Når du er i mobilnettverk, trykker du på Hjem-knappen i 2 sekunder, og trykk deretter på strømknappen i 15 sekunder mens Hjem-knappen er trykket.

Enhetens skjerm vil blinke noen ganger. Og etter et par sekunder starter enheten på nytt. Etter dette må problemet løses.

Se for mer hjelp

 

Legg Igjen Din Kommentar