Hvordan fikse Android Black Screen Of Death-problemet

Android er det mest brukte mobile operativsystemet i mobilverdenen. Men ikke en eneste Android-smarttelefon og er feilfri. Android Black Screen Of Death er en av de mest møtte problemene fra mange Android-brukere. Hvis du også faller i denne gruppen Android-brukere som står overfor Android Black Screen Of Death-problemet, kan du lese prosessen nedenfor for å løse dette problemet. Uansett om du bruker Galaxy S5, LG G3, Galaxy S3 eller andre Android-enheter som Galaxy Note 3 osv., Er løsningene de samme for alle Android-enheter.

Se også: De fem beste fordelene med Android-telefoner

Android Black Screen Of Death

Mulige løsninger for å fikse Android Black Screen Of Death

Flere trinn er der for å fikse Android Black Screen Of Death-problemet. Følg en, test om problemet vedvarer. Hvis ja, fortsett med neste trinn.

  • Fjern bakdekselet til Android-enheten og sett batteriet på nytt for å forsikre deg om at kontaktene berører ordentlig, og at telefonen får strøm. Lad deretter telefonen og la den stå i noen timer.
  • Hvis det første trinnet ikke klarer å løse Android Black Screen Of Death-problemet, må du ta ut sim-kortet, SD-kortet og batteriet fra telefonen og la dem ligge i 5-10 sekunder. Sett batteriet og lad det.
  • Hvis forrige trinn også mislykkes, vil tilbakestillingen av maskinvarefabrikken være det siste trinnet å utføre. Denne prosessen vil slette alle dataene på din Android-telefon, men du kan ikke sikkerhetskopiere dem på grunn av Android Black Screen Of Death. Gjør telefonen klar for fabrikkinnstilling av maskinvare ved å tilbakestille batteriet og ta ut SD-en. Du kan oppbevare simkortet på enheten din og lukke telefonen.
  • Sett nå telefonen i lading for å unngå distraksjon i tilbakestillingsprosessen fra fabrikken.
  • Trykk og hold nede Volum opp, Power og Home for å starte telefonen i gjenopprettingsmodus. I gjenopprettingsmodus, velg Fabrikkinnstilling / Tørk data ved hjelp av volumtastene. Trykk på av / på-tasten for å starte fabrikkinnstillinger.