Topp Beste Flash-spill

Mange mennesker vokste opp med å spille flash-spill, og mange av oss spiller fremdeles disse fra tid til annen. Gjennom denne artikkelen skal vi gi deg listen over de beste flash-spillene som noen gang er spilt. Listen, som består av åtte flash-spill, er valgt basert på innholdskvaliteten til spillet, dets popularitet og originaliteten til ideen. Vi vil påpeke at alle spillene er gratis. La oss komme i gang!

Se også: Beste spill på Steam

Game Of Bombs

Det er en avansert versjon av BomberMan-spillet som du kan spille online i flerspillermodus. Nøkkelen til spillet forblir som det var i BomberMan. For å ødelegge en mur, må du plante en bombe og holde deg i live må du løpe vekk fra disse bombene. Spillet kommer denne gangen med et større kart.

Uendelig Mario Bros

Hvem vet ikke om Mario Bros-spill utviklet av Nintendo? Uendelig Mario Bros er litt annerledes fordi når du først er ferdig med et nivå, er det som kommer til å skje, virkelig uventet. Det er et av de morsomste spillene å spille.

Dette er det eneste nivået

Som navnet sier, dette spillet er ganske rart fordi du vil spille på samme sted og på samme plattform, men vent! Jo mer du spiller, jo mer blir spillet vanskelig fordi du må velge riktig kontrollskjema for å vinne. Det er et veldig avhengighetsskapende spill. Gi det et forsøk!

Ricochet dreper 2

Dette er et annet fantastisk puslespill der du vil få litt ammo og du må sprenge vegger du ser på skjermen. Så for å oppnå drap må du gå til neste nivå. Du vil få poeng hvis du kan gjøre det på kortere tid, og hvis du kan være raskere enn motstanderne dine.

Sverd og sjeler

Dette spillet snakker om Rogue som ønsker å bli den sterkeste krigeren på sitt land en dag. Så ta vare på ham slik at han kan nå målet sitt og oppfylle sine ønsker. Du ville være klar til å kjempe mot tusenvis av mektige krigere. For å gjøre dette vil ting og magi hjelpe deg. Hvis du mislykkes, bare prøv igjen!

Løp 3

Det er mange versjoner av Run-spillet du kanskje lurer på hvorfor bestemte deg for å plassere Run 3 på listen. Årsakene er ganske enkle - Kjør 3 har flere nivåer og kommer med forbedret grafikk sammenlignet med andre versjoner. Du må få den fremmede fyren til å løpe over et rør. Det vil ikke være enkelt som du forventer. Se opp hullene du støter på!

Papa's Cooking Games Series

Mange spill ble utviklet av FLIPLINE, men Papa's matlagingsspillserie regnes som de mest vellykkede spillene. Alt dette er av en grunn fordi hele serien gir moro og glede. Klienter kommer for å bestille maten, og arbeidet ditt er å tilfredsstille dem ved å lage veldig deilig mat. Hvis kunden er fornøyd, betaler han deg. Så sørg for å levere det beste.

Slange

Dette spillet er kjent som det mest berømte flash-spillet takket være Nokia som har installert Snake i sine gamle telefoner. Fordelen med dette spillet er at du kan drepe tid når du kjeder deg. Prinsippet er enkelt, du er en slange og du må vokse opp. For å gjøre det, må du spise prikkene du ser på skjermen. Spillet har bare tre nivåer: Slug, orm og python. Slug er nybegynnermodus fordi det er den tregeste; python er imidlertid for de erfarne spillerne som trenger å gå raskere.