Topp beste apper for nye foreldre

Å bli nye foreldre er sannsynligvis det lykkeligste øyeblikket i livet vårt som krever at vi går gjennom flere livsendringer. Selv om du vil motta enorm støtte fra ektefellen din, venner og familie i løpet av denne tiden for babypleie, ligger ikke teknologien bak. Med teknologi som blir trådt inn i alle livsfaser, kan vi på ingen måte overse rollen som den. Og utviklere har kommet ut med de beste appene for nye foreldre som du kan komme inn på enheten din for å utføre oppgavene til en ny forelder enda mer nøye og perfekt.

Så de beste appene for babyutvikling vises her nede med funksjonene sine, slik at du kan få dem i smarttelefonen til å tilby babyen din et vakkert liv.

Se også: Topp beste Android-apper fra 2017

10 beste apper for nye foreldre

Baby Connect

Denne appen skal hjelpe deg mye med de mange nyttige funksjonene når babyen er nylig født. Det er flere ting du må huske på, og du må også spore forskjellige aktiviteter for å sikre at babyen din vokser seg sunn. Baby Connect lar deg lagre informasjon som fôringstid, hvor ofte de sover, når den siste vaksinasjonen ble gitt osv. Den inneholder også 25 kategorier, tidtakere, alarmer osv. Sammen med 34 forskjellige grafer som kan brukes til å spore babyens vekst perfekt. Dette er en premium-app som krever at du bare bruker $ 4, 99.

Baby Tracker sykepleierapp

Denne appen er mer nyttig i tilfelle du nettopp har født en tvillingbarn. Den leveres med en sykepleierloggfunksjon som lar de nye foreldrene følge med på babyens fôringstid. Den har seks sykepleierlogger, så matetidsposten til seks babyer kan lages helt. Baby Tracker Sykepleie-appen er nyttig i tilfelle legen din krever at du oppgir detaljene på babyens fôringsplan. Appen er tilgjengelig på iTunes for $ 4, 99.

Baby Bundle-app

Babybunt-appen som navnet antyder er fullpakket med mange funksjoner for å hjelpe nye mødre til å ta vare på babyen hennes enklere. Hver dag til dag aktiviteter i bukta, for eksempel når hun eller han spiser, spretter, sover osv. Blir sporet gjennom denne appen. Ammingstimer er også et annet tilleggsverktøy i appen, mens du kan gjøre det om til en babymonitor bare ved å betale et lite beløp. Denne appen er gratis tilgjengelig på iTunes, men du kan oppgradere den for å utforske enda flere andre funksjoner til en minimal kostnad på $ 2, 99.

Vekst-app

En annen nyttig babyutviklingsapp som er helt gratis og er tilgjengelig på iTunes som brukes av nye foreldre så vel som av barneleger. Denne appen lar deg spore babyens vekst, og du kan bruke den til å spore fødselen til babyen fra deres fødsel til 20 år. Et diagram er tilgjengelig i appen som til og med kan tilpasses etter deg og babyens behov. Et annet vekstdiagram er også fullpakket med Vekst-app som lar den nye moren spore veksten av sine premature babyer.

Babyen min i dag

My Baby Today er en av de beste appene for foreldre som kan lastes ned og installeres på enheten din helt gratis. Denne appen er pakket inn med mange guider som du kan ta babyene til et veldig annet nivå. Søvnguide er en veldig nyttig seksjon i appen som tilbyr forskjellige veiledninger sammen med slik at du kan spore søvnen til babyen din. Tilsvarende består det av fôringsseksjon, sjekklister for å spore babyens fremgang og mer. Den inkluderte Q & Asection kan svare på mange av dine angst angående babyen din.

Hvit støy baby

En veldig kraftig app for de nye foreldrene for å holde babyen engasjert hjemme og ute i tillegg som har forskjellige lyder inkludert i den, for eksempel lyd av en støvsuger, ridning av en bil osv. Når appen holdes i babymodus, det vil unngå alle slags forstyrrelser for å hjelpe babyen din å sove godt. Og når appen er innstilt på babyramming, er lyden med høy kontrast bare perfekt for å holde babyen underholdt. Appen er tilgjengelig for både plattformen Android og iOS.

Dagens foreldre Familien min

En av de beste appene for nye foreldre som lar deg spore ulike aktiviteter for babyen din, mens du også kan tilpasse relevant informasjon i henhold til babyens alder. Det som trengs for å gjøre er å bare angi babyens alder, og all relevant informasjon vil være tilgjengelig for deg angående babyens utvikling i akkurat denne alderen. En av de beste funksjonene i denne appen er at du kan lage en digital utklippsbok ved hjelp av babyens bilder og videoer. Storybook-funksjonen lar deg gjøre det. Med alle disse er den gode nyheten at du får den helt gratis fra Google Play-butikken og iTunes.

Melkepike

Har du nettopp begynt å bruke melk til babyen din og ønsker å holde rede på det? Da er Milk Maid den rette appen for deg som er for iOS-brukerne. Denne appen lar den nye moren beregne hvor mye melk babyen hennes drikker i løpet av dagen eller ellers gjennom uken, mens den også lar deg se at hvor mye melk som lagres i kjøleskapet, slik at du kan kjøpe en annen pakke til rett tid.

WebMD Baby

Tilgjengelig for både plattformen iOS og Android, er dette en annen nyttig babyutviklingsapp som lar brukerne ha tilgang til nyttig informasjon fra WebMD-nettstedet. Ulike nyttig og relevant informasjon som helsetips, babyomsorgsveiledning, helsenyheter etc. er lett tilgjengelig i denne appen, og dessuten er alle tilgjengelige veiledninger og informasjon godkjent av leger.

Cloud Baby-skjerm

Cloud Baby monitor, som kun er tilgjengelig for iOS-plattform, er en fantastisk app som lar deg sitte komfortabelt på kontoret. Denne appen er spesielt bra for den fungerende moren, men den krever at du har to iOS-enheter, en enhet skal oppbevares på babyens rom og en annen vil være med deg. Nå bruker du live-streamingfunksjonen da og lær hva babyen gjør hjemme.

Se også: Topp beste iPhone-apper fra 2017

 

Legg Igjen Din Kommentar