Beste ordbokapper for iPhone og iPad i 2020: Bygg sterkt vokabular

Enten du er student, bedriftsfaglig eller ingeniør, er god kommunikasjonsevne et must for deg. Evnen til å bruke ord riktig er en av de viktigste aspektene ved å lære et språk. Med tanke på hvor viktig det er å ha et sterkt ordforråd, har vi satt sammen de beste iPhone- og iPad-ordboksappene for å hjelpe deg med å oppnå ønsket kommando over språket. Og viktigst av alt, evnen til å uttrykke deg med mer overbevisende kraft.

Hvis du synes det er litt vanskelig å bruke tid på å lære nye ord, kan du spille ordspill. Dessuten kan du sjekke dagens ord for å lære et nytt ord hver dag. Det er flere nyttige verktøy som kan føre til den mye påkrevde bekvemmeligheten i læringen din. La oss gå over denne listen over de beste ordbokappene for iOS for å vite hvordan de kan være avgjørende for din kommunikasjonsevne.

Det er mange ordboksapper tilgjengelig for iPhone, og iPad, men fire skilte virkelig ut i mengden. Her er de fire appene sammen med en beskrivelse av funksjonene deres.

Beste ordbokapper for iPhone og iPad i 2019

#1. jeg oversetter

Hvis du er en topp oversettelses- og ordbokapp, kan du gi "iTranslate" et seriøst blikk. Med denne appen kan du raskt oversette tekst og gjøre tale-til-stemme-oversettelse på mer enn 90 språk.

Du kan få tilgang til synonyme ord, og også se deres forskjellige betydning i bestemte sammenhenger. Du har også muligheten til å lytte til oversettelse i mannlige eller kvinnelige stemmer. Når offline-modus er tilgjengelig, vil du fortsette å utforske nye ord uten forstyrrelser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Logos Bibel

“Logos Bible” er grunnlagt for omfattende bibelstudier. Med flere verktøy og bibelstudieinnhold tilgjengelig, vil du ha glede av å lese den hellige boken.

Du har raskt tilgang til en rekke bibeloversettelser som ESV, NASB, NLT, NKJV og mye mer. Velg en av de mest praktiske leseplanene for å forbedre din lesevan. Det er også et alternativ å lage ditt eget leselek. Dessuten kan du bruke de visuelle effektene til å endre utseendet på teksten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Merriam-Webster

"Merriam-Webster" ordbok app er utmerket for referanse og ordforråd bygging. Gjennom spørreskjemaene om ordforrådets bygg, vil du ha det veldig fint å lære nye ord og teste ordforrådet ditt. Med stemmesøk vil du kunne søke på alle ord mye komfortabelt.

Bruk den integrerte tesaurusen til å finne ut det synonyme og anonyme ordet. Du vil lære et nytt ord hver dag. Eksempelsetningene gjør det enkelt for deg å forstå den reelle bruken av ord.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Dictionary.com

Med mer enn 2.000.000 pålitelige definisjoner og synonymer, er “Dictionary.com” en av de mest pålitelige appene for studenter og elever. Du kan raskt søke etter alle ord ved hjelp av stemmesøket.

Med lyduttale kan du vite hvordan du uttaler ord korrekt. Du kan oversette alle ord til over 25 språk. Innholdssamlingskarusellen består av lysbildefremvisninger, dagens ord og grammatips som hjelper deg å lære litt enklere. Quiz-widgeten gir en flott læringsopplevelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Ordbok

Bedømt som den eneste ordbokenappen i App Store i kategorien gratis referanse i 99 land (2011-2016), er ordbok en perle for deg som ønsker å være flerspråklig. Du kan oversette engelsk til mer enn 40 språk inkludert fransk, spansk, etc.

Se på idiomvideoer, utnytt lyduttaler og etymologi best mulig for å styrke ordforrådet ditt. Sjekk dagens ord og formspråk for å lære noe nytt hver dag. Du kan utforske ethvert emne i dybden og til og med spille ordspill for å lære på en morsom måte.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Oxford ordbok

“Oxford Dictionary” er sentralt for elever. Takket være den enorme samlingen på over 350 000 ord, uttrykk og betydninger, gir den deg en fullstendig guide til alle ord og hvordan du bør bruke dem.

Den har 75 000 lyduttaler av sjeldne og vanlige ord sammen med variantuttalene. Det er en favorittfunksjon som lar deg lage tilpassede mapper for å få tilgang til ord mer komfortabelt. Frakoblet modus lar deg søke ord selv når det ikke er noe internett på iOS-enheten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Word Lookup

“Word Lookup” er spesielt designet for deg som vil lære nye ord ved å spille. Det fungerer som en fantastisk anagramfinner. Bare skriv inn 7 bokstaver for å fjerne skriptet og finn ut flere gyldige så vel som underord.

Det består av mer enn 170 000 engelske ord. Det er flere smarte lister som brevord, alle vokaler, ikke fulgt av U, alle konsonanter unntatt y og mer. Les orddefinisjonen for å forstå hvor du skal bruke den riktig.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Advanced Dictionary & Thesaurus

MobiSystems har introdusert en komplett ordbokapp for iOS- “Advanced Dictionary & Thesaurus.” Appen har et misunnelsesverdig bibliotek på over 1, 4 millioner ord. Og med det raske søket underveis, kan du øyeblikkelig finne ordene du leter etter.

Sjekk synonymer og antonymer til et ord for å bruke dem riktig. Med de enkle å forstå eksemplene hjelper appen deg med å lage riktige setninger. Dessuten kan du få mest mulig ut av flere fargerike temaer for å få inn et morsomt element i studiet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. WordWeb Dictionary

Dette er en flott ordbok-app for brukere som vil se ord som brukes i sammenheng. Så hvis du er en "ordnerd" som liker Scrabble eller kryssord, er dette verdt en ny titt. I tillegg til ordboken har WordWeb også en synonymordbok. Søket har et filter som lar brukerne velge ordtyper (substantiv, verb, adjektiv osv.), For å dele ned søkeresultatene. WordWeb er en gratis app, men den holder definitivt sin egen sammenlignet med betalte apper.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Collins English Dictionary

Dette er en flott ordbok for avanserte studenter og fagpersoner. Appversjonen har mer enn 2 milliarder ord og definisjoner som kontinuerlig blir oppdatert og endret. En stor fordel for brukere er inkludering av dialekt og regionale termer. Collins er også et godt valg for de som kanskje ikke er de beste stavemaskinene, da det uklare filter- og jokertekstfunksjonene kan gi ekstra hjelp. Det er ikke mange bjeller og fløyter som følger med denne ufortegnede ordboken, men det store volumet av ord og definisjoner gjør det til et godt valg.

Pris: $ 29.99

nedlasting

Logger av

Å bygge et sterkt ordforråd med disse appene er mye enkelt; bare hvis du holder deg stabil med oppgaven og fortsetter å sette din beste fot frem. For å få mer moro i læring, sørg for å dra full nytte av ordspillene.

Det er noen få topplister som jeg vil anbefale deg å lese, for eksempel beste språkoversettelsesapper, beste leksikonapper.

Har du noen tilbakemeldinger? La gjerne dine synspunkter komme over og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topplister med iOS-apper. Last også ned iGeeksBlog iPhone-appen på enheten din.

Header Image Credit: NegativeSpace.co

 

Legg Igjen Din Kommentar