De beste Chromebooks for barn å kjøpe i 2020

Den yngre generasjonen vil bli utsatt for teknologi på daglig basis, og barna skal visstnok ha enorm kunnskap om hvordan det fungerer. Den beste måten å få dem i gang er med et Android-nettbrett, som kjører på Googles operativsystem. Når de først er klare til å fullføre dataopplevelsen, blir Chromebooks det ideelle valget, fordi de er rimelige, holdbare og er mye tryggere enn å velge en full Windows-opplevelse.

De beste Chromebook-enhetene for barn er de som er kompakte, enkle å bruke og som er i stand til å motstå krevende situasjoner. Små barn er kanskje ikke så forsiktige som voksne, og det anbefales å velge en enhet som har noen vanntette funksjoner eller gummiert grep. Du kan også vurdere å gå på lette bærbare datamaskiner som er lettere for små barn å ha med seg.

Se også: Beste Chromebook

Beste Chromebook for barn

Lett, robust og enkel å bruke

Acer CB3-532 15, 6-tommers HD Premium Chromebook

Acer Chromebook er ganske robust, basert på mange positive anmeldelser, og den tåler alle slags bruksscenarioer. Den bærbare datamaskinen kommer billigere, men batteriet kan vare bare syv timer. Imidlertid, hvis du planlegger å bruke det bare i et hjemmemiljø, bør ikke batteriets levetid være et stort problem. Anti-blending-oppsettet som brukes på 15, 6-tommers 720p-skjerm, lar deg se filmer, Youtube-videoer eller til og med e-bøker fra alle vinkler uten belastning på øynene.

Acer CB3-532 er likevel en kraftig bærbar PC, ettersom den drives av Intel Celeron dual-core prosessor med 2 GB RAM og 16 GB SSD. Enheten bruker den nyeste Wi-Fi AC-teknologien og kjøres på Google Chrome OS. Det fremre HD-kameraet lar barna ringe videosamtaler med venner og familie mens de får tilgang til en rekke Chrome-apper, inkludert pedagogiske ting og noen morsomme læringsspill.

Hva er de beste funksjonene?

 • Byggekvaliteten er utmerket, og denne robuste bærbare datamaskinen skal kunne tåle selv om den tidvis blir tappet fra fanget
 • Spesifikasjonene er dekkende for å håndtere de fleste ChromeOS-apper og -spill

Se det på Amazon

Beste Chromebook for barn med vannavvisende egenskaper

Asus Chromebook C202SA-YS02 11, 6-tommers modell

Søket etter de beste Chromebooks for barn slutter her! Asus Chromebook 202SA-YS02 er en modell som overgår alle normer satt av tradisjonelle bærbare datamaskiner. Den er designet for robust bruk med alle hjørner dekket med forsterket gummi, enkle grep håndtak på sidene slik at små barn kan bære dem uten glidning. Den bærbare datamaskinen har også blitt sertifisert for å ha søppelresistent tastatur, og den kan være vannavstøtende til et visst nivå på grunn av gummidekningen.

Asus Chromebook har en veldig liten 11, 6-tommers skjerm som har en oppløsning på 1366 × 768 piksler. Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å holde i den ene hånden, og selv dine yngre 10 år gamle barn kan enkelt betjene dette produktet. Anti-glare-skjermen sikrer at visningsvinklene er kjempebra og kan sees fra sidene sammen som en gruppe uten problemer. Chromebook kjører på Intel Celeron N3060-prosessor med 4 GB RAM og 16 GB lagringsplass. Batteriets levetid er ganske tilstrekkelig på 10 timer, og det er en sunn pakke for barn som liker å lære med det beste av teknologi.

Hva er de beste funksjonene?

 • Det gummierte grepet gjør det enkelt å håndtere
 • Det er spillresistente tastaturet og gjør det til et ideelt valg for små barn som ved en tilfeldighet kan søle vann eller andre væsker
 • Kompakt skjermstørrelse gjør det enkelt å ta med seg

Se det på Amazon

Stilig Chromebook med Full HD-skjerm

Acer Chromebook 14 CB3-431-C5FM

Ikke alle Chromebook-er er rettet mot små barn, fordi når de er i tenårene, kan de bli bevisste stilfaktoren. Hvis du kjøper et nytt produkt til ungdomsskolen eller noen over 13 år, er Acer Chromebook 14 CB3-431-C5FM det perfekte valget. Den bærbare datamaskinen leverer på alle fronter, inkludert den estetiske designen, med en stilig sølvfinish, gode maskinvarekomponenter og den kompakte 14-tommers skjermen som har en oppløsning på 1920 × 1080 piksler, noe som gjør det desto morsommere å bruke.

Chromebook er laget av aluminiums chassis som gir den en litt heftig konstruksjon, men som også får den til å føles veldig premium når du holder den. Den drives av Intel Celeron Quad Core-prosessor med 4 GB RAM, noe som er et bedre valg enn en inngangsnivå på 2 GB RAM. Chromebook har også rikelig med 32 GB lagringsplass og bruker Intel HD-grafikk. Batterilevetiden er bare fantastisk, ettersom produsenten Acer lover omtrent 12 timer på kontinuerlig bruk, noe som er flott for skolebarn eller å ta med seg familien på raske turer. Den støtter også Wi-Fi AC som gir raskeste filoverføring og internetthastigheter på en trådløs forbindelse.

Hva er de beste funksjonene?

 • Det fulle aluminiums-chassiset føles flott å holde i hånden, og det gir en robust følelse av Chromebook.
 • 12-timers batterilevetid er bare utmerket, og noe du ikke kan argumentere mot
 • En full skjerm på 1080p på en 14-tommers skjerm ser skarp ut og er flott for videoer, apper eller bare surfer på internett med mer skjermeiendommer

Se det på Amazon

Billig, kompakt Chromebook for barn å lære teknologi

Samsung Chromebook 3 XE500C13-K01US

De fleste foreldre tenker to ganger før de investerer i dyre bærbare datamaskiner eller Chromebooks for små barn. For Samsung som liker å undervise i teknologi på et budsjett og trenger en liten enhet som er enkel å ha med, merker Samsung Chromebook 3 alle de riktige boksene. 11, 6-tommers skjerm er det mest bemerkelsesverdige aspektet ved denne enheten som gjør den lett og lett å bære med en hånd. Små barn synes kanskje ikke det er vanskelig å få tilgang til apper eller spill, så vel som å oppbevare det på soverommet sitt uten å ha mye lagringsplass.

Samsung Chromebook 3 XE500C13-K01US er drevet av Intel Celeron N3050 kombinert med 2 GB RAM og har 16 GB SSD-lagring. Solid state-stasjonen holder den bærbare datamaskinen veldig responsiv til enhver tid, og alle apper, spill i Chrome OS-butikken kjøres uten hikke. Displayet er integrert med anti-reflekterende teknologi, noe som gjør det synlig fra alle vinkler. Chromebook kan også løpe i 11 timer på en enkelt lading, og det er mer enn nok tid til enhver aktivitet. Det andre høydepunktet med dette Samsung-produktet er at det har et søppelresistent tastatur og tåler hvis det blir sølt væske på det.

Hva er de beste funksjonene?

 • Den kompakte 11, 6-tommers skjermen kombinert med et søppelresistent tastatur gjør det til de beste Chromebook-enhetene for barn
 • Den er billig og selges av et kjent merke som Samsung
 • Batteriets levetid er utmerket på 11 timer med full lading

Se det på Amazon

De beste Chromebooks for barn som er tilgjengelige i flere farger

Asus Chromebook C300SA 13, 3-tommers modell

Barn elsker farger, og mens de fleste Chromebook-maskiner er i svart eller grå finish, er Asus Chromebook C300SA et av de mest livlige produktene du kan finne på nettet. Det er en av de beste Chromebooks for barn når det gjelder maskinvarespesifikasjon, stil og pålitelig byggekvalitet. Den bærbare datamaskinen drives av en Intel Celeron N3060-prosessor klokket til 1, 6 GHz som er paret med 4 GB RAM. Det ytre laget av Chromebook har en matt finish som føles fantastisk å ta på og holde.

Chromebook har en 13, 3-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Produktet er tilgjengelig i en rekke farger inkludert blått og rødt som er veldig levende å se på. Asus Chromebook er også integrert med de nyeste maskinvarekomponentene, inkludert en USB 3.0-port, bruker Wi-Fi AC for raskeste internetthastigheter, og den leverer også sømløst opptil 10 timers batterilevetid. Med så mange fantastiske funksjoner kombinert med en anstendig skjerm og en attraktiv finish, har Asus spikret produktet for barn, og det kan også brukes som en alternativ bærbar PC av voksne når det er behov. Produktet veier bare 3 kg og gjør det ekstremt lett.

Hva er de beste funksjonene?

 • Utvalget av livlige farger som de røde og blåfargede variantene er flotte å se på, noe som gjør Chromebook tiltalende for små barn
 • Batteriets levetid er fantastisk, og skjermen kan håndtere mediekravene dine med forbedret lysstyrke

Se det på Amazon

Slank, kraftig og attraktiv Chromebook

HP Chromebook 14-ak060nr

Det er kompakte og mindre kraftige Chromebook-maskiner til billigere priser, men HP Chromebook fokuserer på den krevende mengden. For foreldre som trenger en fargerik og kraftig bærbar PC til barna sine, er HP Chromebook 14-ak060nr et flott valg. Enheten drives av Intel Celeron N2940-prosessor klokket til 1, 83 GHz, mens den videre støttes av 4 GB RAM og 16 GB SSD for lagring. SSD vil sørge for at Chromebooken din forblir responsiv, rask til å reagere når du åpner apper eller spill i tillegg til å være kraftig til å håndtere de fleste forespørsler.

Med et helt blått design er tastaturet godt plassert og det er god plass for barna dine til å hvile hendene. Styreflaten er responsiv og Chrome OS er begrenset med tanke på ytelse, men er et tryggere miljø for barn å lære nyansene på internett, utforske apper og spille læringsspill. Skjermstørrelsen er 14-tommers som har en imponerende oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Full HD-oppløsning ser fantastisk ut på det lille displayet, og den drives av Intel HD-grafikk. Det være seg når det gjelder spesifikasjoner eller design, HP-produktet klarer å imponere de fleste brukere og er barnevennlig.

Hva er de beste funksjonene?

 • Den himmelblå varianten av HP Chromebook er veldig attraktiv å se på. Barn vil elske det!
 • Spesifikasjonene er kraftige, og den har en strålende 1080p skjerm ideell for visning av alle typer innhold.

Se det på Amazon

En førsteklasses 2-i-1 Chromebook og nettbrett

Dell Chromebook 11 3189 T8TJG 11, 6-tommers bærbar PC

Prislappen på Dell Chromebook 11 3189 T8TJG kan se dyr ut for mange, men den gir en 2-i-1-løsning, både som bærbar PC og Chromebook. Skjermen kan dreies i 180 grader, og dens berøringsskjermfunksjoner lar brukerne umiddelbart begynne å bruke den som et nettbrett. Skjermstørrelsen kan være litt høyere, men den er fremdeles kompakt på 11, 6 tommer. IPS-skjermen produserer dype svarte, har gode synsvinkler og er laget holdbar for å motstå alle typer bruksscenario.

Dell Chromebook kommer fra en kjent produsent som er tydelig i sin generelle byggekvalitet, og merket er også kjent for sin kundesupport. Den bærbare datamaskinen drives av Intel Celeron N3060-prosessor som er tilstrekkelig støttet av 4 GB RAM og det er 64 GB lagringsplass for ChromeOS-appene dine. Prisfaktoren er virkelig rettferdiggjort for denne enheten, og den lover også en utmerket batterilevetid på 10 timer fra full lading. En førsteklasses 2-i-1-løsning, den er i stand til å levere begge formål og har en litt konvensjonell design som ikke er noe de fleste kjøpere vil bekymre seg for.

Hva er de beste funksjonene?

 • 2-i-1-løsningen lar barna lære i nettbrettmodus, se videoer og også bruke den produktivt i bærbar modus
 • Batteriets levetid på 10 timer er utmerket, og den har også en pålitelig garantiperiode på ett år.

Se det på Amazon

Pålitelig Chromebook med utmerket skjerm og lyd

Acer 15, 6-tommers Full HD IPS Display Chromebook

2019-utgaven av Acer Chromebook er imponerende, pålitelig og gir god valuta for pengene. Produktet drives av en Intel Celeron dual-core prosessor 3205U klokket til 1, 5 GHz med 2M Cache, og den kjøres på Chrome OS, som alle andre Chromebooks.

Den 15, 6-tommers skjermen har full HD 1080p-oppløsning som er stor slik at barn og studenter kan få tilgang til apper, spill eller bruke Microsoft Office med rikelig med skjerm. En av de beste Chromebooks for barn fra Acer har 4 GB RAM, noe som er tilstrekkelig for mest databearbeid og har 16 GB SSD. Å være en Chromebook som i stor grad er avhengig av internett og skylagring, dette er ingen overraskelse, og du må kanskje justere deg med den begrensede lagringsplassen.

Det er en rask og responsiv enhet som bruker den nyeste Wi-Fi 802.11ac-tilkoblingen, har HDMI, USB-porter og et webkamera for videosamtaler. Batterilevetiden er tilstrekkelig ettersom den kan gå i 9 timer på full lading og sølvfinishen på den bærbare datamaskinen har et førsteklasses preg. Det er lett en av Acers beste bærbare datamaskiner, og å være den nyeste utgaven bør gjøre kjøpere glade som er opptatt av å eie den nyeste maskinvaren.

Hva er de beste funksjonene?

 • Full HD IPS-skjerm er i stand til å få apper, videoer og spill til å se nydelige ut
 • Stereohøyttalere gir en oppslukende lydopplevelse
 • En responsiv bærbar PC som ikke henger på noe tidspunkt

Se det på Amazon

Konklusjon

Google Chromebook har funnet et frittstående marked for seg, og de er kompakte, trygge å bruke, noe som gjør det til et godt valg for små barn eller studenter. De beste Chromebook-enhetene for barn er de som er robuste og kan tåle tung bruk hvis du kjøper dem til små barn. De eldre barna skal kunne bruke apper og spill på en enkel måte, og det er da du kan velge et mer premium valg med bedre skjerm og lyd for å gi en god dataopplevelse. Med Acer, Samsung, Dell og andre store merker som aktivt lanserer nye Chromebooks med variert prislapp og spesifikasjoner, skal det være enkelt for deg å velge en modell som ideelt oppfyller dine krav.