Beste Phablets å kjøpe i 2020

Synes du at et nettbrett er for stort for dine behov og en telefon for liten? Vel, da er en phablet det perfekte apparatet for deg. Disse enorme telefonene kjærlig kjent som phablets kommer i en rekke funksjoner og størrelser for å oppfylle ethvert krav du måtte ha. Noen mennesker liker at telefonene skal passe i håndflatene, mens andre bare vil at de største mobile enhetene buler ut av lommene. Så vi skal snakke om noen av de beste phablets du kan kjøpe.

Selv om noen kan synes de store telefonene er litt overdrevne, gir de i virkeligheten noe som vanlige størrelser ikke er. Personer som har problemer med berøringsfunksjonalitet på små telefoner, eller de med dårlig syn, har stor fordel av en phablet. Disse enhetene er også perfekte for visning av underholdning eller videoinnhold på grunn av de store skjermene. Et annet flott aspekt er batteriene som holder lenge. På grunn av deres større størrelse, kan produsenten plassere kraftigere batterier i dem. Noen phablets tømmer batteriet raskere på grunn av det store displayet, men andre gjør en god jobb med å spare batteristrøm.

I dag har nesten alle de store telefonproduksjonsselskapene mange produkter i phablet-serien. Med hver dag som går, forsvinner linjen mellom smarttelefoner og phablets sakte, da nesten alle nye telefoner kommer ut med store 5, 3-5, 5 tommers skjermer. Hvis du er ute etter den perfekte phablet du kan kjøpe, kan du lese videre. Her er noen av de beste phablets på markedet.

Se også: Beste billige nettbrett

Beste phablets

The Best Gaming Phablet

Barberhøvel

Spillutstyrsgiganten har endelig kommet ned over oss med en ekstraordinær phablet laget for spill. Dette dyret av en telefon kommer med en 5, 7-tommers skjerm med en overveldende 120 Hz oppdateringsfrekvens, Snapdragon 835-prosessor, 8 GB RAM, 64 GB lagring, et 12 MP bakkamera og et 8 MP frontkamera. Ytelsesmessig fungerer denne telefonen som et dyr på steroider. Det som gjør det så utrolig flott, er at det introduserer verdens første skjerm med en 120 Hz oppdateringsfrekvens på en smarttelefon. Dette sammen med Dolby Atmos stereohøyttalere gir deg en spillopplevelse i motsetning til hva du har hatt før på en telefon.

Det 5, 7-tommers LCD-skjerm med Gorilla Glass 3 høres kanskje ikke så unikt ut, men det er mye mer enn det som møter øyet. I stedet for standard AMOLED-teknologi som brukes i de fleste smarttelefoner, har Razer valgt LCD-teknologien for å få bedre oppdatering og bildefrekvens. Denne endringen gjør at telefonen kan gi en enestående opplevelse når det gjelder visning av innhold. Du kan til og med velge forskjellige oppdateringsinnstillinger som 60 Hz, 90 Hz eller 120 Hz, avhengig av dine preferanser.

Så langt designen går er Razer-telefonen ganske blokkerende og i motsetning til de fleste slanke smarttelefoner på markedet. Imidlertid skiller det seg virkelig fra konkurransen på grunn av nettopp denne grunnen. Ikke alle vil kanskje glede seg over utseendet til denne enheten, men den har en "love it" eller "hate it" slags kvalitet. Når det gjelder batteriets levetid, har det et stort 4000 mAh batteri som lett vil vare en hel dag slik at du kan spille favorittspillene dine så lenge du vil. Det er imidlertid viktig å merke seg at du ikke får en batteridriftstid på hele dager hvis du velger 120 Hz oppdateringsfrekvens. Razer løste dette problemet ved å tilby Game Booster-appen som lar deg stille 120 Hz for spill og bruke 60 Hz eller 90 Hz til andre aktiviteter. Alt i alt er dette lett den beste spillfabelen på markedet i dag. Installer favorittspillet ditt og se dyret våkne!

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • 120 Hz oppdateringsfrekvens for optimal spill
 • Flott skjerm
 • Beastly Performance
 • Utmerkede høyttalere

Se det på Amazon

En av de beste phablets i verden

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus er kanskje den beste phablet i markedet i dag med sin gode ytelse, fantastiske skjerm, unike kamera og funksjoner. Den kommer med et 6, 2 tommers AMOLED quad HD Infinity-skjerm, 12 MP kamera, opptil 400 GB MicroSD lagringskapasitet og et 3500 mAh batteri. Displayet ser bra ut med livlige farger og god kontrast. Bortsett fra iPhone, kan den stort sett slå alle andre telefoner med bare skjermen alene.

Så langt ytelsen går, kjører Samsung Galaxy S9 Plus et Exynos-brikkesett fra 2019 som er mer enn i stand til å kjøre nesten alt du kaster på det. Samsung-smarttelefoner har hatt et problem med sine produkter som lider av etterslep over tid, men det er ikke så merkbart som før på S9 på grunn av nylige programvareoppdateringer. Men ytelsen er ikke det som gjør denne enheten unik. Du kan veksle mellom F / 1.5-blenderåpning og 2.4, noe som gjør det til en av de mest unike funksjonene når det gjelder å klikke på bilder.

Den har også AR emojis-funksjonen som lar deg lage dine egne tilpassede emojis. Selv om teknologien kan være prisverdig, fungerer den egentlig ikke så bra som den gjør på iPhone X. Men det er likevel en morsom funksjon å ha. Når alt kommer til alt, hvem liker ikke skumle rare emojier?

Når det gjelder batterilevetid varer enheten mellom 10-12 timer hvis du spiller spill eller går på tungtintensive ytelsesoppgaver. Selv om batterilevetiden ikke er den største, er den slett ikke dårlig. Det som gjør denne phablet stor, er ikke en spesifikk funksjon, men kombinasjonen av alle funksjonene og funksjonene den har.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Veldig bra kamera
 • Bra ytelse
 • Fantastisk display

Se det på Amazon

Phablet med det beste kameraet

Google Pixel 2 XL

Internett-giganten kom inn på smarttelefonmarkedet med et smell da de ga ut Google Pixel. Pixel 2 XL er en fantastisk phablet bygget for å forbløffe elskere av store smarttelefoner overalt. Den kommer med et massivt 6-tommers OLED-skjerm med 538 ppi, Qualcomm Snapdragon 835-prosessor, 4 GB RAM, 64/128 GB ombord lagring, et bakkamera på 12, 2 MP, et 8 MP frontkamera og et 3520 mAh batteri. Dette er en enhet som bare er flott på alt den gjør, da det er veldig vanskelig å finne ut om noen viktige problemer med det.

Displayet gir god grafikk og Qualcomm-prosessoren lar deg enkelt utføre alle tunge oppgaver på telefonen. På utgivelsestidspunktet hadde displayet flere problemer, men over tid har nesten alle blitt fikset. Google lager også konstante programvareoppdateringer for å rette opp alle problemer som kan komme i lynhastigheter. Men hvis du er tilhenger av store skjermer, kan du bli skuffet.

Det som virkelig skiller Pixel 2 XL fra konkurrentene, er det sinnsykt gode kameraet. Det lar deg klikke på imponerende bilder i nesten alle situasjoner. Mange har betegnet det som det beste smarttelefonkameraet i markedet i dag. En annen flott del av Google Pixel 2 XL er at du får de raskeste Android-oppdateringene i markedet, i tillegg til ubegrenset foto- og videolagring i 3 år. Hvis du er ute etter en phablet med et flott kamera, må du ikke se lenger enn til Pixel 2 XL.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Stor programvare
 • Fantastisk design
 • Beste kamera i smarttelefonmarkedet
 • Vanntett kropp

Se det på Amazon

Den beste verdien Phablet

OnePlus 5T

OnePlus 5T har kanskje ikke det beste kameraet, lyden eller skjermen i smarttelefonmarkedet, men det er sikkert det helvete som er den beste verdien phablet i markedet i dag. Når det gjelder design, byggekvalitet, ytelse og funksjoner, bringer det mest mulig ut av phablets i sin prisklasse. Det er ikke en etterfølger av OnePlus 5, men mer en oppgradering. Den kommer med en 6, 01-tommers AMOLED-skjerm med 1920 × 1080 piksler, Qualcomm Snapdragon 835-prosessor, 6 GB / 8 GB RAM, 64/128 GB ombord lagring, Dual 16 MP og 20 MP bakkameraer med 16 MP frontkamera og en 3300 mAh batteri.

En stor forskjell fra OnePlus 5, er det nye sideforholdet 18: 9. Å se innhold på denne phabletten er en helt annen opplevelse, og det er kjempebra. Du får livlige farger og tilstrekkelig skarphet i bilder for å gi deg en flott seeropplevelse. Du kan til og med finjustere skjermkalibreringsinnstillingene for å få det akkurat passe til dine spesifikke behov. Du får også Sunlight Display-funksjonen som automatisk oppdager hardt lys og tilpasser skjerminnstillingene for den optimale seeropplevelsen. En annen betydelig endring er plasseringen av den biometriske skanneren. Fingeravtrykkskanneren er nå på baksiden av telefonen, noe som er langt mer praktisk.

En flott funksjon som følger med denne telefonen er ansiktsgjenkjenning. Selv om den ikke er så god som iPhone X, er den bedre enn resten. Den viktigste forskjellen mellom begge er at du i One Plus 5T bare kan bruke ansiktsopplåsingsfunksjonen etter at du har våknet opp telefonen. Men når du først har satt opp denne funksjonen, har den en utmerket responstid og fungerer i forskjellige vinkler også.

Batterilevetiden er fantastisk, ettersom den varer en hel dag med middels høy bruk. Imidlertid, med Dash Charge-teknologien som lar deg lade strømmen til en dag på en halv time, betyr ikke batterilevetiden veldig mye. Alt i alt er det et flott produkt som leverer alt du trenger tilstrekkelig og uten problemer. Dessuten er prisen en absolutt god handel når du tar hensyn til alle funksjonene du får og det høye kvalitetsnivået sammen med det.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Flott design
 • Fantastisk ytelse
 • Ansiktslås-funksjonen
 • Dash Charge tech

Se det på Amazon

Den beste langvarige phablet

Huawei Mate 10 Pro

Et aspekt av phablet som appellerer til millioner av mennesker over hele verden er den store skjermstørrelsen, men det er ikke alt. Et annet flott aspekt ved phablets er deres vanvittige batterikapasitet. Ettersom kroppene er mye større, kan produsentene få plass til større batterier og tillate brukere å bruke smarttelefonen i lengre perioder. Huawei Mate 10 er en phablet som vil overraske deg med sin fantastiske batterilevetid. Men det er ikke alt, fordi denne phablet leveres med en 6 tommers AMOLED-skjerm med 2160 × 1080 piksler, HI-silisium Kirin 970, 6/8 GB RAM, 64/128 GB lagringsplass om bord, doble 12 MP og 20 MP bakkameraer, 8 MP frontkamera og et massivt 4000 mAh batteri.

Huawei Mate 10 Pro har også en IR-blaster slik at du kan bruke den som en fjernkontroll for TVen din, som er en kul funksjon å ha. Enheten har ikke hodetelefonkontakt eller microSD-spor, så vær forberedt på å få en dongle for plugging av kablede hodetelefoner. Når det gjelder mangelen på et microSD-spor, er 128 GB lagringsplass ombord mer enn nok. Kameraet har f / 1.6-objektiver, noe som gjør det til et veldig bra kamera å ha på smarttelefonen. Denne blenderåpningen lar deg ta gode bilder, selv under lite lysforhold.

Selv om du får god ytelse og et utmerket kamera, der Huawei Mate 10 Pro skinner er i batteriet. 4000 mAh-batteriet lar deg se på filmer, spille spill og bruke apper og fortsatt ha det en hel dag, noe som er utrolig. Hvis du bruker det mer tilfeldig som å sjekke e-post, surfe på nettet og hvis du slår av telefonen mens du sover, kan den til og med vare i to dager, noe som er uhørt. Hvis du er noen som bryr seg om batterilevetid, er du ikke i tvil. Huawei Mate 10 Pro er phablet for deg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Flott kamera
 • Enestående batterilevetid
 • Flott telefon

Se det på Amazon

The Best Budget Phablet

ZTE Blade Z Maks

ZTE Blade Z Max leveres med en 6 tommers IPS LCD-skjerm med 1920 × 1080 oppløsning, 1, 45 GHz Qualcomm Snapdragon 435 prosessor, 2 GB RAM, 32 GB ombord lagring, dobbelt 16 MP og 2 MP bakkamera, 8 MP frontkamera og en 4080 mAh batteri. Aurora-glasset får faktisk telefonens overflate til å glitre under lyset som er ganske kult å se. Det er en nydelig telefon å se på. Det er ingen over de beste designelementene. Enkelheten i designen er det som virkelig er forlokkende. Det som er interessant er forholdet mellom skjerm og kropp på 84 prosent, som er veldig vanskelig å se på dette prispunktet.

I motsetning til mange andre phablets, kommer ZTE Blade Z Max med en 3, 5 mm hodetelefonkontakt, slik at du ikke trenger å få ekstra maskinvare for å koble hodetelefonene til. Begge kameraene har bilder av god kvalitet, selv i lite lysforhold. Så langt ytelsen går, tilbyr Qualcomm Snapdragon 450 nok kraft til å utføre de fleste oppgaver. Denne telefonen er ikke bygget for oppgaver med høy ytelse, så ikke forvent å spille tunge spill og slikt med den. Ytelsesmessig faller denne enheten mer i mellomområdet ideelt for folk som ønsker en telefon med det primære formålet å ringe, bla gjennom innhold, se på videoer osv.

Det som er flott med denne telefonen er prisen. Med tanke på alt du får til en så lav pris, er det vanskelig å ikke bli fullstendig begeistret av denne telefonen.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Utrolig verdi for pengene
 • Grei ytelse
 • Flott design
 • Kjeven slipper lav pris

Se det på Amazon

Bunnlinjen

Det er ingen tvil om at phablets sakte overtar markedet for smarttelefoner. For noen år siden ble phablets sett på som clunky, outlandish, dårlige resultater, men med ny teknologi har tidevannet endret seg. Nesten alle de store smarttelefonprodusentene lager flaggskipsmodellene sine som phablets. Hovedmålet nå er å maksimere skjermen på kroppen og komme med ekstraordinære design for å oppfylle dette formålet. Noen av de nye kommende flaggskipsenhetene er spekulert i å ha 99 prosent skjerm-til-kroppsforhold som er ganske sinnssykt. Med så mange varianter av modeller og funksjoner i markedet i dag, kan det være vanskelig å finne riktig phablet.

Det du trenger å gjøre er å dele opp dine behov i forskjellige kategorier og spørre deg selv hva det primære formålet er? Er det bare for å ringe og surfe på nettet eller for å spille og se på HD-innhold? Når du har bestemt deg for det, kan du tenke på prisklassen. Når teknologien vokser så raskt, kan alt endre seg i løpet av et år eller to. Så hvis du er en tekniker, ville du ikke nødvendigvis vil bruke mye på en enkelt smarttelefon. På den annen side, hvis du er den typen som ikke skifter telefon ofte, kan du gjerne sprute og få en phablet av god kvalitet. Kraften er i hendene dine. Alt du trenger er informasjon.