5 måter å fikse IPhone Error 0xE800000a

Det er visse feil du kan få når du prøver å koble iPhone til datamaskinen for å bruke iTunes. Vanligvis er feilen som 0xE800000a plagsom for Windows-brukere. Det er flere nyttige ideer du bør prøve, og vi vil hjelpe deg ved å tilby de nyttige løsningene. Her kan du sjekke ut 5 måter å fikse iPhone-feil 0xE800000a. Ikke bekymre deg, for disse løsningene er ikke kompliserte. Tvert imot, de er ganske enkle.

Se også: 5 måter å fikse IPhone Error 14

5 måter å fikse iPhone-feil 0xE800000a

Kilde: galleryhip.com

Løsning nr. 1: Oppdater iTunes.

Du må sørge for at iTunes-programvaren er oppdatert. Hvis ikke, er det det perfekte stedet å starte. Husk at når du vil bruke iTunes til å oppdatere eller gjenopprette enheten, bør selve programvaren oppdateres.

Løsning nr. 2: Oppgavebehandling.

En annen løsning er å avslutte visse Apple-prosesser ved å åpne Windows task manager. Å gjøre det:

  • Trykk på disse knappene på tastaturet samtidig: Ctrl + Alt + Delete
  • Finn iPodService.exe, AppleMobileDeviceService.exe eller iTunesHelper.exe
  • Klikk på navnet, og velg Avslutt prosess

Når du er ferdig, start datamaskinen på nytt. Åpne iTunes, og prøv igjen. Forhåpentligvis vil det fungere.

Løsning nr. 3: Bytt USB-port.

Dette er sannsynligvis den enkleste løsningen av alle, men det kan hjelpe. Koble kabelen fra en USB-port, og koble den til en annen.

Løsning nr.4: Avinstaller iTunes og installer den igjen.

Noen ganger kan filene i programvaren bli ødelagt, noe som fører til at feilen vises. Avinstaller programvaren fra datamaskinen din, og installer den nyeste versjonen.

Løsning nr. 5: Windows-oppdateringer.

Hvis det er tilgjengelige Windows-oppdateringer, må du laste ned og installere dem. Hver oppdatering er ekstremt nyttig, siden den løser alle slags feil, og denne feilen er en av dem.

Vi håper du har løst problemet med de tilbudte 5 måtene å fikse iPhone-feil 0xE800000a, og at alt fungerer feilfritt nå.