Slik aktiverer du foreldrekontroll i Google Chrome

Sammen med mange flotte funksjoner i Google Chrome er muligheten til å sette opp foreldrekontroll. Denne funksjonen er nyttig for alle foreldrene, ettersom barna bruker mye tid på Internett. Hvis du er forelder og ønsker å deaktivere barnet ditt muligheten til å besøke nettsteder med upassende innhold for dets alder eller forhindre å opprette profilene på de sosiale nettverkene, er dette den beste løsningen for deg. Bare les den enkle veiledningen nedenfor som viser hvordan du konfigurerer foreldrekontroll i Google Chrome.

Du kan også lese: Slik deaktiverer du automatisk oppdatering av Google Chrome i Windows 10

Slik konfigurerer du foreldrekontroll i Google Chrome.

Så hvordan konfigurerer du foreldrekontroll i Chrome?

Det er veldig enkelt, bare følg instruksjonene.

Det første du trenger er å gå til Google Chrome nettleserinnstillinger, men før det, må du sørge for at du er logget inn under navnet ditt. Sjekk det i avsnittet “Mennesker”.

Nå må du opprette en ny profil i nettleseren. For å gjøre dette, klikk på "Legg til person".

I det nye vinduet velger du et bilde og et navn for den nye brukeren, og sørg for å merke av i avkrysningsruten ved siden av "Kontroller og vis nettsteder denne personen besøker fra [email protected]". Deretter klikker du på "Legg til" og det nye Chrome-vinduet åpnes.

Profilen til barnet ditt opprettes, og for å administrere det, må du fra tid til annen se på profilen "Mitt barn" (eksempelnavn) i avsnittet "Mennesker". Klikk på lenken "Dashbord for overvåkte brukere", klikk på "Mitt barn" og overvåk barnets aktiviteter.

Der kan du se hvilke nettsteder barnet ditt besøkte. Du kan også slå på trygt søk etter det, for å forhindre at barnet ditt besøker bestemte nettsteder eller lar barnet ditt besøke nettsteder du spesifiserte.

Hvis barnet ditt besøker det upassende nettstedet, vil det se skjermbildet "Be om tillatelse", og tilgang til nettstedet er bare mulig med din tillatelse.

Bildekilde: www.fondos7.net

Du kan også lese: Slik deaktiverer du automatisk avspilling av lyd på Google Chrome-websiden

 

Legg Igjen Din Kommentar