Hvordan fikse iPhone kan ikke sende eller motta tekst fra ikke-IPhones

iPhones er populære, og mennesker fra hele verden venter alltid utålmodig på at en ny modell skal treffe markedene. Selvfølgelig er feil uunngåelig, men heldigvis er det alltid en løsning for alle slags problemer. Mange brukere møtte problemet når de ikke kan sende eller motta tekstmeldinger fra de som ikke bruker iPhone (noen modell). Selve problemet er litt forvirrende og irriterende siden mange for eksempel velger Android eller Blackberry. I teksten nedenfor vil du finne flere måter å fikse ikke kan sende eller motta tekster fra ikke-iPhones, og teksting vil være mulig igjen.

Se også: Hvordan fikse iPhone / iPad kobles ikke til Wi-Fi

Hvorfor iPhone ikke vil sende tekster til ikke iPhones?

Det er mange grunner til at iPhone ikke sender tekster til Android-, Windows- eller Blackberry-telefoner. For eksempel er det relatert til operatøren din, iPhone-innstillingene dine, osv. Vi skal dele hvordan du takler dette problemet, men før vi gjør det, må du forsikre deg om:

 • IPhonen din har et godt signal. Hvis signalet er dårlig, kan det hende at du ikke kan sende tekstene.
 • Flymodus er ikke aktivert.
 • IPhone-enheten har ikke et problem uten tjeneste. Hvis det er tilfelle, må du løse problemet først.
 • Du har tastet inn nummeret riktig. Forsøk å ikke bruke landskoden, for eksempel å starte med “00 (landskode)” eller “+ (landskode)”.

Løsning nr. 1: Skift flymodus

Å bytte flymodus kan være en måte å oppdatere iPhone-tilkoblingen på. Det vil oppdatere mobilsignalet, mobildata osv. Du kan få tilgang til flymodus ved å sveipe bunnen av hvilken som helst skjerm på iPhone. Trykk deretter på flyikonet en gang for å slå det på. Vent noen sekunder før du slår den av igjen.

Løsning nr. 2: Enhetsinnstillinger

Det gode utgangspunktet er å sjekke enhetsinnstillingene. Først må du sørge for at du er koblet til Wi-Fi eller mobilnett. Neste trinn er å velge Innstillinger og gå til Meldinger-delen. Ta en titt om Send som SMS, MMS og iMessage er PÅ.

Løsning nr. 3: Bryter 2G

Noen ganger er LTE og 3G ansvarlige for dette problemet. Bytt tale- og datafunksjonen på iPhone til 2G og prøv å sende tekstene dine på nytt.

 • Gå til Innstillinger.
 • Velg Cellular, og sørg for at Cellular Data er på.
 • Trykk på Cellular Data Alternativer, og trykk på Voice & Data.
 • Den siste tingen, velg 2G.

Løsning nr.4: Kontroller mottakernummeret

Sjekk om du ikke har blokkert telefonnummeret til personen du vil sende tekstmeldingen. Start Innstillinger fra startskjermen til iPhone, og velg 'Telefon'. Trykk på "Blokkert".

Du kan også lese: Slik iMessage brukere som ikke er iPhone

Løsning nr. 5: Start iPhone på nytt

For å starte iPhone på nytt holder du sleep / wake-knappen til du ser glidebryteren, og slår av telefonen. Trykk på den samme knappen, og slå den på igjen.

komputer-info.com

Løsning nr. 6: Sett inn SIM-kortet på nytt

Ta ut SIM-kortet fra din iPhone og sjekk om tilstanden fremdeles er bra, ingen riper eller skader. Deretter legger du den ordentlig tilbake. Hvis du synes at SIM-kortet ikke lenger er brukbart eller skadet, må du kontakte transportøren.

Kilde: maclife.com

Løsning nr. 7: Tilbakestill nettverksinnstillingene

Hvis iPhone ikke sender tekst til Android eller andre enheter som ikke er iPhones, krever noen ganger nettverksinnstillinger en tilbakestilling. I mange tilfeller hjelper det. Å gjøre det:

 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Generelt
 • Velg Tilbakestill
 • Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger.

Løsning nr. 8: Kontakt transportøren

Problemet er kanskje ikke tilknyttet din iPhone. Det er kanskje noen nettverksproblemer, og det er derfor du bør kontakte transportøren din.

Løsning nr. 9: Oppdatering av operatørinnstillinger

Gå til Innstillinger> Generelt> Om for å se om oppdateringen til operatørinnstillingene er tilgjengelig. Hvis det er en oppdatering, blir du spurt om du vil oppdatere dem nå, trykk på Oppdater.

Løsning nr. 10: Oppdater iOS

Programvaren kan forårsake visse problemer av og til, og det er derfor iOS-oppdatering er en god idé. For å sjekke om en ny oppdatering er oppe, gå til Innstillinger, Generelt og deretter Programvareoppdatering. Hvis det er, trykk på Last ned og installer.

Løsning nr. 12: Tilbakestill alle innstillinger

Dine data og tredjepartsapper blir ikke slettet, men innstillingene vil tilbakestilles til fabrikkinnstillinger. Gå til Innstillinger> Tilbakestill og trykk på Tilbakestill alle innstillinger. Skriv deretter inn passordet ditt, og trykk på Tilbakestill alle innstillinger for å bekrefte handlingen.

Alle løsningene ovenfor er funnet og effektive på iPhones på iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Hvis du prøvde løsningene ovenfor, og ingenting fungerer, kan du kontakte transportøren din, Genius Bar eller nærmeste Apple Autorised Service Provider.

Se også: iPhone-høyttaler fungerer ikke - Slik løser du det

 

Legg Igjen Din Kommentar