Hvordan gå inn på inkognitomodus i Mozilla Firefox

Privat modus ("inkognitomodus") er en spesiell funksjon når nettleseren stopper for å registrere historien til besøk og ikke fungerer med midlertidige filer og informasjonskapsler. Denne funksjonen implementeres i alle moderne nettlesere, og ved å bruke den kan du streife rundt på Internett uten å legge igjen spor etter aktivitetene dine. Arbeid i personvernmodus kan være parallelt med hovedøkten - når du slår på denne funksjonen, åpner det et nytt nettleservindu, mens alle de gamle fanene forblir åpne. Når du vil gå tilbake til normal modus, lukker du bare det andre nettleservinduet og fortsetter å jobbe - ingen cache, ingen historie med besøk eller autofullførende skjemaer vil ikke bli lagret. I denne teksten skal vi konfigurere inkognitomodus i Mozilla Firefox.

Du kan også lese: Slik deaktiverer du popup-vinduer i Mozilla Firefox

Slik konfigurerer du inkognitomodus i Mozilla Firefox

Gå inn i inkognitomodus

Følg disse trinnene for å slå på inkognitomodus i Firefox:

Åpne menyen ved å trykke på knappen i øverste høyre hjørne av vinduet (ikonet laget av tre parallelle striper). Finn det "Nye private vinduet" i rullegardinmenyen og klikk på det.

Etter å ha utført disse handlingene, åpnes et nytt vindu og det vil bli kunngjort med en passende melding om at Firefox kjører inkognitomodus.

Viktig! Hvis du ikke vil at historikken til besøkte nettsteder skal lagres, bør du bla gjennom inkognitovinduet (indikert med et tilsvarende ikon øverst). Eventuelle tiltak i den første kopien av nettleseren vil resultere i lagring av besøkte nettsteder som det normalt gjør.

hurtigtaster

I så fall, hvis du er vant til å få tilgang til applikasjonsinnstillingene med et tastatur, eller du har det travelt, kan du bruke snarveier til å gå inn i Mozilla Firefox inkognitomodus. Bare trykk på «Ctrl» + «Shift» + «P», og åpner deretter umiddelbart et nytt nettleservindu som kjører i inkognitomodus.

Bildekilde: www.wallpapercave.com

Du kan også lese: Slik fjerner du Mozilla Firefox fullstendig

 

Legg Igjen Din Kommentar