5 måter å fikse IPhone 6 på å bli ekstremt varme og batteriet tappes raskt

iPhone 6 er den fineste Apple-enheten. Denne modellen er kjent for sin nye design, den har en større HD-skjerm, som er tynn, og mest avansert multi-touch-skjerm noensinne laget når det kommer til iPhones. Denne modellen har Touch ID - fingeravtrykkidentifikasjon, og med den kan du være sikker på at alle dataene dine er ordentlig sikret i enheten. Selv om denne telefonen virkelig er oppsiktsvekkende, klager mange brukere over hele verden over overoppheting og raske problemer med batteriet. Her er 5 måter å fikse iPhone 6 til å bli ekstremt varm og batteriet tappes raskt og noen nyttige tips som kan forhindre overoppheting og forbedre batteriets levetid.

5 måter å fikse IPhone 6 på å bli ekstremt varme og batteriet tappes raskt

Kilde: plus.google.com

Løsning nr. 1: Start telefonen på nytt

Det første du bør gjøre er å starte iPhone på nytt. Trykk og hold nede sleep / wake-knappen og rød glidebryteren når den vises. Når telefonen er av, trykker du på og holder inne den samme knappen til Apple-logoen vises.

komputer-info.com

Løsning nr. 2: Apper som tapper batteriet

Ofte er en eller få apper du har installert årsaken til at batteriet tappes like raskt, så det er viktig å finne ut hvilken app som forårsaker problemet. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Batteri> Batteribruk.

www.technobezz.com

Du vil få et klart bilde, og du vil se hvilke apper som tapper mest mulig ut av batteriet. Først må du sørge for å oppdatere disse appene. Hvis det ikke fungerer, sletter du appen og installerer den igjen.

Løsning nr. 3: Slå av automatiske oppdateringer

Dette enkle trinnet kan være veldig nyttig. Gå til Innstillinger> iTunes og App-butikk, og bytt bytte av oppdateringer under Automatiske nedlastinger.

lepak.xyz

Løsning nr. 4: Slå av oppdateringen av bakgrunnsappen

Oppdatering av bakgrunnsapp er en super nyttig funksjon som gjør at appene på iPhone-en din kan oppdatere med all den nyeste informasjonen, men dette kan ha stor innvirkning på batteriet. Du kan slå av bakgrunnsapp-oppdatering for alle appene, eller du kan slå den av bare for noen apper. Det er opp til deg.

 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Generelt
 • Trykk på bakgrunns-appoppdatering
 • Du kan nå trykke på bakgrunnsoppdateringen som ligger øverst på skjermen for å slå av funksjonene for alle appene, eller du kan slå den av bare for noen apper som du ikke bruker så mye ved å slå bryteren rett ved siden av app.

www.mobileworld.it

Løsning nr. 5: Slå av lokasjonstjenester

En annen ting du kan gjøre er å slå av lokasjonstjenester.

 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Generelt
 • Trykk på Personvern> Plasseringstjenester
 • Du kan slå den av helt ved å flytte bryteren ved siden av lokasjonstjenester, eller du kan velge appene som vil bruke denne funksjonen.

www.iphonehacks.com

Hva annet?

Løsningene vi nevnte over, kan utgjøre en stor forskjell for brukerne som opplever problemer med tømming av batteri og overoppheting, men det er noen flere ting du kan gjøre.

Oppdater iOS

Noen ganger er programvarebugs skylden for problemer med overoppheting og batteri. Hvis det er en ny versjon av iOS tilgjengelig, må du sørge for å installere den.

 • Koble enheten til en strømkilde og koble til et Wi-Fi-nettverk
 • Naviger til Innstillinger> Generelt> Programvare og trykk på Last ned og installer.

www.extremetech.com

Slett alt innhold og innstillinger

Tilbakestilling til fabrikkinnstillinger er alltid nyttig. Ta først sikkerhetskopi av iPhone. Gå til Generelt, velg Tilbakestill, og velg Slett alt innhold og data, og trykk deretter på "Slett iPhone". Etter det, sett opp iPhone som ny, og alle problemene skal løses.

www.everythingicafe.com

Tips for å forhindre overoppheting og forbedre batteriets levetid

Dette er ting du kan gjøre for å forhindre overoppheting og få batteriet til å vare lenger mellom ladningene.

 • Slå av Wi-Fi, Bluetooth og GPS når den ikke er i bruk.
 • Slå av pushvarsler for appene du ikke bruker ofte ved å gå til Innstillinger> Varsler.
 • Fjern iPhone-saken for å holde enheten kjølig.
 • Slå på flymodus når du er i området med dårlig mottak.
 • Juster lysstyrken. Naviger til Innstillinger> Skjerm og lysstyrke, slå av automatisk lysstyrke og juster den manuelt.
 • Bruk en e-posttjeneste og slett de andre ved å gå til Innstillinger> E-post, kontakter, kalendere. Velg deretter kontoen du vil fjerne, og trykk på Slett.
 • Avinstaller Facebook-appen fordi det er en av de største batteridrenerne og få tilgang til dette sosiale nettverket ved å bruke Safari eller en annen nettleser.
 • Unngå å spille spill, spesielt 3D-spill.

Disse 5 måtene å fikse iPhone 6 på å bli ekstremt varme og batteriet tappes raskt sammen med tilleggsløsninger og tips for å holde din iPhone kjølig vil hjelpe deg med å løse disse problemene.

 

Legg Igjen Din Kommentar