Vanlige Android 7.0 Nougat-problemer og hvordan du fikser dem

Android 7.0 nougat har ikke nådd alle enheter ennå, men hvis du nylig har kjøpt en Nexus- eller Google Pixel-enhet, må du glede deg over det nye Android-operativsystemet som har brakt forskjellige spennende og nyttige funksjoner som hjelper deg å få det beste ut av smarttelefonen din. Denne oppdateringen er tilgjengelig siden august, og allerede er oppdateringsversjonen av Android 7.1 Nougat også rullet ut for å fikse noen feil og feil foran Nougat 7.0. Imidlertid har Pixel- og Nexus-brukerne sett å klage på noen vanlige Android 7.0 Nougat-problemer så langt. Disse problemene er oppført her sammen med potensielle rettelser for å hjelpe brukere med å bli kvitt problemene.

Se også: 10 fantastiske nye funksjoner i Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat-problemer og deres potensielle rettelser

Problem 1: Rask batteriladning

Dette er sannsynligvis det vanligste problemet som mange av Android 7.0 Nougat-brukerne står overfor. Her er løsningene.

løsninger:

 • De viktigste tingene å gjøre er: redusere lysstyrken på skjermen, skjermlåsetiden, slå av Wi-Fi- eller Bluetooth-tilkoblingen mens den ikke er i bruk, og lukk alle uønskede apper som kjører i bakgrunnen.
 • Neste trinn er å sjekke om du har aktivert batterisparefunksjonen i Pixel- eller Nexus-enheten. Hvis ikke, gå til menyen for batteriinnstillinger og forsikre deg om at batterisparingsfunksjonen er aktivert.
 • Se til slutt etter alternativet for batterioptimalisering ved å gå til Innstillinger> Batteri og trykke på de tre vertikale prikkene. Det vil gi batterioptimaliseringsalternativet. Sjekk om noen app har valgt bort batterisparingsfunksjonen uten å vite det. Nå trykker du på de tre prikkene og velger Tilbakestill appinnstillinger som kan løse problemet for deg.

Problem 2: Omgivelsesdisplay

Dette er en annen sak som Pixel Smartphone-brukerne stort sett møter, og ifølge dem slår ikke skjermen på når det kommer noen varsel til enheten. Normalt har ikke Pixel-enheten en vekkefunksjon for å vise varslet Ambient-skjerm, ettersom den tas på hånden, snarere blir slått på bare når noen varsel mottas. Men dessverre for mange brukere slås ikke på skjermen etter ankomst varsling.

løsninger:

 • Du kan utføre en tilbakestilling fra fabrikken ved å gå til Innstillinger> Sikkerhetskopiere og tilbakestille> Tilbakestille fabrikkdata og deretter konfigurere enheten fra bunnen av for å se om den kan løse problemet. Men først sikkerhetskopier dataene dine.
 • En annen ting du kan prøve er å komme i kontakt med supportteamet og få en erstatningsenhet. For det hodet mot innstillingene og sveip til venstre for å få støttefanen som hjelper deg med å få en erstatningsenhet.
 • Til slutt kan du gå for å laste ned ambi-turner som vil vekke skjermen så snart den er løftet for hånden eller tas ut av lommen.

Problem 3: Wi-Fi og Bluetooth-problem

Problemet med Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling i Android 7.0 Nougat har blitt møtt av noen av Pixel- og Nexus-enhetene så langt, og de grunnleggende løsningene er listet nedenfor. Før du prøver å løse problemet, må du imidlertid forsikre deg om at problemet bare er med Android 7.0 Nougat. Sjekk med den andre enheten om Wi-Fi eller Bluetooth forårsaker samme problem eller ikke, hvis ikke, ligger problemet i enheten eller operativsystemet.

løsninger:

 • Slå først av enheten en gang, vent noen sekunder og slå den på igjen for å se om problemet er løst.
 • Dernest deaktiverer du Bluetooth-, Wi-Fi-tilkoblingen og aktiverer dem igjen som kan løse problemet.
 • Hvis løsningene ikke klarer å løse problemet, kan du prøve å glemme nettverket og koble dem til igjen. For å gjøre det, ta turen mot Innstillinger> Mer> Tilbakestill nettverksinnstillinger> Tilbakestill innstillinger og se om det kan løse problemet for deg.
 • Til slutt, utfør en tilbakestilling fra fabrikken ved å gå til Innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Tilbakestille fabrikkdata og velge å slette alle data. Denne prosessen vil slette alt på enheten, så sikkerhetskopiering er nødvendig før du utfører prosessen.

Problem 4: Kamerafeil

Dette er en irriterende sak som Pixel-brukerne står overfor, særlig der kameraappen begynner å fryse og viser lilla og rosa loddrette linjer på skjermen, og dermed forhindrer deg i å ta en smekk. Selv om du kanskje velger å erstatte, men noen løsninger er også der for å hjelpe deg med å løse problemet.

løsninger:

 • Start enheten på nytt som kan løse problemet midlertidig.
 • Noen ganger skjer det på grunn av tilkoblingsproblemer, slik at det du må gjøre er å slå på flymodus og kan gå for å slå av plasseringen også for å se om kameraappen begynner å fungere normalt.
 • 'Open Camera' er en nyttig tredjeparts kamera-app som har løst problemet for mange så langt.
 • Et annet nyttig triks er å slå av batterioptimaliseringsfunksjonen for kameraapp og Google Photos. Dette kan gjøres ved å gå til Innstillinger> Batteri og velge de tre vertikale prikkene.

Problem 5: Ustabil app

Et annet vanlig Android 7.0 Nougat-problem er at noen apper fortsetter å krasje. Imidlertid er dette en liten feil som enkelt kan fikses med noen enkle trinn.

løsninger:

 • Avinstaller appen du står overfor problemet med, og installer den deretter på nytt for å se om problemet er løst.
 • Forsøk også å tømme app-cachen, da den vil bringe appen til ren tilstand, og kan derfor hjelpe den å komme tilbake til normal driftsforhold.
 • Til slutt, gå for tilbakestilling av fabrikken hvis ingen av alternativene ovenfor kan løse problemet som krasjer appen.

Oppgave 6: Tilfeldig start på nytt

Tilfeldig omstart er et annet stort problem som stort sett møter brukere av Nexus-enheter, og de har hevdet at enheten starter på nytt tilfeldig uten grunn, mens noen andre brukere av Nexus 5X har rapportert at enheten deres starter veldig ofte i gjenopprettingsmodus i stedet for i standarden modus. Noen grunnleggende løsninger er listet opp her.

løsninger:

 • Det første du må gjøre er å slå av enheten helt, trekke ut batteriet, vente i noen sekunder og slå den på igjen. Se nå om problemet er løst. Dette er imidlertid en midlertidig løsning.
 • Bortsett fra dette er det fortsatt ikke kjent noen slik løsning, og det du anbefales å gjøre er å ta enheten til butikken der du har kjøpt den. Hvis enheten fremdeles er under garanti, må du erstatte den med et annet sett.

Problem 7: Nougat 7.0-installasjonsproblem

Brukere får problemer når de prøver å installere Android 7.0 Nougat i Nexus-enheten. Dette problemet er veldig spesifikt for Nexus-brukerne, da det bare er sett at brukere av Nexus-enheter klager over det. Hvis installasjonsprosedyren setter seg fast mens du prøver å overoppdatere luften, følger du de ovennevnte løsningene her.

løsninger:

 • Forsøk først å tvinge enheten på nytt. Det kan fungere som et mirakel en gang og hjelpe deg med en smidig installasjon av Android Nougat på enheten din.
 • Et annet triks å prøve er å la batteriet tømme helt først og deretter lade det 100%. Prøv nå å installere operativsystemet på den nye Nexus-enheten.
 • Hvis også dette ikke fungerte for deg, kan du gå for å tørke cache-partisjonen som kan løse problemet for deg, og du kan gå til å installere Nougat 7.0 på kort tid. Slik tørker du av cache-partisjonen i nexus-enheten:
 • Trykk helt på av / på-knappen og hold den inne til logoen vises på skjermen.
 • Når en stor pil er synlig på skjermen, kan du begynne å trykke på volum ned-knappen gjentatte ganger til gjenoppretting blir lagt merke til i den pilen.
 • Neste trykk på strømknappen som vil bringe en android med brystet åpent som viser en rød trekant med utropstegn.
 • Ikke la strømknappen ligge, og trykk samtidig på Volum opp-knappen en gang. Slipp nå strømknappen.
 • En liste over elementer vises på skjermen. Gå til å tørke cache-partisjon og velg den med strømknappen.
 • Vent noen minutter, og la telefonen fullføre prosessen.
 • Når enheten er fullført, start enheten på nytt.

Problem 8: Android 7.0 Nougat-ladeproblem

Ladeproblematikk er også et vanlig problem. Selv om det er et Android 7.0 Nougat-problem, men for det meste har brukere klaget på det når de har oppdatert enheten med 7.1.1-oppdatering. Ifølge noen brukere slutter lademekanismen plutselig å fungere. Her er alle mulige rettelser for det problemet.

løsninger:

 • Hvis du bruker en tredjepart-lader, er det første du bør gjøre å lade Nexus-enheten din med den originale laderen som fulgte med enheten. I tilfelle en lagerlader blir brukt, anbefales det å bruke en lader med samme spenning.
 • Hvis du bruker veggladeren til å lade enheten, bytter du den til USB. Lad enheten fra bærbar eller datamaskin.

Oppgave 9: Dataproblemer

Mange brukere har uttalt så langt at de ikke klarer å få mobilt datatjenesten på enheten sin. Dette er et veldig irriterende Android 7.0 Nougat-problem. Selv om du kan bruke Wi-Fi i stedet for mobildata, er det tidspunkter det ikke er noe annet alternativ enn data, og det krever at problemet løses så snart som mulig. Før du kontakter operatøren din, her er noen enkle løsninger som du kan prøve, og som kan løse problemet på kort tid.

løsninger:

 • Start enheten på nytt. Bare slå av enheten, vent noen sekunder og slå den på igjen for å se om denne prosessen kan hjelpe deg med å etablere datatilkoblingen på enheten din.
 • Deretter setter du enheten i flymodus som vil slå av alle tilkoblinger og slå av flymodus tilbake. Sjekk nå om problemet er borte.
 • Neste trinn er å deaktivere mobildata eller LTE-alternativ en gang ved å gå til innstillingene og deretter slå dem på.
 • Til slutt, hvis ingenting fungerer for deg, kan du utføre en fabrikkinnstilling.

Oppgave 10: Problem med lagging / ytelse i Android 7.0 Nougat

Utviklere har gjort det nylige operativsystemet for å tilby den raskeste ytelsen med forskjellige spennende funksjoner. Men hvis du merker at enheten henger, bør du utføre følgende trinn for å forhindre ytelsesproblemer.

løsninger:

 • Android 7.0 Nougat kommer med et RAM Manager-verktøy som lar brukere sjekke hva som bremser ytelsen til enheten. Dette verktøyet er tilgjengelig under Innstillinger> Minne.
 • Du kan også bruke en annen app som heter Qualcomms Trepn Profiler som holder øye med enhetens CPU-aktivitet.
 • Gå for å tørke cache-partisjon. Prosessen er forklart over, slik at du kan følge den nevnte instruksjonen.
 • I tilfelle enheten din er full av unødvendige filer og bilder, videoer osv., Kan du prøve å slette dem som vil frigjøre litt minne, da det er en annen sterk grunn til å redusere ytelsen til enheten.
 • Til slutt kan du utføre en tilbakestilling fra fabrikken.

Så de vanligste Android 7.0 Nougat-problemene med løsningene deres er listet opp her. Hvis du står overfor noen av problemene ovenfor, bare prøv å følge de nevnte trinnene, så hjelper det deg å løse problemet. Du kan også ta en erstatning hvis du fortsatt har garanti.

Se også: Årsaker til å oppgradere enheten din til Android 7.0 Nougat

 

Legg Igjen Din Kommentar