Slik fikser du Samsung Galaxy S5 berøringsskjerm som ikke fungerer

Den lite svarende berøringsskjermen er et veldig vanlig problem på smarttelefonene som kommer med berøringsskjerm. Samsung Galaxy S5 skjermbildet Ikke fungerer er blant vanlige problemer, og de fleste eierne av denne telefonen har opplevd dette problemet. Her vil jeg nevne noen rettelser for dette problemet, og du kan følge dem en etter en for å løse problemet.

For å fikse berøringsskjerm som ikke fungerer på iPhone 6 eller for å fikse andre problemer på Galaxy S5, vennligst se våre andre innlegg. Brukere av andre smarte telefoner som Moto X, Moto G, LG G3, Galaxy S3 og andre kan også finne mange nyttige guider.

Samsung Galaxy S5 berøringsskjerm fungerer ikke

Se også: Slik fikser du Galaxy S5 fast på Android-logoen

Mulige løsninger for Samsung Galaxy S5 Berøringsskjerm Fungerer ikke

> Hold inne av / på-tasten i noen sekunder til telefonen vibrerer og slås av. Dette enkle trinnet løser ofte problemet da enheten noen ganger trenger en forfriskning.

> Samsung Galaxy S5 er vannavstøtende, men skjermen på denne telefonen fungerer ikke under vann. Hvis skjermen er våt, eller har fuktighet på den, fungerer den ikke ordentlig. Bruk en tørr klut og rengjør skjermen.

> Hvis du bruker en skjermbeskytter eller etui, kan de forårsake problemet. Fjern kassen eller skjermbeskytteren.

> Noen ganger kan problemet oppstå på grunn av støv. Så sørg for at det ikke er støv eller skitt på berøringsskjermen ved å rengjøre den med en mikrofiberklut.

> Slå av Galaxy S5 og ta ut sim- og minnekortet, sett dem inn igjen etter noen sekunder. Nå kan du slå på telefonen og se om noe endrer seg.

> Du kan utføre en myk tilbakestilling ved å fjerne batteriet i 30 sekunder. Den vil fjerne de midlertidige filene som kan forårsake dette berøringsskjermproblemet. For myk tilbakestilling, ta ut batteriet fra telefonen og sett det inn igjen etter 30 sekunder. Trykk på av / på-tasten og hold den nede for å slå på telefonen. Test nå om problemet er løst.

> Hvis alt annet ikke klarer å løse problemet, kan du prøve å utføre en hard tilbakestilling. Det vil fjerne alt fra Galaxy S5, og den vil tilbakestille innstillingene til fabrikkinnstillinger. Her er trinnene for å utføre hard tilbakestilling:

  • Trykk på Volum opp, Power og Home knappene og hold nede til du ser Galaxy-skjermen.
  • La nå strømknappen, men fortsett å holde de to andre knappene.
  • Slipp de to knappene når du ser skjerm for gjenoppretting av Android.
  • Bruk Volum opp og Volum ned knappene for å merke alternativene og strømknappen du velger.

Hvis du har utført en tilbakestilling fra fabrikken, og problemet fremdeles oppstår, selv om du ikke installerte noen ny app, er det et maskinvareproblem, og du bør kontakte forhandleren eller operatøren din.