Beste kortspill for iPhone og iPad i 2020: FreeCell, Solitaire og mer

Kortspill lar deg krydre fritiden din. Enten du er i gruppe eller bare alene, kan du starte den når du ønsker å fylle tidene dine med moro. Det beste med dem er at du aldri har lyst til å mestre kunsten deres så lett.

Kortspill er kjent for å være morsomme og fulle av spennende triks. Gjennom hele spillet må du fortsette å gjette og forutse hvordan du skal overliste motstanderne. Litt forsinkelse fra din side koster deg stor tid.

Beste kortspill for iPhone og iPad i 2019

#1. Spider Solitaire

Spider Solitaire er et klassisk kortspill som jeg likte å spille lenge. Hele målet ditt i dette kortspillet er å bygge bunker med kort i samme farge fra konge til ess. Den lar deg tilpasse bakgrunner og kortsygg med bildene dine fra et bibliotek og tilpasse dem.

Du kan spille dette spillet i forskjellige modus basert på nivået ditt for å spille kabal. Du kan også prøve hendene i enkel 1- farge, men hvis du tror at du er god nok, kan du gå lenger - 2-drakter eller til og med 4-drakter eller til og med “spiderette” -spillmodi. Fin animasjon og subtile lyder beriker Spider Solitaire ytterligere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. FreeCell (Mobilityware)

FreeCell er den typen spill som vil forbruke tiden din. Når du innser at du har brukt en pokker på dette spillet, er du allerede midt i en spennende, men spennende situasjon. Og du ser ikke ut til å ha nok av det ennå. Det er slik dette kortspillet for deg!

Du må flytte alle kortene til grunnstabler ved å bruke de fire gratis celleplassene som plassholdere. En versjon av FreeCell-kabal, dette er som glede som du liker.

Pris : Gratis

nedlasting

# 3. Head Ups

Etter å ha blitt beskrevet som en sensasjon av New York Times og like overdådig rost av Cosmopolitan, er dette kortspillet der oppe med alle kortspill av ypperste kvalitet.

Spillets regel er enkel. Fra å synge sanger, navngi kjendiser til dumme aksenter, får du enorm glede mens du spiller spillet. Du må gjette ordet på kortet som ligger på hodet ditt med vennenes ledetråder før tidtakeren går tom.

Med dette spillet kan du spille med mange scintillating kategorier. Med 18 tema dekk, vil du aldri få nok av spillet.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 4. Spades +

På tide å spille et spennende sparekortspill! Det jeg har funnet nevneverdig i dette spillet, er det fantastiske spillet. Med mange eksklusive prestasjoner på avhending blir koppene dine alltid bortskjemt med utmerkede valg.

Takket være automatisk lagring sikrer det at du ikke mister noe i tilfelle du plutselig måtte stoppe spill. Vil du få noen mordertips for å score flere poeng? Ta en titt på den nyttige opplæringen for å lære triks av handelen før du begynner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. The Elder Scrolls: Legends CCG

Nyt timer med solo-spill med The Elder Scrolls. Spillet er ikke bare utviklet for å spille solo, du kan få kontakt med andre spillere i CCG-modus, samle kort og belønning på vei. Et av de beste partiene med dette spillet er at det er helt gratis å spille; Det er imidlertid valgfrie kjøp i appen.

Spillet har et unikt "kjørefelt" -konsept som gir en mirakuløs sjanse til å vinne, selv når du er på trang til å tape kampen. Alt i alt er det et vanedannende spill hvis du er fan av kortspill.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Tålmodighet

Tålmodighet er høyt verdsatt og ansett som det beste kabalspillet. Med attraktive kortanimasjoner og vanedannende konsept, er det krysset av for alle boksene!

Appen tilbyr uendelige gratis spill, så du vil ha mye å utforske og prøve ut. Ettersom det også er en angre-funksjon, vil du ikke nøle med å prøve nye ting.

Du kan skjule tid, score og bevege deg hvis du ikke vil at andre skal finne ut hva du gjør. Videre lar den deg følge med på din personlige status også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Sentinels of the Multiverse

Universet er i fare, og det er din jobb å forsvare det; dette er den korte historien til dette svært vanedannende kortspillet. Komponer team av superhelter, som har sine egne nag og egenskaper. Lag strategier for å plassere riktig helt på rett sted i henhold til hans ferdigheter for å beseire skurken.

Spillet har en flott historie med forskjellige vendinger for å holde deg opptatt i flere timer. Spillet i seg selv kan koble deg til i ukers spennende underholdning. Hvis du liker å lage strategier, er dette spillet for deg. Gitt funksjonene koster spillet penger, men det er rettferdiggjort med det adrenalinkick du måtte ha.

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 8. Kortkrig

Card Wars er for seriøse kortspillere som liker kampen mot sterke motstandere og oppnår seier. Inspirert av eventyretidsepisoden er det et utmattende spill med mange utfordrende øyeblikk som vil tvinge deg til å tenke hardt og beseire opposisjonen.

Med høye innsatser er dette kortet akkurat det du vil krydre tid for litt herlig spill. Du kan kommandere en fantastisk hær fra Husker Knights, Cool Dog og Immortal Maize Walker til gris og ødelegge fiendene dine. Du kan også tilpasse dekkene.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 9. Hjerter !!

Hearts er for de gale kort elskere. Du må spille mot tre datamotstandere. Ansiktene på kortet er store, enkle å se og kan ordnes med mye letthet.

Skjermen viser poenget med å løpe total og score. Ikke et spill som gir mange engstelige øyeblikk, men du vil elske hvert øyeblikk av spillet med glede.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Spellcraft-Collectable kortspill

Med høyt anerkjent CCG med taktisk spill, vil Spellcraft fascinere deg. Laget av kortspillere selv, og har alt det som trengs for å underholde deg. Det vakre kunstverket og musikken vil aldri la deg gå fra spillet.

Hvis du elsker å ha et møte med virtuelle overnaturlige krefter, kommer du til å ha det veldig fint med dette spillet.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er ditt valg?

Jeg håper du har likt å ta en titt på disse toppkortspillene for iOS. Hvilken har du valgt å spille? Fortell oss om fav-spillet ditt.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste puslespill for iPhone
  • Beste strategisspill for iPad
  • Beste Tower Defense-spill for iPad
  • Beste bilspillspill for iPhone og iPad

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Telegram. Last ned iGB-appen gratis i App Store.

 

Legg Igjen Din Kommentar