Topp beste nettbrett for studenter å kjøpe i 2020

På vei ut på college snart? Med det nåværende scenariet i utdanningssystemet er behovet for en datamaskin eller nettbrett uunngåelig. Med de avanserte studiemodiene har både skolegang og studenter behov for et datasystem. Så hvorfor ikke gi dem en av de beste nettbrettene for studenter? Stipendiatene krever vanligvis en lett, multifunksjonell og lett bærbar nettbrett for seg selv. Derfor, ved å huske på de spesifikke kravene dine, må du gå ut på en leting etter den beste nettbrettet for en student. For å lette søket, har vi filtrert listen vår med noen av de beste nettbrettene for studenter.

Dagens studenter utfører de fleste oppgaver ved bruk av datamaskiner, men de trenger sikkert et kompakt nettbrett for å fullføre daglige oppgaver effektivt og enkelt. Disse nettbrettene kan hjelpe dem med å ta notater umiddelbart og fullføre mange andre krevende collegeoppgaver. De kan også slappe av på sosiale medier eller se YouTube og Netflix ved å bruke et nettbrett. Mens bærbare datamaskiner er standarden på høyskoler, velger mange studenter også nettbrett i stedet. De er rimeligere og veier mindre. De er nyttige; for notater; for strømming og fungerer like bra som alle avanserte bærbare datamaskiner. Studentene kan enkelt laste ned de nødvendige notat-applikasjonene eller lese en e-lærebok på nettbrettene. De brukes også til casual spill.

Se også: Beste nettbrett for barn

Liste over beste tabletter for studenter

2 i 1 nettbrett HDR Klar for studenter

Samsung Galaxy Tab S3, 9, 7 tommer

Det er en av de beste Android-nettbrettene du kan kjøpe i dag og en verdig konkurrent til iPad Pro. Den leveres med topp spesifikasjoner. Designet er helt glass, og det er fremtidssikret og er HDR-klart. Den er slank og lett og føles behagelig å holde. Den veier 389 gram og er slank på 5, 6 mm. Harddisken er 32 GB med Ultra MicroSDXC, UHS 1. Når det gjelder tilkobling, er det en Type C USB C hann til en USB 3.0 kvinnelig adapter. RAM-en er på 4 GB og flashminnestørrelsen er 64 GB. Qualcomm-prosessoren klokker med en hastighet på 2, 15 GHz. Batteriets levetid er i gjennomsnitt rundt 12 timer. Nettkameraet på baksiden har en oppløsning på 13 MP.

HDR-skjermen er strålende med piksel-tette Super AMOLED-paneler. Oppløsningen er 2048 × 1536 quad HD med høy kontrast og sterke lys. Quad-høyttalerne er utmerkede og gir et kraftig volum sammenlignet med andre nettbrett. Høyttalerne er også kalibrert for bevegelsen din, så retningen endres i henhold til bevegelsene dine. Nettbrettet tilbyr støtte for Bluetooth 4.2-versjonen og kommer med en 3, 5 mm hodetelefonkontakt på bunnen.

S Pen låser opp potensialet til denne nettbrettet helt. Den er 9, 4 mm tykk og lett å holde, kommer med en gummispiss på 0, 7 mm og en knapp på siden for å få opp Air Command-verktøyene. Alle andre verktøy som Notes; Smart Select; Skjermskriv er til stede for S Pen, sammen med tilleggsfunksjoner som Translate; magnify; Blikk og så videre. Du kan skrive og tegne ved å bruke S Pen ved å bruke Samsung-apper eller andre fra Play Store. Det er en løkke på tastaturet for å lagre pennen.

Tastaturet må kjøpes i tillegg, men det er brukbart og funksjonelt. Det følger med et bakdeksel, og alt brettes fint sammen. Selv om det er en S-penn inkludert i pakken, må forbrukerne betale for tastaturet. Det er et HDR-klart nettbrett og kommer med kraftige høyttalere.

Anbefalt for:

 • Studenter på jakt etter et nettbrett med S Pen og kraftige høyttalere.
 • De som ønsker en reisevennlig 2 i 1 som tilbyr god produktivitet, så lenge du er villig til å kjøpe et tastatur separat.

Se det på Amazon

Fantastisk skjerm med elegant bærbar design

Samsung Galaxy TabPro S Cabriolet 2 i 1, 12 tommer

Designet er fantastisk med Gorilla Glass på fronten og en gummiert bakside innkapslet i en stilig metallisk ramme. Det er ekstremt bærbart med et tynt tastatur som også fungerer som et deksel for å lukke nettbrettet. Vekten er 1, 5 pund og den er 0, 2 tommer tynn. Dimensjonene er 11, 4 x 0, 2 x 7, 8 tommer.

For tilkobling er det én USB Type C-port, og det er omtrent alt. Skjermen er suveren med Super AMOLED-teknologi på 12-tommers skjerm med en oppløsning på 2160 x 1440 piksler. Strømforbruket er også lavere på grunn av Super AMOLED-teknologien. Du kan også gjøre justeringer på skjermen ved å bruke Galaxy Settings, for eksempel Kino; Bilde; Grunnleggende alternativer m.m.

Stylisten er imidlertid ikke inkludert i nettbrettet, selv om Samsung har samlet tastaturet med det. Hvis du kjøper pennen i tillegg, kan du bruke den kule Windows Ink-funksjonen, ettersom den tilbyr egen støtte. Den drives av Windows 10 og kommer med Intel-prosessor, 6. generasjons Intel Core m3 6Y30-klokkering med en hastighet på 0, 9 GHz, med 4M-cache. Hastigheten kan økes til maksimalt 2, 20 GHz i turbomodus. RAM-en er 12 GB SDRAM DDR3 og den har en harddiskminne på 256 GB SSD, kombinert med Intel HD Graphics 515.

Anbefalt for:

 • Studenter som ønsker et solid, men dyrt 2-i-Windows-nettbrett. Du kan enkelt kaste den i ranselen.
 • For deg som vil bruke nettbrettet i liggende modus, og ikke som e-leser.
 • Studenter som ønsker en bærbar datamaskin erstatning, da det kan fungere som en semi-bærbar datamaskin utenfor boksen.
 • Passer for kreative fagfolk, ettersom det kommer med en av de beste skjermbildene du ser på nettbrett.

Se det på Amazon

Slank og kraftig: Heve baren for studenter

Apple iPad Air 2 med Touch ID, 9, 7 tommer

Apple har faktisk klart å forbedre seg på iPad Air med iPad Air 2, og presset grensene igjen. Den er 6, 1 mm tynn og er en av de tynneste tablettene som finnes i markedet i dag. Kameraet er en ny 8 MP iSight med høy oppløsning på 1, 2 MP for FaceTime og 5 MP for bakkameraet. Dimensjonene til iPad Air 2 er 0, 2 x 6, 6 x 9, 4 tommer, og den veier 15, 4 gram.

Den har et førsteklasses utseende med en keramisk type bak. Når du kombinerer det med et Bluetooth-tastatur, blir det en perfekt erstatning for en bærbar datamaskin. Touch-ID-en er utmerket og veldig nyttig når du skal betale mens du er på farten, selv om du ikke har kredittkortet ditt. Berøringsskjermen er lydhør og surfing er en glede.

Fanen drives av A8X-brikken; 64 bits kombinert med M8 bevegelseskoprocessor og er veldig rask. Split View-funksjonen som er tilgjengelig på iPad Air 2 er veldig nyttig, ettersom studenter kan kjøre to apper ved siden av hverandre. Skjermen måler 9, 7 tommer. Skjermen har multi-touch-funksjon aktivert og bruker IPS-teknologi med en oppløsning på 2048 x 1536 piksler. Batteriets levetid er i gjennomsnitt rundt 10 timer. RAM er 2 GB DDR2 og harddiskminnet er 128 GB.

Anbefalt for:

 • Studenter som ønsker et superlett og kraftig nettbrett med berøringsskjerm. Du kan beholde den i flere timer.
 • De som er villige til å betale en høy pris for den fantastiske bygget, god kvalitet og fantastisk utseende.
 • Flott enhet for å se på filmer og TV-serier, med utmerkede skjermfarger og kontrast og kraftige høyttalere.
 • Passer også for spillere, med en rik, oppslukende skjerm.

Se det på Amazon

Ideell sideforhold 4: 3 for studenter

HTC Google Nexus 9, 8, 9 tommer

Det ble lansert med Android Lollipop 5.0 OS og gikk videre til Marshmallow og Nougat. Den har den nyeste NVidia 64-bit prosessoren. NVidia K1 Tegra-brikkesettet kombinert med andelen Android gjør det til et fremtidssikkert nettbrett og kraftigere. Prosessoren klokker med en hastighet på 2, 3 GHz. Harddiskminnet er 32 GB og RAM er 2 GB DDR3.

Den har en metallisk ramme med gummiert rygg og er lett å gripe. Google Nexus 9 kommer med en skjermstørrelse på 8, 9 tommer og en skjermoppløsning på 2048 x 1536 piksler på en IPS LCD-skjerm. Dimensjonene er 9 x 6 x 0, 3 tommer LWH og den veier 15, 4 gram. Den har et 10-punkts multi-touch display.

Det er en ny funksjon som kalles dobbelttrykket for å vekke skjermen, som er ganske nyttig for studenter å raskt vekke nettbrettet, siden det er ganske tungt og vil være slitsomt å trykke på en liten knapp og knytte nettbrettet samtidig.

Tastaturet trenger ikke være koblet til, og du kan koble det trådløst via Bluetooth. Batteriet får strøm på 6700 mAh og kan vare i gjennomsnitt 15 timer. Det har et bakkamera på 8 MP og en oppløsning på 3264 x 2448 piksler og et frontkamera på 1, 6 MP.

Anbefalt for:

 • Nyttig for studenter for produktivitetsformål med et ideelt sideforhold.
 • De som vil surfe på nettet eller redigere dokumenter, da det kommer med mer høyde i liggende modus og tilbyr mer takhøyde for å lese tekst. Skjermstørrelse er bra for å jobbe.
 • Studenter som ønsker god lydprestasjon, for å se på film og lytte til musikk eller spille spill.

Se det på Amazon

Mest definitive minitavle for studenter

Apple iPad Mini 4, 7, 9 tommer

Skjermen er en utmerket 7, 9 tommer Retina-skjerm. Den er slank på 6, 1 mm, og den veier bare 0, 16 pund. Det tilbyr en utmerket byggekvalitet i en fantastisk aluminiumsdel som også er robust. Dimensjonene er 7, 9 x 5, 3 x 0, 2 tommer LWH, og det er veldig behagelig å holde i en enkelt hånd. Skjermen kommer med et nytt IPS-panel og er spektakulært med detaljerte og nøyaktige bilder. Oppløsningen forblir 2048 x 1536 piksler med en pikktetthet på 324 ppi, og gir skarpe bilder, og den kommer også med et antireflekterende belegg.

IPad Mini 4 drives av A8-brikken og tilbyr en kraftig ytelse. Den kjørte opprinnelig iOS 9 med Split View-modus, slik at elevene kunne kjøre to apper rett ved siden av hverandre. Den har en dobbelkjerne A8-brikkes firekjernegrafikk, klokker med en hastighet på 1, 5 GHz og en RAM på 2 GB.

IPad Mini 4 har et 8 MP iSight-kamera på baksiden og gir flere detaljer til bilder, slik at du kan ta noen gode bilder med det, i tilfelle telefonen ikke er tilgjengelig. Den har også Touch ID-fingeravtrykkfunksjonen, slik at den gjør det enkelt og raskt å logge seg på nettbrettet ditt i stedet for å skrive inn en kode. Du kan også bruke den til å autorisere Apple-betalinger. Batteriets levetid er i gjennomsnitt omtrent 10 timer.

Den har en harddiskkapasitet på 128 GB. En pekeskjermpenn følger også med en iPad mini-etui.

Anbefalt for:

 • Passer for studenter som kan bruke fanen med Apple blyant.
 • De som leter etter en toppbyggekvalitet i et minitablett.
 • Passer også for kunstnere og designere.
 • Flott produktivitetsverktøy for studenter.

Se det på Amazon

Lavprisbrett for studenter med Amazon Prime

Fire HD 10 med Alexa, 10 tommer

Det er en widescreen-nettbrett med et sideforhold på 16:10 og en skjermoppløsning på 1080 piksler (1920 x 1200) på 10 tommer Full HD-skjerm. Skjermen bruker IPS-panelet og har gode synsvinkler så vel som lyse farger.

Det er ikke et vanlig Android-nettbrett, det benytter seg av Fire OS, som er en tilpasset Android-hud, som bare bruker kjerneblokkene i Googles Android og erstatter resten med Amazon-blokker.

Alexa er et flott tillegg til Fire HD 10. Et annet bemerkelsesverdig tillegg er Dolby Audio, som forbedrer høyttalerne og tilbyr god lydkvalitet. Fanen drives av MediaTek-firkjerneprosessoren som klokker med en hastighet på 1, 8 GHz med en RAM på 2 GB. Den interne lagringsplassen er 32 GB til 64 GB, men det er også et microSD-spor som gjør det mulig å øke lagring opp til 256 GB.

Den har et 2 MP bakkamera uten blits sammen med en VGA-enhet foran. Fotokvaliteter er gjennomsnittlige. Batteriets levetid er i gjennomsnitt rundt 10 timer, slik at du kan få omtrent 8 timer med videostrømming.

Anbefalt for:

 • Flott for studenter som elsker Amazon-innhold, selv om du vil trenge Amazon Prime.
 • Bra for streaming av filmer fra Netflix eller Amazon Prime Videos
 • Passer for streaming av tekst fra Kindle og leses komfortabelt i lange perioder.
 • Ikke egnet for deg hvis du regelmessig bruker Google-apper som Maps; Kalender; Google Play, da disse ikke er tilgjengelige på det.
 • For studenter som ønsker et billig, holdbart nettbrett for arbeid og lek.

Se det på Amazon

Den letteste, vannavvisende nettbrettet for studenter

Sony Xperia Z, 10, 1 tommer

Dette er et veldig lett nettbrett med en utmerket skjerm og mange innovative funksjoner. Det ser bra ut med en blank, ripebestandig front. Det meste av navigasjonen skal gjøres med programvareknappene på skjermen. Det er en av de tynneste tablettene som er tilgjengelig på markedet i tykkelse 6, 9 ​​mm eller 0, 27 tommer. Andre dimensjoner inkluderer 10, 5 x 6, 8 inches og vekten er 1, 09 pounds. For å legge til dette er det også vann så vel som støvbestandig.

Skjermdisplayet er en Full HD med en oppløsning på 1200 x 1920 piksler og en tetthet på 224 ppi. Den er også utstyrt med Sonys Mobile Bravia Engine, og tilbyr livlige bilder og videoer. Du kan bare kjøpe 16 GB-modellen, og deretter øke lagringsplassen til 64 GB ved hjelp av microSD-kortet. Sony Xperia Z er drevet av et Qualcomm Snapdragon S4 brikkesett, med firkjerne Krait-klokke med en hastighet på 1, 5 GHz. Dette er kombinert med en RAM på 2 GB. Harddiskminnet er 16 GB og batterilevetiden er rundt 9 timer.

Når det gjelder batteriet, drives det på 6000 mAh med lading utført med en micro USB-tilkobling. OS er Android, men det er flådd med Sonys overlegg, selv om det ikke er mye bloatware. Faktisk kan apper som Polaris Office brukes av studenter til notater. Tastaturet er inkludert, og det tilbyr støtte for berøringsskriving, samt sveipe fra en tast til en annen, gjette ordene

Anbefalt for:

 • Studenter som ønsker et superlett nettbrett med en vakker skjerm og et flott tastatur.
 • For deg som ønsker en vakker og kraftig tablett, som også er støv- og vannavstøtende.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Google Pixel C :

Dette kan betraktes som det beste nettbrettet for studenter når det gjelder notatarbeid og arbeid med flere aktiviteter. Det kan være på den dyre siden. Imidlertid vil rekke funksjoner gjøre at du går en ekstra kilometer. De beste funksjonene inkluderer super lett og multifunksjonalitet som gjør det til det beste nettbrettet noensinne for studentene. Google Pixel C er kompakt og slank og kan være svært bærbar å ta fra en klasse til den andre for å ta effektive notater med mye letthet. I tillegg til dette er nettbrettet også utstyrt med god lydkvalitet, tilkobling, batteritid og kan være en velsignelse for de ivrige lesere og musikkelskere.

Se det på Amazon

Microsoft Surface Pro 4 :

Dette er en annen flott modell av det beste nettbrettet for studenter. Det kan fungere godt for lærebøkene i tillegg til enkel å tegne og tegne. Nettbrettet har en stor skjerm på 12, 3 tommer som kommer med lav blending og høy kontrast. Dette kan betraktes som perfekt for øynene til de unge studentene som må sitte og jobbe på nettbrettet i lengre perioder. Batterilevetiden er også god som kan vare i 9 timer på en strekning som er en av de viktigste forutsetningene for de unge lærde. Microsoft Surface Pro er det ideelle nettbrettet for studenter så vel som for profesjonelle og til personlig bruk.

Se det på Amazon

Asus Transformer Book Flip :

Ønsker du å legge til klasse i nettbrettdesignet ditt? Du kan gå for Transformer Book Flip-modellen av Asus. Dette nettbrettet er elegant og rimelig. Denne nettbrettmodellen er en 2-i-1 bærbar PC. Derfor fungerer den bra både som en bærbar PC og et tastatur. Transformer-modellen av Asus har Windows 10 og Bluetooth. Den leveres med 4 GB RAM og rundt 64 GB intern lagring. Denne lagringskapasiteten er nesten stor for studenter. Selv batterilevetiden er stor på rundt 11 timer, og husk studentenes behov og krav.

Se det på Amazon

Acer Iconia Tab 10 :

Hvis du har et budsjett, kan denne modellen av nettbrettet fra Acer være den perfekte for deg. Du kan oppnå nesten hva som helst på dette nettbrettet som du kan på en bærbar datamaskin. Det er en 2 GB RAM og en 8-tommers skjerm med glatte og vakre funksjoner. Batterilevetiden er også ganske god. Det er 16 GB intern lagring som kan utvides. Basert på de faglige behovene, ville 16 GB imidlertid være bra for studentene.

Se det på Amazon

Lenovo Yoga Tab 3 :

En av de mest stilfulle og elegante designene av moderne tidsalder for studentene er Lenovo Yoga Tab 3. Hvis du er en studiefreak, kan dette nettbrettet hjelpe deg med å oppnå nesten hva som helst. Det er et stort element av moro også fordi det gir allsidige funksjoner til de lyse studentene. Nettbrettet er superlett og leveres med en 8-tommers skjerm. Nettbrettet inneholder også et dreibart kamera som kan gjøre fotograferingsøkten din ganske morsom og spennende. I tillegg til dette, kan den såkalte "yoga" holdningen på nettbrettet gjøre at du bruker den akkurat slik du vil. Derfor kan studentene bli overbevist om stor portabilitet med Lenovo Yoga Tab 3-modellen.

Se det på Amazon

Konklusjon

Når du går gjennom listen over tabletter for studenter, må du vurdere batteriets levetid og appene som støttes av nettbrettet, sammen med behandlingsstyrken til enheten. De beste nettbrettene for en student vil være noe som er lett og slank, da det gjør det mer bærbart når du trenger å gå fra et forelesning til et annet. Mobilitet er en helt viktig faktor. Det skal også være stilig, ettersom du også trenger å bruke det til personlig bruk.

Se også: Topp beste Android-nettbrett