De beste beste direktemeldingsappene for Android

Mange chat-apper for Android er tilgjengelig i disse dager, og alle av dem har noe annet å tilby til brukerne. Du kan bruke alle disse meldingsappene til å chatte med venner, familie og slektninger gratis. Her er en liste over de beste direktemeldingsappene for Android som du kan installere på enheten din for å holde kontakten med nære venner og kjære hele tiden.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på værforholdene, er her de beste gratis-appene for Android med widgeter.

Les her - 6 må ha de beste Android-reiseappene gratis

Beste direktemeldingsapper for Android

budbringer

www.pelfusion.com

Dette er den offisielle direktemeldingsappen fra Facebook som kommer med et pent og rent grensesnitt, og den er veldig enkel å bruke. Gratis samtaler, deling av bilder, emoji, klistremerker, taleopptak osv. Er funksjonene som tilbys i denne appen. Du blir automatisk koblet til alle Facebook-kontaktene dine. Du kan også sende meldinger til andre venner enn Facebook-venner via denne appen ved å bruke telefonnummeret deres.

Skype

Kilde - appstore.vuzix.com

Dette er en av de mest populære direktemeldingsappene for Android som brukes av de fleste mennesker over hele verden. Videosamtaler er hovedfunksjonen i denne appen, men IM-funksjonen er også der som lar deg chatte med andre. Funksjoner som gruppechat, emoji, mediedeling, etc., er tilgjengelige i chat-delen. Men for å legge til venner på Skype, må du vite deres Skype-ID. Du kan også ringe billige internasjonale samtaler ved å legge til Skype-kreditt.

Hva skjer

Kilde - www.iphone-ios-recovery.com

Whatsapp er den mest populære av alle, og de som har en smarttelefon vil definitivt ha WhatsApp installert. Denne appen er populær, mest på grunn av enkelheten. Alle kontaktene dine blir lagt til i Whatsapp automatisk. Meldinger, gruppemeldinger, delingsmedier, klistremerker, emoji osv. Tilbys i denne appen. Dessuten kan brukere ringe gratis til de lagt kontaktene gjennom Whatsapp.

Hangouts

Kilde - www.igeeksblog.com

Hangouts fra Google er en veldig nyttig app som kombinerer både SMS og IM-tjenester. Annet enn SMS og direktemelding kan brukere ringe og videoanrop til andre gjennom denne appen. Og det må sies at videosamtalekvaliteten til denne appen er mye bedre enn den er Skype. Denne appen er integrert med Google+, slik at du kan bruke den på en bedre måte.

IM +

www.1mobile.tw

Denne appen kan kalles som et godt alternativ for Facebook messenger-appen som gir mange andre interessante funksjoner enn direktemeldinger. Det er mange tilgjengelige alternativer å velge mellom, og hvis du ikke kan velge hvilken IM-app du vil hente, vil denne være et godt valg.

LINJE

www.androidlollipop.info

LINE er en veldig populær direktemeldingsapp i Asia, og populariteten spres over hele verden. Du vil kunne forstå det morsomme å chatte mens du bruker denne morsomme meldingsappen. Fullpakket med så mange klistremerker, online-tegneserier, forskjellige morsomme figurer osv., Denne appen er fantastisk for ungdommene.

Tango

Kilde - mobile.softpedia.com

Tango kommer med mange direktemeldingsfunksjoner, chat, gruppechat, videosamtaler, mediedeling osv. Tillegg av forskjellige nyhetskanaler er en annen attraksjon. Du trenger ikke å legge til kontaktene manuelt, snarere finner det ut vennene fra kontaktlisten, men personen bør bruke Tango for å dukke opp i listen. Mid-call-mini er et interessant spill i denne appen som gjør det forskjellig fra andre lignende apper.

Viber

www.digitalspy.com

De som liker å bruke så mange klistremerker som mulig, Viber er perfekt for dem. Selv om direktemeldingstjenester er den viktigste tingen i denne appen, men den rangerer godt i klistremerke-markedet. Talemeldinger tilbys også i Viber. Du vil imidlertid ikke kunne glede deg over videosamtaler. Viber out ligner på Skype-kreditt som du kan ringe til folk selv om de ikke bruker denne tjenesten.

snapchat

www.androidheadlines.com

Dette er en oppstartstjeneste som blir ganske populær. Direktemeldinger, videomeldinger, deling av bilder osv. Er funksjonene som tilbys i denne appen. Men de som virkelig er opptatt av sikkerheten, kan se etter et annet alternativ for direktemeldinger.

BBM

Kilde - mobile.softpedia.com

BBM er hovedsakelig BlackBerry-tjenesten som nylig tok seg til Android-plattformen. Den tilbyr funksjonene som er tilgjengelige i de fleste av de lignende appene, men det beste med denne appen er at den lar deg velge personen som vil gi deg beskjed.

Så her er de ti direktemeldingsappene for Android, du kan bruke hvilken som helst av dem for å holde kontakten med de kjære.