Topp beste bærbare datamaskiner for lærere fra 2020

Prøver du å finne de beste bærbare datamaskinene for lærere, og du er ikke sikker på hvor du skal starte på grunn av et stort antall bærbare datamaskiner som er tilgjengelige i markedet? Det kan være lurt å vurdere listen over beste bærbare datamaskiner for lærere i 2019 som vil hjelpe deg med å begrense valgene dine. Avhengig av dine behov, kan det hende du finner mer enn en bærbar PC på listen som kan være nyttig for deg. Siden lærere kan ha forskjellige behov, har vi valgt bærbare datamaskiner med mangfold i tankene.

Selv om påliteligheten er uten tvil om alle disse bærbare datamaskinene, er det andre faktorer som lagringsplass, pris, design, portabilitet og ytelse som også er blitt husket. Lette bærbare datamaskiner kan høres nyttige ut, siden lærere kan måtte bære bærbare datamaskiner rundt fra et sted til et annet. På den annen side kan det hende at noen lærere foretrekker en bærbar PC som har tilstrekkelige tilkoblingsmuligheter som inkluderer USB-porter og HDMI-port slik at de enkelt kan koble den bærbare datamaskinen sammen med resten av skoleutstyret. Forskningen vår for bærbare datamaskiner kommer med alle disse tingene som ble tatt i betraktning.

Bærbare datamaskiner har blitt en viktig akkompagnement for lærere, akkurat som bøker. Det sier seg selv at hvis du er lærer; du kan definitivt ikke fjerne noe. Selv om påliteligheten alltid er i front når du skal velge en bærbar datamaskin, må du også vurdere flere andre faktorer. Utvalget, som en lærer, bestemmer utvilsomt valget av den bærbare datamaskinen hvor smidig undervisningen din utvikler seg. Dette hjelper deg igjen å lage eller ødelegge navnet ditt i dette feltet. Avhengig av hvordan du bruker den bærbare datamaskinen til å hjelpe deg med undervisningsoppgaven, kan du velge spesifikasjonene eller en bestemt produsent deretter.

Ofte er lette bærbare datamaskiner ideelle for lærere fordi de lett kan bære slike systemer når de drar til forskjellige steder. På den annen side gir noen av dem betydning for antall og type tilkoblingsalternativer, slik at de kan koble enheten sin til annet skoleutstyr som projektorer. Listen over systemer gitt nedenfor holder disse parametrene i tankene og flere andre funksjoner som design, ytelse og hastighet for å hjelpe deg å ta en riktig informert beslutning før du kjøper og unngå problemer senere.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner for ingeniørstudenter å kjøpe i 2019

Beste bærbare datamaskiner for lærere

Beste bærbare datamaskin med robust og vannavstøtende design

ASUS Chromebook C202SA-YS02

ASUS bærbare datamaskin har en 11, 6 ”HD antirefleksskjerm med 1366 x 768 skjermoppløsning og et HD-webkamera. Den lette Chromebooken har et 180-graders hengsel som letter visningen ved å la deg plassere enheten i alle vinkler. Den omfatter en robust design med enkle grephåndtak og et søppelbestandig tastatur som forhindrer bærbare datamaskiner fra å møte noen skader, selv om de faller fra en høyde på nesten 3, 9 fot. Den LED-opplyste skjermenheten har et søppelresistent tastatur som er i stand til å avvise opptil 60 cm væske.

Den bærbare datamaskinen har 4 GB DDR3L SDRAM med 16 GB eMMC-lagring, en dual-core 1, 6 GHz Intel-prosessor og en grafikk-co-prosessor fra samme produsent. Enheten fungerer på Chrome OS, Googles operativsystem og har innebygd antivirusprogramvare som oppdateres automatisk. Den raske oppstarten av Chromebook gir deg full tilgang til Google Play Store og lar deg jobbe med og konvertere Microsoft Office-filer i Google Dokumenter, Lysbilder og Ark. Bortsett fra innebygd lagringsplass, tilbyr enheten 100 GB lagring på Google Drive. Den har en gjennomsnittlig batteritid på 10 timer og er tilgjengelig i sølv- og mørkeblå fargevarianter. ASUS-enheten støtter Wi-Fi 802.11 ac og Bluetooth 4.2 tilkoblingsalternativer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Chromebook er et flott alternativ for deg som vil lagre kursmaterialet på datamaskinen.
 • Det robuste designet gjør enheten til en god innsats for folk som vil ta den med seg uansett hvor de går.
 • Det 180-graders hengslet som lar deg holde den bærbare datamaskinen helt flat sikrer at enheten er et ideelt valg for lærere som ønsker å plassere den bærbare datamaskinen som en tavle når du underviser.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med stor lagringsplass

Apple MacBook Pro MPTR2LL / A

Den bærbare datamaskinen har en 15 ”retina LED-bakgrunnsbelyst skjerm med en skjermoppløsning på 2800 x 1800 og et høyt kontrastforhold. Den brede fargestøtten gir livsnære bilder, mens den variable oppdateringsfrekvensen og den store pikselåpningen sikrer at Apple-enheten bruker mindre strøm. Den har også en glass multi-touch bar som gir umiddelbar tilgang til verktøyene du ønsker. MacBook opererer på operativsystemet Mac OS X.

Den romgrå enheten har et LPDDR3 16 GB minne med 2, 13 GHz frekvens og 256 GB solid-state flashminne på harddisken. Den har også en quad-core 2, 8 GHz Intel i7-prosessor med frekvensforsterkende evne på opptil 3, 8 GHz og en Radeon Pro 555 grafikkoprocessor som tilbyr 2 GB minne. Den bærbare datamaskinen har fire Thunderbolt 3-porter og støtter 802.11 b / g / n tilkoblingsalternativer. Det leveres med en gjennomsnittlig batteritid på 10 timer på en enkelt lading.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Høyhastighetsminnet og superrask solid-state-stasjon på MacBook Pro gjør det til et godt valg for de som vil at den bærbare datamaskinen skal starte opp veldig raskt og en rask ytelsesgrad for enhver oppgave de utfører.
 • Den lette og tynne bærbare datamaskinen er ideell for lærere som er interessert i å undervise i forskjellige aspekter ved grafikkdesign på grunn av sin livlige fargegjengivelse og høye kontrastforhold.
 • Touch Bar og Touch ID sikrer at enheten oppfyller kravene til personer som er engasjert i intensive aktiviteter som å overføre enorme filer, spille grafikkpakkede spill og redigere videoer.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin til en overkommelig pris

Acer Aspire E5-5756-392H

Den bærbare datamaskinen har en LED-tent 15, 6 ”Full HD-bredskjerm med 1920 x 1080 skjermoppløsning og et 1280 x 720 HDR webkamera. Acer-enheten har 6 GB dobbeltkanalsminne, en 1TB 5400 RPM SATA-harddisk, en sikker digital kortleser, Acer True Harmony med klar lydstøtte og en 8X M-DISC aktivert dobbeltlags DVD-RW optisk stasjon. Den omfatter også en åttende generasjon 2, 2 GHz i3-8130U prosessor fra Intel som kan turbo boost til maksimalt 3, 4 GHz og en Intel UHD Graphics co-prosessor. Aspire bærbare datamaskin leveres med Windows 10 operativsystem.

Den svarte enheten har en rekke tilkoblingsalternativer som dobbeltbånd 802.11ac Wi-Fi-tilkobling med MU-MIMO-teknologibasert trådløs antenne, Bluetooth 4.1 og forskjellige porter, for eksempel en HDMI-port med HDCP-støtte, en USB 2.0-port, to USB 3.0-porter og en USB 3.1 Type C Gen 1-port. En av USB 3.0-portene har ladeapparatet som lar deg lade den bærbare datamaskinen selv når du slår den av. Den bærbare datamaskinen har et langvarig Li-ion-batteri på 2800 mAh med en kapasitet på seks celler som har en gjennomsnittlig batteritid på 13, 5 timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Acer Aspire-enheten er det beste valget for lærere som leter etter avanserte spesifikasjoner for sin bærbare PC til rimelige prispunkter.
 • Den krystallklare lydgenerasjonen gjør det absolutt verdt å vurdere, av folk som er i yrker som onlineundervisning.
 • Det kraftige batteriet gjør den bærbare datamaskinen til et ideelt alternativ for de som ønsker å delta i aktiviteter som å spille spill og se på film uten avbrudd.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med en pekepenn

Samsung Chromebook Pro XE510C24-K01US

Samsung Chromebook gir deg både kraften på en bærbar PC og allsidigheten til et nettbrett samtidig. Enheten leveres med en 12, 3-tommers LED-opplyst skjerm med 2400 x 1600 skjermoppløsning, en glasspute og et søppelfast tastatur. Quad HD-skjermen sikrer utmerket fargegjengivelse både innendørs og utendørs. Den har en 4 GB LPDDR3 RAM og 32 GB harddisklagring. Den bærbare datamaskinen har også en Intel Core M3 6Y30-prosessor og en Intel HD Graphics 515-prosessor. Den leveres med Chrome OS forhåndsinstallert.

Den 360-graders roterende skjermen lar deg montere den svartfargede enheten på et flatt underlag som et telt. Pekepennen støtter presisjon berøringsdrift uavhengig av oppgaven du jobber med. Den elegante og lette enheten har en metalldel.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Samsung-enheten er ideell for folk som ønsker å bruke den utelukkende til onlineundervisning på grunn av Chromebooks store avhengighet av internettforbindelsen for at den fungerer.
 • Enheten er et godt valg for lærere som er på farten som vil ha en elegant og stilig bærbar PC som er robust på samme tid.

Se det på Amazon

Dyrt bærbar datamaskin med avtakbart tastatur

Microsoft Surface Book 2

Denne kostbare bærbare datamaskinen fra Microsoft kommer med et avtakbart tastatur, et 8 MP bakkamera og en 15 ”levende PixelSense-berøringsskjerm med 3260 x 2160 skjermoppløsning. Berøringsskjermen lar deg betjene enheten med hånden eller pekepennen. Enheten er utstyrt med 16 GB GDDR5 RAM, 512 GB solid-state flash-minne lagring, en quad-core i7 Intel-prosessor og en NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikk coprocessor. Coprocessor gir utvidet grafikkytelse med sitt 6 GB GDDR5 grafikkminne. Den svarte og sølv bærbare datamaskinen har Windows 10 Pro forhåndsinstallert på den. Du kan også bruke den bærbare datamaskinen i nettbrett, studio og visningsmodus.

Microsoft Surface Book 2 støtter Wi-Fi 802.11 a / b / g-tilkobling og inkluderer to USB 3.0-porter og en USB 2.0-port. Enheten leveres med et to-cellers litiumpolymerbatteri som ved full lading gir opptil 17 timers uavbrutt bruk.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den utmerkede grafikkstøtten sikrer at Microsoft-enheten gjør et godt valg for lærere som ønsker å velge lysbildefremvisning med mange animasjoner.
 • Visningsmodus gjør den bærbare datamaskinen til en uunnværlig enhet for lærere som viser mange videodemonstrasjoner for bedre forståelse av konsepter av elevene.

Se det på Amazon

Beste tynne og lette bærbare datamaskin

Google Pixelbook GA00122

Denne bærbare datamaskinen er Googles helt eget tilbud og har Google Assistant som hjelper deg med omtrent hva du måtte trenge. Enheten har en 12, 3-tommers skjerm med 2400 x 1600 oppløsning. 360-graders berøringsskjerm lar deg bruke enheten i andre modus, for eksempel nettbrett og telt. Den har 8 GB RAM, 128 GB flashminne, en dual-core 3, 3 GHz prosessor og en HD615 grafikkoprocessor. Systemet gir deg tilgang til alle de store Google-drevne appene. Den elegante bærbare datamaskinen har en aluminiumsdel og Corning Gorilla Glass med bakgrunnsbelyst tastatur. Den leveres med forhåndsinstallert Chrome OS og støtter automatiske programvareoppdateringer inkludert antivirus for å holde systemet ditt alltid beskyttet.

Den sølvfargede Google Pixelbook støtter Wi-Fi 802.11 b / g / n tilkoblingsalternativer og har to USB 3.0-porter. Enheten starter veldig raskt og har samme raske ytelse i løpet av dagen. Det langvarige batteriet lar deg bruke systemet uten avbrudd i 10 timer i strekk. Med bare 15 minutters lading kan du bruke enheten i to timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den innebygde Google Assistant gjør den bærbare datamaskinen til det beste alternativet for lærere som ønsker svar på spørsmål de måtte ha.
 • Det bakgrunnsbelyste tastaturet sikrer at systemet er verdt å vurdere av lærere som jobber lange timer for å forberede notater til klassene sine.
 • Enheten er et godt valg for de som tar fjernundervisning eller konferansekurs for studentene.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med anti-glare-skjerm

Lenovo Ideapad 320

Lenovo bærbare datamaskin har en anti-glare 15, 6 ”1366 x 768 oppløsning LED-bakgrunnsbelyst HD-skjerm. Enheten har 4 GB DDR3 SDRAM som kan økes opp til 8 GB og 1 TB harddisklagring. Serial ATA-harddisken har en rotasjonshastighet på 5400 o / min. Den inkluderer en dual-core 1, 1 GHz Intel Celeron N3350-prosessor, en Intel HD Graphics 500 co-prosessor, en DVD-RW optisk stasjon, en 4-i-1 minnekortleser og et 0, 3 MP webkamera. Frekvensen til Celeron-prosessoren kan økes til 2, 4 GHz. Systemet er forhåndsinstallert med Windows 10 operativsystem. Den plomme lilla fargen gir den ultratinske bærbare PCen et unikt utseende.

Enheten har en mengde porter som inkluderer en HDMI-port, en DC-inn-port, en hodetelefon / mikrofonport, en USB 3.0-port, en USB 2.0-port og en 10/100 Base-T Fast Ethernet-port. Den støtter også Wi-Fi 802.11 ac og Bluetooth 4.1 tilkoblingsmuligheter. Det leveres med et to-cellers litium-ion-batteri.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Antirefleksskjermen sikrer mindre belastning på øynene som gjør Lenovo Ideapad til et godt valg for lærere som jobber kontinuerlig i lange timer.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med høy ytelse

Toshiba Satellite S55-B5280

Dette systemet har en TruBrite IPS 15, 6 ”LED-bakgrunnsbelyst 1366 x 768 oppløsning HD-skjerm med webkamera. Den inneholder også 12 GB DDR3 SDRAM og en Serial ATA-150 5400 RPM harddisk med 1 TB lagring. Den bærbare datamaskinen har en firekjernet 5. generasjons Intel i7-5500U-prosessor som klokker ved 2 GHz (kan utvides til 3 GHz), en integrert grafikk-co-prosessor fra samme produsent og en mediekortleser. Enheten leveres med Windows 8.1-operativsystem forhåndsinstallert som du kan oppgradere til Windows 10.

Toshiba-enheten har en HDMI-port og USB 3.0-porter, bortsett fra å tillate Wi-Fi 802.11 ac og Bluetooth 4.0-tilkobling. Det leveres med et trecellet litium-ion-batteri som har en gjennomsnittlig levetid på 10 timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Toshiba Satellite er et flott alternativ for lærere som forventer superrask ytelse fra sine bærbare datamaskiner.
 • Enheten er ideell for folk som gjør mye multitasking på systemet sitt.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med veldig god batterilevetid

LG Gram 14Z970-A.AAS7U1 bærbar datamaskin med berøringsskjerm

LG bærbare datamaskin har en Full HD 15-tommers IPS berøringsskjerm LCD-skjerm med 1920 x 1080 skjermoppløsning, dagslysstøtte, et bakgrunnsbelyst ergonomisk designet tastatur og en veldig tynn ramme. Systemet består av 8 GB DDR SDRAM, 512 GB flashminne, en solid-state harddiskgrensesnitt, en i7 7500U dual-core prosessor og en Intel HD Graphics 620 co-prosessor. Det leveres forhåndsinstallert med Windows 10 Home-operativsystem. Metalllegeringskroppen gir den slanke bærbare datamaskinen et stilig og stilig utseende.

Gram-enheten leveres med en USB-C-port, en HDMI-port og to USB 3.0-porter som hjelper til med høyhastighets videoutgang og dataoverføring, tilkobling til andre HD-skjermer og lading med høy effekt. Den har også en DTS-hodetelefonkontakt som lar deg oppleve lyd med størst klarhet gjennom en hodetelefon. Enheten har et 60 Wh fire-cellers litiumionbatteri med en lang levetid på 14, 5 timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • IPS-skjermen sammen med den ultra-slanke rammen rundt skjermen sikrer at enheten er det perfekte valget for lærere som utvikler lysbildefremvisning for elevene på grunn av det ekstra utsiktsområdet.
 • Evnen til å justere lysstyrken på det bakgrunnsbelyste tastaturet gjør den bærbare datamaskinen egnet for lærere som ønsker å bruke det på både dag og natt.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste bærbare datamaskin for lærere fra Apple med god ytelse

Apple MacBook Air 13, 3 tommer

Den nye MacBook Air er en av de beste bærbare datamaskiner for lærere på grunn av dens elastisitet. Det er pålitelig og kraftig. Intel Core i5-prosessoren med 8 GB RAM sikrer jevn ytelse, noe som betyr at du ikke vil merke etterslep mens du bruker forskjellige programmer på samme tid. Den har 128 GB SSD. Skjermen har en oppløsning på 1440 x 900 som gir strålende bilder. Designet er spektakulært, og batterilevetiden er også strålende. Totalt sett er det en av de beste lærernes bærbare datamaskiner du kan komme over.

Se det på Amazon

En av de beste to-i-en bærbare datamaskiner for lærere

Lenovo Yoga 900 13

Denne 13, 3-tommers bærbare datamaskinen har et flott design. Men populariteten ligger i evnen til å konvertere ettersom skjermen kan dreies fullstendig slik at du kan bruke den som et nettbrett. Den bærbare datamaskinen er bærbar og bruker en Intel Core i7-prosessor sammen med 8 GB RAM. Den kjører på Windows 10 og har en 256 GB SSD. Ytelsen er upåklagelig, og batterilevetiden er også veldig bra. Den bærbare datamaskinen har færre tilkoblingsalternativer, som kan være det eneste som kan hindre noen lærere i å velge det for deres behov.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for lærere med utmerket skjerm

HP 15-ay013nr

Denne bærbare datamaskinen er bra for deg som liker god eiendom på skjermen. Med en 15, 6 tommers skjerm kan du glede deg over en stor full HD-skjerm. Intel Core i5-prosessoren med 8 GB RAM gjør at den bærbare datamaskinen går jevnt mens 128 GB SSD gir en anstendig mengde lagringsplass. Den kjører på Windows 10 og er en av de beste lærer-bærbare PC-ene du kan finne som er pålitelig og fungerer bra. Batterilevetiden er også god.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for undervisning med flott design

Microsoft Surface Pro 4

Surface Pro 4 gjør teknologien stilig med sin fantastiske design og finish. Microsoft har ikke forlatt noen stein uslått, ved å gjøre Surface Pro 4 til en ypperlig bærbar PC som er ultra-bærbar, kan konverteres til et nettbrett og har strålende ytelse og god batterilevetid. Du kan velge mellom en rekke prosessorer, RAM og lagringsplass som passer dine behov og budsjett.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for undervisning med bakgrunnsbelyst tastatur

Dell Inspiron 15 bærbar PC-berøringsskjerm

Denne 15-tommers berøringsskjerm-bærbar PC pakker en Intel Core i5-prosessor, 8 GB RAM og 1 TB HDD. For lærere som trenger god lagringsplass og vil ha en rask prosessor, kan denne bærbare Dell-maskinen være veldig passende. Den har en rekke tilkoblingsalternativer, og den kjører på Windows 10. Den kan være litt tyngre enn de andre bærbare enhetene. Flott design og et godt bakgrunnsbelyst tastatur gjør det til en av de beste bærbare datamaskiner for lærere.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for undervisning med god batterilevetid

Asus Zenbook UX305UA

Den 13, 3 tommers Zenbook er en god bærbar PC for lærere som ønsker god ytelse, en flott skjerm og et fantastisk design. 6. generasjons Intel Core i5-prosessor er paret med 8 GB RAM som sikrer at du kan jobbe på flere programmer uten å bremse datamaskinen. Zenbook er bærbar, har et pent design for å utfylle ytelsen og har god batterilevetid.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare datamaskinene for lærere fra HP

HP Spectre 13-v021nr

Den sjette gen Intel Core i7-prosessoren, 8 GB RAM og 256 GB SSD gir denne bærbare datamaskinen kraft til å yte enestående bra. Den er veldig tynn og ultra-bærbar. Den 13, 3-tommers skjermen er lys og gir gode synsvinkler. Det er en av de beste bærbare datamaskiner du vil komme over for ytelse, portabilitet og pålitelighet. Det fungerer jevnt og designet gir det et elegant utseende. Batterilevetiden er anstendig. Det er en av de beste datamaskinene for lærere på grunn av design og ytelse.

Se det på Amazon

Konklusjon

Med en rekke funksjoner, ytelse og design i tankene, har vi kunnet fullføre denne listen over beste bærbare datamaskiner for lærere å kjøpe i 2019. Vi har forsøkt å samle forskjellige produsenter og en rekke prisklasser, slik at du kan velge en bærbar PC som tilfredsstiller budsjettet ditt og som også oppfyller dine krav.

Lærere har en rekke bærbare datamaskiner å velge mellom, avhengig av hva de planlegger å bruke systemene sine til. Hvis de vil delta i videochatter eller konferanser med studentene sine, kan de vurdere å velge bærbare datamaskiner med høy RAM. Produsenter som Apple, Toshiba og Microsoft kan hjelpe deg i denne forbindelse. Alternativt, for lærere som forbereder lysbildeserier for å lære elevene sine, kan bærbare datamaskiner med brede skjermer fra Acer Aspire og LG være et bedre alternativ. Bakbelyste tastaturer, anti-blending-skjermer og batterier med lang levetid er de riktige valgene for lærere som bruker bærbare datamaskiner i lange timer. Lenovo tilbyr deg slike bærbare datamaskiner. Noen ganger kan en enkelt bærbar datamaskin gi deg alle funksjonene. Husk imidlertid at basert på spesifikasjonene du velger, varierer prisen ofte betydelig. Med andre ord øker kostnadene for systemet vanligvis avhengig av funksjonene. Noen få produsenter gir deg imidlertid bærbare datamaskiner med bemerkelsesverdige spesifikasjoner til rimelige prispunkter. Kort sagt, det er ikke en bærbar PC som kan hevdes å være det beste for en lærer.

Se også: Beste bærbare datamaskiner under $ 300