Topp 10 beste apper for Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 er en av de beste telefonene som treffer smarttelefonmarkedet. Den har et fantastisk utseende og har de mest avanserte tekniske spesifikasjonene du kan komme over på en smarttelefon. Men prosessorkraft, skjermoppløsning og kamera-megapiksler gir den bare kraften til å utføre, for at den faktisk skal fungere trenger du de beste appene for å utfylle den tekniske kapasiteten til smarttelefonen din. Med en stadig voksende liste over apper, blir det en skremmende oppgave å velge de som passer best for dine behov. Så vi gjør denne oppgaven enkel for deg og gir deg de 10 beste appene for Galaxy S6 og S6 edge.

Hvis du har problemer med Galaxy S6, for eksempel problemer med batteriavløp, lagringsproblemer, kan du besøke Technobezz.

Se også - Slik løser du Galaxy S6 Bluetooth-problemet

Her er listen over 10 beste apper for Galaxy S6

Dropbox

Så du har kjøpt S6 eller S6-kanten, men du er fortsatt skuffet over at den ikke har kapasitet til utvidbar lagring. Dette er faktisk den største svakheten ved Samsung S6 og S6-kanten. La oss først ta denne svakheten ut av scenen.

Dropbox hjelper deg med å utvide lagringsplassen på Samsung S6 og S6 edge. Hvis du er fornøyd med 2 GB ekstra lagringsplass, er det helt gratis, eller du kan betale £ 7 i måneden for en lagringsplass på 1 TB. Dessuten gir det deg bekvemmeligheten ved å få tilgang til filene dine hvor som helst i verden bare ved å logge deg på den registrerte kontoen din. Så den inneholder definitivt i listen vår over de beste appene for Galaxy S6.

Hexlock Fra Liquidium

Hexlock er enkel å bruke. På profilen du skal konfigurere, bare trykk på appen du vil låse, og trykk på den igjen for å avbryte den. Hvis du har konfigurert profilen, trykker du på det sekskantede profilikonet på hovedsiden for å aktivere den. Når den er aktivert, kan du få tilgang til visse apper du har valgt, ved å bruke den samme PIN-koden som vi opprettet i begynnelsen. For å deaktivere, bla på hovedsiden ved å bla til venstre for profilen og trykk på hengelåsikonet

VLC for Android

Den store skjermen til Galaxy S6 er en ideell skjerm for å se på filmer og videoer mens du er på farten. Den beste appen for Galaxy S6 for å imøtekomme alle dine mediaspillbehov, er VLC for Android. Det er en app som enkelt kan håndtere nesten alle kjente multimediefiler.

Så det er et must for dine videospillkrav.

WPS Office

Å ha en Office-pakke installert på telefonen er virkelig nødvendig for å få arbeidet i gang. Og en av de beste gratis Office Suite der ute er WPS Office. Det er den mest lastede og kraftige kontorappen som er tilgjengelig, og den beste delen er at den er gratis. Så dette kan ikke bare gå glipp av listen vår over de beste appene for Galaxy S6.

Ren mester

Clean master er en ytelsesforsterkerapp og en av de beste i klassen. Det vil holde S6- og S6-kanten fri for alle slags søppel og uønskede filer som bremser telefonen. Det hjelper deg også å tømme hurtigbuffer, lukke uønskede apper og frigjøre telefonens minne. Det gir også en berøringsfunksjon med ett trykk på telefonen på startskjermen for raskt å frigjøre minnet på smarttelefonen.

AVG Anti-Virus

Mens du liker Samsung Galaxy S6-telefonen din, er det også veldig viktig å beskytte den mot virus og annen skadelig programvare eller spionprogramvare som kan angripe telefonen din. For det anbefaler vi AVG Antivirus for deg. Det er en app som vil ta vare på telefonen din mens du bare gjør hva du vil med det nye teknikken.

Autodesk Pixlr

En av de beste funksjonene i Samsung S6 og S6 edge er kameraet. Den er i stand til å ta flotte bilder med det superkraftige kameraet og dele dem med bare et trykk på skjermen. De allerede vakre fotografiene kan gjøres enda vakrere ved å bruke en fotoredigerer. Og den beste fotoredigereren som kommer til listen over beste apper for Galaxy S6 er Autodesk Pixlr. Autodesk Pixlr er en fullt utstyrt app som lar deg enkelt redigere bildene dine med sitt fulle spekter av funksjoner fra roterende til beskjæring til effekter til finjustering. Du bare navngi den, og appen har den funksjonen.

Evernote

Evernote er en app som lar deg ta raske notater og er den beste appen for det formålet. Du kan lagre og redigere notatene dine uten internett. Dette er en app som virkelig øker produktiviteten din.

Flyt hjem

Flow Home er en app som lar deg tilpasse startskjermen på din Samsung Galaxy S6-telefon. Hele ideen med denne appen er å la deg bruke telefonen med bare tommelen. Den plasserer alle favorittappene dine i en appskuff nederst på skjermen. Det tilbyr også forskjellige temaer å velge mellom, og lar deg tilpasse måten du samhandler med startskjermen på.

Atari Fit

En treningsapp er en must-app for treningsentusiaster der ute. Og vår anbefaling om en treningsapp for din Samsung Galaxy S6-telefon er Atari fit. Atari Fit er en treningsapp som lar deg tjene poeng for å låse opp de klassiske Atari-spillene ved bare å gjøre det du elsker, Stay fit. Det inkluderer over 150 forskjellige øvelser og over 30 tilpassbare planer og programmer.

musixmatch

En smarttelefon i dag er ufullstendig uten musikkavspillingsegenskaper. Selv om telefonen har en musikkspiller, men likevel en app som Musixmatch Music, vil det forbedre musikkens kapasitet på telefonen. Det er en app som administrerer musikkfilene dine, og lar deg også synge langs sangene ved å vise tekstene på skjermen din. Den har til og med en karaoke-modus for sangeren i deg. Så hvordan kan vi kalle listen over de beste appene for Galaxy S6 komplett uten å ha Musixmatch-app i den?

Se for mer hjelp