De beste videoanropsappene for iPhone og iPad i 2020: Gjør mer enn videosamtaler!

Borte er dagene der det bare var noen få videchat-apper. I dag er det mange apper som lar deg ringe med dine venner og kjære - gratis. Virkelig, det hadde aldri vært så lett å foreta videosamtalen før.

Hvis du vil utforske noen av de mest elegante videochat-appene for iPhone og iPad bare for å eksperimentere eller sjekke hvilken som har overlegen kvalitet, har vi deg helt dekket. De er alle funksjonsrike og skaper et lykkelig problem med rikelig. La oss dykke rett inn for å velge det beste alternativet!

De beste appene for videosamtaler iPhone og iPad fra 2019

#1. Hva skjer

WhatsApp er den desidert mest populære meldingsappen som er elsket av millioner av brukere over hele verden. Nå lar den deg også ta en videosamtale med vennene dine og kjære. Hvis du er en topp app for å la deg videochatte med venner med nødvendig teft, må WhatsApp være den beste konkurrenten for ditt valg.

Når det gjelder kvaliteten på videosamtalen, vil jeg vurdere WhatsApp på nivå med de beste. Det mest interessante med det er at det tilbyr et relativt bedre anrop enn de fleste andre apper, selv på 2G / 3G, enn si 4G.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Facebook Messenger

Med mer enn 1000 millioner brukere er Facebook Messenger lett en av de mest etterspurte appene. Det gir en flott videosamtaleopplevelse.

Jeg har hatt glede av videosamtalen med vennene mine på Facebook. Gruppevideosamlingen bringer den nødvendige moro inn i stykket. Kvaliteten på samtalen er ganske bra. Andre spennende funksjoner i denne meldingsappen er Instant Video, Instant Games, Secret Conversation og mer. Hvis du leter etter en app for å gjøre videosamtaler ekstremt praktisk, bør Messenger være et levedyktig alternativ.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Google Duo

Google Duo trengte ikke jobbe hardt for å komme inn på denne spesielle listen. Det som skiller det ut er muligheten til å gjøre videosamtalene dine absolutt morsomme. Jeg ble virkelig overrasket over å se kvaliteten på videosamtaler.

Mens mange andre rivaler trenger internett-tilkobling på sitt aller beste for å holde seg jevn under samtalen, lider ikke kvaliteten mye selv når du har en dårlig internettforbindelse. Enda bedre, det lar deg bytte fra celle til Wi-Fi med bare et trykk.

Det har en interessant funksjon som heter "Knock Knock" som gir en forhåndsvisning av video av innkommende samtaler. Derfor kan du enkelt finne ut hvem som ringer og hvorfor før du går videre med samtalen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. WeChat

WeChat er en veldig populær meldingsapp i Kina. Det gir videosamtaler av høy kvalitet. Det som gjør det til en virkelig avtale for brukerne, er at det lar brukerne opprette gruppechatter med opptil 500 personer. Takk hovedsakelig til brukervennlige funksjoner, er det ansett å være en av de beste konkurrentene til WhatsApp. Du kan helt stole på at den livner opp videotiden din med dine venner og kjære.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Viber

Når det gjelder funksjoner og brukeropplevelse, har Viber lenge vært en meldingsapp i toppklasse. Selv om det kanskje ikke ser like elegant ut som WhatsApp og Facebook Messenger, har det det som trengs for å gjøre en fantastisk jobb.

Det lar deg gjøre en videosamtale med vennene dine enkelt. Kvaliteten på videochatten er grundig tilfredsstillende. Med flere andre viktige funksjoner som lar deg kommunisere med vennene dine enkelt, kan Viber være et elegant alternativ hvis du bestemmer deg for å ta en pause med FaceTime på iOS-enheten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Skype

Memes har gjort Skype til baken for noen få vitser, men jeg bare skypet med noen, og heldigvis, det fungerte perfekt. Skype har problemer innimellom, og det er feil til tross for oppdateringer, men Skype er go-to-appen for mange mennesker som vil gjøre videosamtaler. Og siden det kjører på alt - iOS, Android, Mac, PC, WP, etc. - beholder det fremdeles topplassen blant ikke-teknisk kunnskapsrike mennesker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. JusTalk

Avtalt, JusTalk er ikke kjent som noen av sine mer utmerkede rivaler, men det betyr ikke at den ikke kan konkurrere med dem når det gjelder å la deg videosamtale med den nødvendige komforten. Jeg har ikke brukt det mye, men det enkle brukergrensesnittet og pålitelige videosamtalen har imponert meg. Du kan velge temaer, lage klotter og til og med legge til favoritt ringetoner. Den krypterer alle dataene dine for å tilby den den nødvendige sikkerheten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Chat for Strangers, Video Chat

Jeg har funnet "Chat for Strangers" ganske enkel, men full av moro. Appen lar deg være venner med fremmede og chatte med dem.

Vil du ikke at noen skal oppdage at du har fått noen nye venner? Ikke noe problem. Det er også en privat chat-modus for å la deg hemmelighet chatte og uttrykke følelsene dine uten hindring.

Den har en enorm samling av GIF-er som lar deg kommunisere på en morsom måte. Appen gir også noen kule filtre for å forbedre videoer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Tango-tekst, stemme og video

Tango trenger antagelig ingen introduksjon. På iPhone var det et av de første videochat-alternativene jeg tok etter Skype. Som et seriøst alternativ til Skype var Tango kickass. Det er det fortsatt. Tango fungerer bra på iPhone og har Android-versjon også, slik at du også kan ringe til vennene dine på andre smarttelefoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Hangouts

Mens Google Duo utelukkende er en videosamtalerapp, har Hangouts også muligheten til å sende og motta chatmeldinger. Før du starter en videosamtale med vennene dine, kan du sende en tekst slik at de er forberedt på å møte deg og kameraet. Hangouts lar deg ringe en gratis videosamtale med opptil 10 venner.

Hangouts har muligheten til å gjøre samtalen til en videosamtale; med et enkelt trykk kan du starte en videochat med kontaktene dine. Du kan sende meldinger til vennene dine, selv om de ikke er frakoblet. Bruk Google Cloud til å administrere mobilappen din.

Pris: Gratis

nedlasting

Hva er ditt valg?

Jeg er virkelig imponert over alle disse appene, da de lar deg kommunisere med absolutt frihet. Avhengig av din personlige interesse, kan du velge den som begeistrer deg mest. Gi oss beskjed om hvilken av disse appene som skiller seg ut fra ditt perspektiv og følg med på oss for flere slike spesielle lister.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste FaceTime-alternativer
  • Beste kameraapper for iPhone og iPad
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.