Slik utvider jeg batteriets levetid på iPhone 5s

Å vite den estimerte tiden for bruk av iPhone når den er fulladet er en viktig ting. Dette er hva Apple sa om estimeringstiden for batteriets levetidiPhone 5 :

- Taletid: Opptil 10 timer på 3G

- Ventetid: Opptil 250 timer

- Internettbruk: Opptil 8 timer på 3G, opptil 10 timer på LTE, opptil 10 timer på Wi-Fi

- Videoavspilling: Opptil 10 timer

- Lydavspilling: Opptil 40 timer

Denne informasjonen vil gi deg estimatet for hvor lenge du kan bruke iPhone 5s når du er fulladet for visse standardoppgaver. Men faktisk kan dette estimatet være forskjellig for hver person, det avhenger av batteribruken. For eksempel:

  • Du får ikke nøyaktig 10 timers taletid på 3G hvis iPhone 5s-signalet er dårlig, fordi iPhone fortsetter å lete etter signalet, noe som vil ha innvirkning på batteriets levetid.
  • Du får ikke nøyaktig 250 timers standbytid hvis du aktiverer Location Service- funksjonen for visse applikasjoner, noe som får batteriet til å redusere raskt.

Vi kommer til å dele noen tips om hvordan du forlenger batteriets levetidiPhone 5s .

Slik utvider jeg batteriets levetid på iPhone 5s

Prøv å justere eller deaktivere appene, funksjonene eller tjenestene du ikke lenger trenger. Ved å gjøre dette kan du forlenge batteriets levetid på iPhone 5s.

Takket være iOS 8 som gir informasjon om batteribruk for appene og tjenestene, kan vi sortere hvilke applikasjoner eller tjenester som må være av for å redde iPhone-batteriets levetid .

1. Deaktiver Wifi og Bluetooth hvis du ikke trenger det

Fra startskjermen eller låseskjermen, sveip den opp fra bunnen av skjermen og trykk på Wi-Fi- og Bluetooth-ikonene.

2. Juster iPhone 5s lysstyrke manuelt og slå av automatisk lysstyrke

Sveip opp fra bunnen av iPhone-skjermen til Kontrollsenteret vises og juster lysstyrken til 50% eller lavere. Unngå høy lysstyrke hvis du ikke virkelig trenger det, fordi det kan forbruke mye strøm.

Den andre tingen er at du kan deaktivere Auto-Brightness-funksjonen. Ved å gjøre dette trenger ikke systemet å sjekke dataene fra sensoren for omgivelseslys, så det blir ikke noe batteribruk av denne funksjonen. For å kunne gjøre dette, kan du gå til Innstillinger >> Skjerm og lysstyrke og skyve av automatisk lysstyrke .

3. Aktiver funksjonen Reduce Motion

Hvis du aktiverer denne funksjonen, vil systemet deaktivere overgangs- og animasjonseffektene på iOS, slik at det kan redusere GPU-ytelsen og batteribruken minimeres. Gå til Innstillinger >> Generelt >> Tilgjengelighet, finn Reducer bevegelsesfunksjonen og sveip den på.

4. Still inn Auto -Lock-tiden

Still inn Auto -Lock-tiden så kort som mulig, slik at iPhone går raskere i hvilemodus. Det gjør at LCD-skjermen ikke spiser batterilevetiden mye. For å stille inn automatisk låsningstid, gå til Innstillinger >> Generelt >> Autolås, velg “1 minutt” fordi det er den korteste.

5. Deaktiver funksjonen for bakgrunnsoppdatering

Oppdatering av bakgrunnsapp er en funksjon som lar en applikasjon oppdatere innholdet automatisk. Du kan slå av denne funksjonen i Innstillinger >> Generelt >> Oppdatering av bakgrunnsapp

6. Deaktiver varselet for noen apper

Du trenger sannsynligvis ikke varslene fra alle applikasjoner du har på iPhone 5s. Du kan deaktivere noe av det for å redusere forbruket av batterilevetid. Gå til Innstillinger >> Varslingssenter, her kan du slå av varselet om applikasjonene. Trykk på et bestemt program som du ikke trenger varselet, og sveip deretter av Tillat varsler .

7. Finn applikasjonene som bruker batterilevetiden mest

Gå til Innstillinger >> Generelt >> Bruk >> Batteribruk

Fra denne informasjonen kan du bestemme om du vil fjerne applikasjonen, deaktivere noen funksjoner inne eller justere den og ikke vil bruke den når batteriet er kritisk.

8. Slå av Location Service-funksjonen

Location Service er en teknologi som bruker vår beliggenhet gjennom en Bluetooth, Wi-Fi, GPS eller vår leverandør. Hvis du deaktiverer denne funksjonen, trenger ikke systemet å sjekke plasseringen din hele tiden, noe som kan spise mye av batteriets levetid. Jeg foreslår at du slår av applikasjonene eller funksjonene som ikke trenger denne Location Service- funksjonen. Gå til Innstillinger >> Personvern >> Plasseringstjeneste .

9. Slå av Fitness Tracking

Hvis du aldri bruker Fitness Tracking på iPhone, kan du deaktivere den, slik at iPhone ikke trenger å bestemme trinn, høydeforøgelse og tapt, og tilbakelagt distanse for Health-applikasjonen.

10. Slå av all automatisk nedlasting og last opp

Det er en automatisk nedlastings- og opplastingsfunksjon relatert til en bestemt applikasjon eller tjeneste. Hvis du ikke trenger det, vil det være bedre hvis du deaktiverer den funksjonen. Her er listen over automatiske funksjoner som skal slås av:

  • Automatisk nedlasting Musikk, apper, bøker, oppdatering. Gå til Innstillinger >> iTunes & App Store, slå av funksjonene

  • Bilder, gå til Innstillinger >> iCloud >> Bilder, slå av iCloud Photo Library, My Photo Stream

Hvis du har gjort alle tipsene ovenfor, men batterilevetiden minker raskt, anbefaler jeg deg to ting:

  • Hvis du føler at du har brukt iPhone 5s og batteriet i ganske lang tid, la oss si mer enn to år, kan du be om utvekslingsbatteri i den nærliggende Apple Autoriserte tjenesteleverandøren. Det er et batteriutvekslingsprogram for iPhone 5, slik at du kan få den nye gratis.
  • Hvis du føler at ditt iPhone 5s-batteri fremdeles er ok, ser du ut til at du trenger et batteriforlengerveske eller en strømbank.

Les også: 10 beste vekttap-apper for iPhone for 2015

 

Legg Igjen Din Kommentar