5 måter å fikse Slow IPhone 4 på

Selv om mange venter på nye iPhone-modeller, er iPhone 4 fremdeles en av de mest populære, brukt av millioner. Denne telefonen er en av de fineste, som finnes på markedet i mange år nå. En av feilene med denne modellen er den langsomme ytelsen, som er normal etter en stund. Med flere veldig enkle ting å gjøre, kan du forbedre ytelsen og få den til å fungere mye raskere. I denne artikkelen vil vi dele med deg 5 måter å fikse treg iPhone 4, og når du først har prøvd disse alternativene, vil telefonen din fungere som du nettopp har kjøpt den.

Se også: 5 måter å fikse frosset kamera-app på IPhone 4 / 4s

5 måter å fikse treg iPhone 4

Kilde: gumtree.com

Løsning nr. 1: Lukk flere apper.

Noen ganger glemmer folk hvor mange apper som faktisk kjører i bakgrunnen. Trykk på knappen Hjem to ganger for å se listen over disse appene. Sveip opp for å slå dem av. Når du har gjort det, vil forskjellen være åpenbar.

Løsning nr. 2: Safari.

Det andre du bør gjøre er å rengjøre informasjonskapsler og data fra Safari. For å gjøre dette, gå til Innstillinger, og velg Tøm informasjonskapsler og data og Tøm historikk. Dette enkle trinnet øker ytelsen til enheten din.

Løsning nr. 3: Slett meldinger.

Når du utveksler meldinger med venner og familie, glemmer du noen ganger å slette dem, og de hoper seg fortsatt opp.

Løsning nr. 4: Slett sanger og bilder du ikke trenger på telefonen.

Det er en haug med filer på telefonen du ikke en gang bruker. Det er bilder, musikk, videoer osv. Ta sikkerhetskopi av filene, og når du gjør det, kan du bare slette dem fra telefonen.

Løsning nr. 5: Start iPhone 4 på nytt.

Som en hvilken som helst annen enhet, trenger telefonen en "forfriskning" en gang i blant. En av måtene å få telefonen til å fungere bedre, og raskere, er ved å starte den på nytt ved å trykke og holde nede sleep / wake-knappen. Når du ser en glidebryter, drar du den og slår av telefonen. Trykk på de samme knappene for å slå på enheten.

Vi håper disse 5 måtene å fikse treg iPhone 4 vil hjelpe deg, og at telefonen din vil fungere mye bedre.