Slik løser du problemer med Moto G4 og Moto G4 Plus overoppheting

Moto G4 og Moro G4 Plus er de nyeste smarttelefonene fra Motorola som kom med en mye forbedret prosessor for å gi kraftig ytelse og jevn opplevelse for brukerne. Disse to settene er egentlig nesten feilfrie, men noen brukere har rapportert om å møte Moto G4-overopphetingsproblemet, mens noen uttalte om Moto G4-overopphetingsproblemet. Dette er for å minne deg på at hver smarttelefon kommer til å bli overopphetet av og til på grunn av å spille tunge spill i lange timer, bruke enheten i mer enn 150-200 timer uten å starte på nytt, spille inn videoer osv. Men i tilfelle Moto G4 overopphetes problemet blir møtt av ingen slike grunner, og det varmes opp unormalt, bør du følge noen nyttige fikser.

Se også: Fordeler og ulemper ved Moto G

Potensielle rettelser for problemer med Moto G4 og Moto G4 Plus overoppheting:

Start enheten på nytt

Det første trinnet er å starte enheten på nytt. Du kan gjøre det ved å trykke på av / på-knappen i 10-20 sekunder. Noen pauser er virkelig nødvendig av og på for å la telefonen kjøle seg ned slik at alt kan fungere normalt.

Tøm cache

Neste trinn er å tømme hurtigbufferen og dataene fra lagring av enheten. Gå inn på Innstillinger> Lagring og USB for å gjøre det, og trykk deretter på hurtigbufrede data. Trykk OK for å bekrefte prosessen. Start igjen enheten på nytt hvis problemet med Moto G4-overoppheting er løst.

Start på nytt i sikker modus

Dette er en veldig vanlig ting som en tredjepartsapp kan være den virkelige årsaken til dette problemet. Så, for å sjekke at du trenger å starte enheten på nytt i sikker modus. Trykk på av / på-tasten på Moto G4 og G4 Plus, hvoretter alternativet skal slås av i noen sekunder. Når du merker at omstart til sikker modus vises på skjermen, klikker du på ok, og enheten vil bli startet på nytt. Nå vil sikker modus vises nederst i venstre hjørne av skjermen.

Sjekk nå om Moto G4 er overopphetet for lite bruk. Hvis ikke, betyr det at en tredjepartsapp er en synder. Så begynn å avinstallere de nyeste appene du har installert, og problemet løses.

Lukk bakgrunnsappene

Hvis for mange apper kjører i bakgrunnen, kan dette være en av hovedårsakene til Moto G4-overopphetingsproblemet. Det er noen apper som bare begynner å kjøre så snart enheten er slått på og skaper overdreven varme i enheten. Så å lukke alle bakgrunnsappene kan være en nyttig Moto G4-overopphetingsfiks. Det er også noen ubrukte apper på enheten som ikke hjelper mye men spiser verdifull minneplass. Så det er bedre å avinstallere dem helt fra enheten.

Tilbakestill fabrikk

Hvis du har prøvd alle de ovennevnte metodene og fremdeles opplever det samme overopphetingsproblemet, er tilbakestilling av fabrikken det siste alternativet som kan komme deg til unnsetning. Men du må sette opp enheten fra bunnen av da. Ikke glem å ta sikkerhetskopi av dataene dine. For å gjøre tilbakestilling av fabrikken, gå til Innstillinger> Sikkerhetskopiere og tilbakestille> Tilbakestille fabrikkdata og trykk OK for å bekrefte prosessen.

Dette er de viktigste fikserne som du kan prøve å løse problemet. Men hvis enheten fremdeles fungerer på samme måte selv etter å ha gått gjennom tilbakestillingen fra fabrikken, er det sjansene for at batteriet er mangelfullt. Så du må ta den med til en tekniker, og i tilfelle enheten fremdeles er under garantiperiode, kan du skifte ut.

Se også: 5 måter å fikse Moto X-kameraet som ikke fungerer