Slik løser du lagproblemer på Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 er fullpakket med 5, 1 tommers super AMOLED-skjerm, høykvalitets 16 megapikselkamera, Android 4.4 med TouchWiz og mange andre funksjoner. Det mest interessante er at denne smarte telefonen er vannavstøtende.

Men selv om telefonen er fullpakket med mange funksjoner, er det mange av brukerne som har problemer med etterslep på telefonene sine. De fleste av eierne har rapportert at telefonene deres forsinkes sammenlignet med andre lignende telefoner. Etterslepsproblemet på Samsung Galaxy S5 oppstår hovedsakelig når brukere prøver å avslutte en app eller laste opp en app, når de trykker på Hjem-tasten, når de skriver noe eller når de låser opp telefonen.

Se også - Slik løser du treg kameraytelse på Samsung Galaxy

Se også - Hvordan øke WIFI-signalet på Samsung Galaxy

Løsninger med etterslepsproblemer på Samsung Galaxy S5

etterslepsproblem på Samsung Galaxy S5

1. Du kan bruke en annen launcher. Du vil få mange alternativer. Novas launcher er et godt alternativ, eller du kan laste inn Google Now-lanseringen også.

2. På grunn av animasjonene kan du føle etterslepsproblemet på Samsung Galaxy S5. Så du kan slå dem av ved å tappe og holde på et tomt sted på startskjermen og velge Hjem-skjerminnstillinger> Overgangseffekt> Ingen. Åpne deretter Innstillinger> Låsskjerm> Lås opp effekt, og sett den deretter til Ingen.

3. Du kan også gå til Innstillinger> Om enhet ved å trykke på Build-nummeret for å slå på utviklermodus. Nå åpner du Innstillinger> Utvikleralternativer> Windows-animasjonsskala> og er satt til Animasjon er av. Det samme kan gjøres ved å gå til Innstillinger> Utvikleralternativer> Animator varighet skala og Overgang animasjons skala.

4. Hvis etterslepsproblemet på Samsung Galaxy S5 oppstår mens du trykker på Hjem-knappen, dobbeltklikker du på knappen for å skyte opp S-stemmen. Velg nå innstillinger øverst til høyre fra menyen og sørg for at alternativet 'Åpne via hjem-tasten' ikke er valgt.

5. Du kan også slå av en del synkronisering av bakgrunnsdata ved å gå til Innstillinger> Kontoer eller gå til individuelle apper.

6. Du kan redusere effekten av oppblåst vare ved å gå til Innstillinger> Applikasjonsbehandling og deretter Alle-fanen. Appen du ikke bruker, deaktiverer den ved å tappe på den og deretter velge Deaktiver. Du vil se alle de deaktiverte appene i en egen fane. Du kan slå dem på igjen hvis du vil bruke dem.

 

Legg Igjen Din Kommentar