Slik løser du iPhone 6 Bluetooth-tilkoblingsproblem

Noen brukere rapporterte om Bluetooth-problemet på iPhone 6. For det vil vi dele noen metoder som hjelper deg å løse iPhone 6 Bluetooth-tilkoblingsproblemer . Symptomene ligner på disse:

 • IPhone 6 Bluetooth kan ikke kobles med Bluetooth-enheten vår.
 • IPhone 6 Bluetooth kan ikke kobles sammen med Bluetooth-enheten en gang.

Symptomene på iPhone 6 Bluetooth-tilkoblingsproblem er relatert til iOS 8.x på iPhone 6 eller maskinvareproblem som er relatert til Bluetooth-maskinvare med trådløs brikke. La oss prøve trinn for trinn å fikse iPhone 6 Bluetooth-tilkoblingsproblemet selv. Technobezz vil dele feilsøkingen i to hovedmetoder som vi kaller: Do It by Yourself (DIY) Method and Expert Method .

Du kan gjøre trinnene i en sekvens for å sjekke om problemet er løst eller ikke.

Technobezz-ansvarsfraskrivelse : Technobezz er ikke ansvarlig for å miste data- eller maskinvareproblemer som kan oppstå når du utfører denne feilsøkingen. Gjør det på egen risiko. Vi vil gi deg gode metoder, men visse ting kan ikke spås. Derfor anbefaler vi deg å gjøre disse viktige trinnene før du gjør feilsøkingen:

 • Sikkerhetskopiere iPhone 6. Se - Ultimate Guide Slik sikkerhetskopierer du iPhone 6 og iPhone 6 plus til Mac / PC fordi noen trinn kan gjøre at du mister iPhone-dataene dine.
 • Hvis din iPhone 6 fortsatt dekkes av garantien, har du full rett til å rapportere problemet etter at du har gjort en DIY-metode. Gjennom en genial bar på Apple Store, ring en telefon til Applecare eller nærmeste Apple Autorised Service Provider.

Les også - Slik løser du iPhone 6 Fortsett å krasje etter iOS 8.3-oppdatering

Gjør det selv (DIY) -metoden

Forsikre:

 • Forsikre deg om at Bluetooth-enheten som vil være sammenkoblet med din iPhone 6, er kompatibel med iPhone 6. Kontroller manualen til Bluetooth-enheten.
 • Forsikre deg om at Bluetooth er innenfor normalområdet for iPhone 6.
 • Forsikre deg om at Bluetooth ikke blir forstyrret av andre ting som kan forstyrre Bluetooth-tilkoblingen som Wi-Fi-ruter, skjerm og barriere som arkiveringsskap, metalldører, kjøleskap, mikrobølgeovner osv.

Feilsøking av iOS

 • Gå til Innstillinger - Bluetooth, sveip av så sveip den på igjen .

 • Gå til Innstillinger - Wifi, sveip av og prøv å parre med wifi av, er den sammenkoblet?
 • Glem Bluetooth-enheten din. Gå til Innstillinger - Bluetooth, trykk på enhetene som er koblet sammen i listen over Bluetooth-enheter, og trykk deretter på Glem enhet og prøv å koble dem igjen.

 • Start iPhone på nytt ved å trykke og holde på strøm- og hjemmeknappen til den starter på nytt.

 • Slå av iPhone ved å trykke på strømknappen noen ganger til Slide Power Off vises, og skyv den til høyre. Slå deretter på den ved å trykke på strømknappen i sekunder.
 • Tilbakestill iPhone nettverksinnstillinger. Innstillinger - Generelt - Tilbakestill - Tilbakestill nettverksinnstillinger. iPhone vil starte på nytt for å gjøre dette Tilbakestill nettverket.
 • Slett alt innhold og innstillinger. Innstillinger - Generelt - Tilbakestill - Tilbakestill alt innhold og innstillinger . Gjenopprett iPhone i gjenopprettingsmodus eller DFU-modus. Slik fører du iPhone til gjenopprettingsmodus: Koble iPhone til Mac / PC, og start deretter iTunes. Hold inne strømknappen og hjemmeknappen til iPhone starter på nytt, og når Apple-logoen vises, slipper du strømknappen, men fortsett å trykke på startknappen til iTunes signerer og kabel lyn på iPhone 6-skjermen vises.

Slik tar du iPhone 6 til DFU-modus: koble iPhone til Mac / PC, og start deretter iTunes-programvare. Hold inne av / på-knappen og hjemmeknappen til iPhone starter på nytt. Slipp strømknappen etter fem sekunder, men fortsett å trykke på Hjem-knappen. Hvis det lykkes, vil iPhone-skjermen forbli mørk, men iTunes oppdager iPhone 6 i gjenopprettingsmodus.

Velg gjenopprett, og iTunes vil laste ned firmware som er nødvendig, og gjenopprette iPhone 6 til fabrikkinnstilling.

Les også - Enkel metode Slik fikser du Apple Watch-samtale mislyktes

Ekspertmetode

Kontroll av maskinvare og feilsøking

Hvis du har utført feilsøking for iOS, men du fremdeles står overfor problemet, og hvis din iPhone 6 fremdeles er dekket av garantien, vil Apple gi en erstatning for iPhone 6. Dette er en typisk tjeneste for å fikse iPhone 6 bluetooth-tilkoblingsproblemer, en erstatning til den nye. De vil ikke gjøre en maskinvarefeiling inni eller erstatte en del. For deg som er nysgjerrige og som har lest vår ansvarsfraskrivelse, vil vi prøve å gi deg en generell beskrivelse av hva du kan gjøre med feilsøking på maskinvare.

 • Forsøk å koble batteriet fra iPhone i 6 sekunder, koble det deretter til igjen og slå på iPhone.

 • En annen ting du må legge merke til er antenne på logikkort på iPhone 6. Du kan prøve å skifte antenne. Denne løsningen er egnet for Bluetooth som virkelig ikke kan oppdage en Bluetooth-enhet i veldig kort rekkevidde.

 • Hvis alle disse trinnene fremdeles ikke kan løse problemet ditt iPhone 6 Bluetooth-tilkobling, er kanskje logikkortet ditt i problemer. Noen tekniske trinn kan gjøres, for eksempel å varme opp Murata-brikken som også har WiFi også inne i en viss temperatur av varmluftsarbeidsstasjonen.

Kildebilde iFixit