Hvordan fikse live bakgrunnsbilde som ikke fungerer på iPhone 6s

IPhone 6s er en utrolig smarttelefon som fulgte med mange nye funksjoner og den fantastiske iOS 9. Når det kommer til designen, vet vi alle hvor vakre Apples telefoner er, og vi kan si at denne ser helt nydelig ut. Du kan gjøre alle slags ting med det, og du kan telle at du vil glede deg over hvert skritt. Selv om det går greit for det meste, rapporterte noen brukere om et problem med å si at “levende bakgrunnsbilde som ikke fungerer på iPhone 6s”. Det gode er at du kan løse dette problemet med noen få enkle løsninger. Så, uten videre, la oss se hvordan du kan bli kvitt denne feilen og få live bakgrunnsbilder i bevegelse igjen.

Du kan også lese: Slik løser du 3D Touch fungerer ikke på IPhone 6s

Måter å fikse live bakgrunnsbilde som ikke fungerer på iPhone 6s

www.iphonehacks.com

Merk: Husk at levende bakgrunnsbilder bare fungerer på låseskjermen, og ikke på startskjermen, og for å se tapetet bevege seg, må du bruke 3D-berøring og skyve litt.

Løsning nr. 1: Forsikre deg om at “Low Power” er deaktivert

Lav strømmodus er en super nyttig funksjon, og når den er aktivert og batteriet er under 20%, vil det midlertidig redusere noen funksjoner, slik at levende bakgrunnsbilder ikke fungerer. Du må sørge for at denne modusen er deaktivert hvis du vil at levende bakgrunnsbilder skal fungere normalt. Gå til Innstillinger, trykk på Batteri og se om lav effekt er aktivert (det er hvis bryteren er grønn). Bare flytt bryteren for å deaktivere den.

Løsning nr. 2: Start iPhone 6s på nytt

Hvis levende bakgrunnsbilder sluttet å virke, er det første du må gjøre å starte enheten på nytt. Kanskje en av prosessene eller appene som kjører i bakgrunnen forårsaket problemet, og omstart kan fikse det fordi det vil drepe prosessene og appene, og det vil også frigjøre minnet på smarttelefonen. Det er grunnen til å starte iPhone på nytt oppført som en av løsningene for alle slags problemer og feil som kan oppstå. Hvis du vil starte iPhone på nytt, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen, og når glidebryteren vises på skjermen, dra den for å slå den av. Når telefonen er slått av, trykker du på og holder nede sovne / våkne-knappen igjen for å slå på enheten igjen.

Løsning nr. 3: Still inn et nytt live bakgrunn

Dette problemet plaget ganske mange brukere, og mange av de løste problemet med dette enkle trikset. Det du trenger å gjøre er å bare stille et nytt live bakgrunn i stedet for det nåværende. For å gjøre det, gå til Innstillinger, klikk på Bakgrunn og trykk nå på Velg et nytt bakgrunnsbilde. Trykk på “Live” og trykk på sett for å endre bakgrunnsbilde. Når du har gjort dette, kan du se om liveavisen fungerer. Hvis det gjør det, kan du gå tilbake og angi den du brukte før.

Løsning nr.4: Angi vanlig bakgrunn

Dette løste problemet for noen brukere. Gå til Innstillinger, trykk på Bakgrunn> Velg et nytt bakgrunnsbilde og trykk deretter på Stills. Velg et av bakgrunnsbildene og trykk på sett. Gå deretter tilbake til Innstillinger> Bakgrunn> Velg et nytt bakgrunnsbilde og trykk på Live. Velg det direkte tapet du ønsker, og trykk på Sett. Forhåpentligvis vil et levende bakgrunnsbilde fungere normalt.

Bildekilde: www.theibulletin.com

Du kan også lese: Slik løser du IPhone 6S GPS-problemer