Slik løser du Galaxy S7 Slow Charging Problem

Samsung Galaxy S7 ser ut til å ha noen ladeproblemer. I noen tilfeller klarer ikke batteriet å lade, eller telefonen slås ikke på selv etter lading, men det vanligste problemet er at det lades veldig sakte. Her er noen av løsningene som vil hjelpe deg med å løse sakte ladeproblemer.

Les her: Slik viser du værinfo på Edge-skjermen på Samsung Galaxy S6 Edge

Du kan også lese: Hvordan forbedre batteriets levetid på Samsung Galaxy S6 edge

Potensielle rettelser for langsomt lading av Galaxy S7:

Feilsøking for maskinvare

Det første hinderet for langsom lading som mange overser, er å sjekke strømadapteren til telefonen. Samsung galaxy S7 kommer med 'Quick Charge' som lar deg lade telefonen betydelig raskere enn andre enheter. Når du begynner å lade telefonen, vil du få et varsel som sier "Hurtig lading er aktivert". Hvis det ikke viser dette, er det et problem med strømadapteren, og du må bytte den.

Det kan være et problem med USB-kabelen som ikke er i stand til å frakte ønsket mengde strøm fra strømforsyningen. I så fall kan du prøve å lade telefonen med en annen USB-kabel, og hvis du ser fremgang, anbefales det å kjøpe en ny Samsung ladekabel. Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du lese videre.

Hvis strømadapteren og USB-kabelen ser ut til å fungere bra, må du sjekke ladeporten for å se om det er støvansamling på den. Denne situasjonen kan oppstå etter å ha brukt telefonen i ganske lang tid og er til hinder for lading. I dette tilfellet tar du en tannpirker i tre og rengjør porten forsiktig. Å bli kvitt støvet kan bidra til å løse problemet.

Feilsøking av programvare

Hvis det ikke er noen problemer med ladeporten og ladekomponentene, må vi gå videre og prøve å løse problemet innen telefonens miljø. Her er noen trinn som må gjøres:

Tømmer unødvendige applikasjoner som kjører i bakgrunnen

En veldig vanlig årsak til at din Samsung Galaxy S7 lader sakte, er tilstedeværelsen av en rekke bakgrunnsapplikasjoner som knapt er nødvendige etter bruk som vil fortsette å kjøre i bakgrunnen. De fortsetter å konsumere ganske mye minne, noe som bidrar til treg ytelse og høyere strømforbruk. Å fjerne alle disse programmene vil bidra til å redusere strømforbruket, og også hjelpe telefonen til å lade raskt.

Trinn for å fjerne disse appene:

  • Trykk og hold på Hjem-ikonet og slipp det når du ser en liste over nylig brukte applikasjoner.

www.gottabemobile.com

  • Gå til Oppgavebehandling-delen og velg "Avslutt alle applikasjoner"
  • I oppgavebehandleren kan du også se alternativet 'RAM'. Velg det og tøm RAM-minnet.

Avinstaller eventuelle tredjeparts applikasjoner

Hvis å tømme bakgrunnsapper ikke fungerte, kan det være en programvarefeil på enheten din. Den beste måten er å avinstallere eventuelle tredjepartsprogrammer som ikke fulgte med telefonen da du kjøpte den først.

For å avinstallere tredjepartsapplikasjoner, trenger telefonen først å gå til 'sikkermodus'. For å aktivere denne modusen, start telefonen på nytt, og når du kan se Samsung-logoen, trykk og hold Volum ned-tasten til du ser meldingen "Sikker modus" vises på skjermen. Nå i sikkermodus kan du avinstallere disse appene ved å navigere til Meny> Innstillinger> Mer> Program. Gå til kategorien 'Nedlastet', velg applikasjoner fra tredjepart, og trykk deretter på 'Avinstaller', og trykk deretter på 'OK' når du blir bedt om det. For å komme ut av "Safe Mode", trykk og hold nede på / av-tasten, og når du blir bedt om det, trykk på "Restart" og trykk på "OK".

www.androidwikihow.com

Utføre et system dump

System Dump gir deg et bilde av ROM installert på enheten din og lar deg utføre en fullstendig gjenoppretting, som tar telefonen tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene da den ble kjøpt hvis noe skulle gå galt. Gjør følgende for å utføre en systemdump:

  • Skriv inn * # 9900 # i telefonoppringeren
  • En side dukker opp, går til bunnen av den og velger 'Lavt batteridump'
  • Til slutt velger du "Slå på"

Dette er noen av måtene som kan hjelpe deg med å løse sakte ladeproblemer på din Samsung Galaxy S7. Hvis ingen av disse fungerer, ta den med til nærmeste Samsung Care-butikk og få den sjekket av en tekniker.