Otterbox iPhone 5 / 5s Vesker - Slim Down Ultimate Protection

Otterbox iPhone 5 / 5s-saken er fantastisk. De fleste forbinder Otterbox med Defender-serien, men selskapet har også flere andre alternativer.

Otterbox er et merke som har blitt identifisert med et spesielt høyt kvalitetsnivå. Jada, det er noen dyre ting her, men du får det du betaler for.

Fra slanke og ikke-klumpete saker til stilige, her er den populære serien med Otterbox vesker for iPhone 5 / 5s .

1. Prefiks-serien

Otterbox iPhone 5 / 5s Prefix Series er en av de grunnleggende modellene i Otterbox-tilfeller, og til tross for at den er den "grunnleggende" varianten, er den en av de sterkeste sakene noensinne. Det er en ryddig, fleksibel og meget slitesterk veske til iPhone 5 / 5s som er rettet mot den tilfeldige brukeren. Det er som tilfellet du ønsker når du vil ha iPhone 5 / 5s i lommen, og likevel ikke føle deg veldig ubehagelig.

Nøkkelfunksjon: Slank.

Pris: 24, 95 dollar

Kjøp Otterbox Prefix Series

2. Pendler-serien

For noen av brukerne er det imidlertid en grei sak bare så lenge den gir et bedre beskyttelsesnivå. Prefix-serien er god nok, men Commuter-serien for iPhone 5 / 5s er en sterkere variant. Den er litt klumpete og tykk, men sammen med den kommer den ekstra beskyttelsen mot støt, grove riper og mer. Det er to-lags beskyttelse sammen med standard selvklebende skjermbeskytter.

Pris: 34, 95 dollar

Kjøp Otterbox Commuter Series

3. The Defender Series

Otterbox er nesten alltid kjent for sine Defender-serienesaker. Nesten alle som kjøper Otterbox velger for disse, og faktisk er det så populært at folk har kommet for å knytte Otterbox til Defender-serien. Defender-serien med iPhone 5 / 5s- saker er unektelig en av de beste tunge sakene du noensinne kan få for smarttelefonen din. Den er voluminøs, kommer med et enormt skråstøt for støtfangeren, har en enormt sterk ramme og forhindrer skader på grunn av dråper, tilfeldige støt osv. Vi trenger ikke å gjennomgå den faktisk: den er så populær som selve iPhone 5 / 5s .

Defender-serien har en Realtree Camo-variant som tilfører litt krydder til den ellers alvorlige saken.

Pris: 49, 95 dollar - 59, 95 dollar

Kjøp Otterbox Defender Series

4. Otterbox Armor Series for iPhone 5:

Otterbox har akkurat fått Armour-serien sin (vanntett, knusebestandig, støvsikker og hva ikke) for iPhone 5. Det vil koste deg 100 dollar, men den kommer med den ultimate beskyttelsen for din iPhone 5, uansett hvor du tar den. Sol, sand, uvær, svømming og alle de tilfeldige dråpene fra mer enn seks meter. Den vanntette iPhone 5-saken er blitt kalt som en av de beste sakene noensinne, og det ser ut som det kan være akkurat tingen hvis du virkelig ser alvorlig om å beskytte iPhone 5.

Pris: 99 dollar

Kjøp Armor Series for iPhone 5

5. Otterbox Preserver Series

Preserver-serien for iPhone 5s / 5 er en meget beskyttende vanntett veske. Det er en todelt veske designet spesielt for beskyttelse mot vann og snø. Siden det er Otterbox, er saken også designet for å tåle dråper opp til 6, 6 fot. Å ja, du kan også slippe saken med smarttelefonen din i vannet. Stykkene er festet sammen med det som kalles en "overmoldet" gummi. Polykarbonat gjør saken stiv og tøff, men holder den lett. Beskyttelse mot støv og smuss inkludert.

Pris: 89, 95 dollar

Kjøp Preserver Series