De beste stasjonære PC-er å kjøpe i 2020

All forretningsdrift er avhengig av datamaskiner i disse dager, og bærbare datamaskiner kan høres ut som det mest populære valget. Men i virkeligheten utgjør de beste forretningsskrivebordene en betydelig markedsandel for store produsenter som Dell og HP. Det er så mange fordeler med det på grunn av at stasjonære datamaskiner varer lenger, er enklere å betjene og fysisk tilstedeværelse av et tastatur, og muskombo gjør det mer produktivt.

I stedet for å kjøpe et ferdigbygd skrivebord fra en tilfeldig tech-butikk i nærheten, bør du vurdere å kjøpe dem i bulk fra anerkjente produsenter. De gir ofte et dedikert supportteam, medfølgende programmer som Office 365 og gir ettersalgssupport for å sikre jevn drift på kontoret. Uansett budsjett, kan du få de beste alt-i-ett-PCer, stasjonære stasjonære datamaskiner eller datamaskiner som støtter tilbehør knyttet til virksomheten din. Utforsk oppstillingen nå.

Se også: Beste bærbare datamaskiner under $ 1000

Beste forretningsskrivebord

Rimelig og kompakt forretnings-PC fra Dell

Dell CFC5C OptiPlex 3050 Micro

Dell trenger ingen introduksjon for næringslivet, da merket har blitt assosiert med noen av de beste bærbare datamaskiner og datamaskiner. Dell CFC5C OptiPlex 3050 Micro er et solid valg for de fleste kontorformål, og det er en av de beste forretningsskrivebordene som kan tilpasses fullt ut basert på budsjett og behov.

Den lille formfaktoren er en ekstra fordel, ettersom du kan stable den opp på et stort kontor uten å ta mye plass. Selv om det er viktig å kjøpe en skjerm, tastatur og mus for å gjøre dette funksjonelt, kan du alltid be Dell eller selgeren om en samlet pakke for å få best mulig tilbud.

Modellen som er spesifisert her er drevet av Intel Core i5-prosessor med 8 GB RAM og 256 GB SSD-lagringsplass. Modellen leveres med Windows 10 Pro, noe som gjør den til et godt valg for brukere som trenger å bruke den mer krevende programvaren i et 64-biters OS-miljø. Spesifikasjonene er fullt tilpassbare, og du kan oppgradere eller nedgradere den før du legger inn en bestilling.

Hva er utrolig med dette skrivebordet?

 • Dell er et kjent merke og maskinvarespesifikasjonene kan tilpasses fullt ut basert på budsjett og krav
 • Den kompakte formfaktoren lar deg stable flere datamaskiner sammen uten å ta mye plass

Se det på Amazon

Premium skrivebord for skapere, men ganske dyrt

Microsoft Surface Studio

Før du blir mer kjent med Microsoft Surface Studio, må du være oppmerksom på at dette ikke er til ditt vanlige kontorformål eller et billig alternativ til bærbare datamaskiner. Produsenten har sørget for at den står i premiumkategorien, med toppen av linjemodellen helt opp til 4000 dollar, med prisfastsettelsen virkelig rettferdiggjort. Dessuten er mengden eksklusive funksjoner og periferiutstyr som er tilgjengelig for denne enheten noe det konvensjonelle skrivebordet aldri kan konkurrere med.

Surface Studio er fullt kompatibelt med Surface Pen, slik at skaperne kan jobbe direkte på berøringsskjermen, og den har et unikt hengsel fra Zero gravity. Hengslet lar deg skyve det ned til Studio Mode, slik at det kan brukes som et nettbrett. Det 28-tommers PixelSense-displayet er vanedannende lyst, har høy kontrast og kan reprodusere farger med virkelig dybde.

På innsiden drives Surface Studios inngangsvariant av en Intel Core i5-prosessor med 8 GB RAM og 1 TB lagringsplass. Det har også et Nvidia GeForce GPU-grafikkort som er i stand til å håndtere videolegering, animasjon og andre kreative oppgaver med letthet. Business desktop er et must for kreative selskaper, men faller på den ganske dyre siden.

Hva er utrolig med dette skrivebordet?

 • En av de strålende skjermene du noen gang har kommet over
 • Utmerkede berøringsskjermfunksjoner og støtte for pekepenn, kombinert med maskinvarespesifikasjoner på toppen

Se det på Amazon

Beste forretningsskrivebord med en imponerende spesifikasjon

HP Slimline 270 Business-skrivebord med høy ytelse

HP Slimline 270 har funnet den perfekte balansen mellom priser og tilbyr kraftige maskinvarespesifikasjoner som kjøperne vil elske. Skrivebordet drives av en Intel Core i7-prosessor som kan klokkes opp til 3, 8 GHz i turbomodus og har 8 GB RAM. Den gir 1 TB harddisk for lagringsbehov og er utstyrt med en lang liste over tilkoblingsalternativer.

PCen har HDMI-port, Bluetooth, VGA, flere USB-porter og lyd-, mikrofonporter. Spesifikasjonene er på nivå med en hvilken som helst high-end PC og er i stand til å håndtere de fleste kontorapplikasjoner enkelt, men de er fremdeles priset til et rimeligere sortiment. Bunten inkluderer overraskende et tastatur og en mus også.

HP har designet det på en slik måte at det er enkelt å oppgradere. Chassiset er moderat slank, men ikke for slank, noe som gjør det vanskelig for en tjenesteleverandør å oppgradere PCen. Det gir god valuta for pengene og selges og produseres av HP, og forsikrer at det skal være enkelt å kreve garanti når det er nødvendig.

Hva er utrolig med dette skrivebordet?

 • Balanserer perfekt kraftige maskinvarespesifikasjoner med priser
 • Enkelt å oppgradere og pakke inkluderer tastatur og mus

Se det på Amazon

Stort utvalg av spesifikasjoner som leveres i et kompakt chassis

Lenovo ThinkCentre M900

Lenovo ThinkCentre M900 var tidligere mye større i de forrige utgavene, men den siste varianten er så kompakt som ethvert skrivebord. Hvis du søker etter de beste forretningsskrivebordene med en rekke spesifikasjoner å velge mellom med minst mulig avtrykk, har Lenovo svaret. M900 går ikke på akkord med tanke på ytelse eller spesifikasjoner, men er fremdeles kompakt og tilgjengelig med varierte valg å velge mellom.

Modellen omtalt her er drevet av Intel i5-prosessor med 8 GB RAM og 500 GB lagringsplass. Den stasjonære PCen kjører på Windows 10 Pro og kommer med en tre års garanti på stedet. Garantiperioden og Lenovos support på stedet er et viktig aspekt for de fleste kjøpere. Tjenesteleverandøren vil komme til kontoret ditt og løse eventuelle problemer eller kan ta det med tilbake til sitt senter for å erstatte eventuelle komponenter om nødvendig.

ThinkCentre M900 støtter også noen mindre oppgraderinger som minnepinnen, som kan utvide levetiden til stasjonær PC ytterligere utover den tre års garantiperioden. Datamaskinen skaper ikke støy under drift og kan plasseres side om side, slik at dine ansatte kan jobbe uten forstyrrelser.

Hva er utrolig med dette skrivebordet?

 • For prislappen er spesifikasjonene ganske imponerende
 • Kompakt formfaktor, og det er stille under drift

Se det på Amazon

En stasjonær Mac med Apple MacOS og Radeon Pro GFX

Apple iMac 21, 5-tommers skrivebord

Apple lager noen av de beste datamaskinene som er skapervennlige. Det være seg bildeutgave, video- eller lydsamling, OSX-plattformen har et par eksklusive programmer som du ikke ville kunne finne andre steder. For grafiske designere, videoredigerere, er dette en perfekt maskin da den drives av Intel Core i5-prosessor med 8 GB RAM.

Høydepunktet med dette produktet er at det har Radeon Pro 555 grafikkort med 2 GB videominne kombinert med 1 TB lagringsplass. Displayet er nok en gang det beste Apple har å tilby, og selv om det er et dyrt kjøp, rettferdiggjør kvaliteten prislappen. IMac bruker et 21, 5-tommers retina-skjerm med en oppløsning på 4096 x 2304 piksler. 4K-skjermen høres kanskje for mye ut for forretningsformål, men mange selskaper trenger dem mens de designer markedsføringsinnhold.

En ekstra fordel med å gå med Apple iMac er at den ikke er designet for service og vil fungere utmerket i mange år frem til den trenger å skiftes ut. Tjenesteleverandører fra tredjepart er kanskje ikke i stand til å reparere et Apple-produkt, men det er mer pålitelig i det lange løp med eksklusiv tilgang til programvarene deres.

Hva er utrolig med dette skrivebordet?

 • Et produkt virkelig designet for designere og skapere
 • 4K-skjermen er upåklagelig flink og Radeon grafikkort er i stand til å håndtere alle medierelaterte redigeringsoppgaver

Se det på Amazon

Glanset, stilig og designet for forretningsbrukere

Dell Premium Business Desktop PC

Dell Premium Business stasjonær PC er tilgjengelig med forskjellige konfigurasjoner, og prisene varierer etter ditt valg. Den spesielle modellfunksjonen her er balansert, ettersom den gir god ytelse med fremtidssikre maskinvarespesifikasjoner, samtidig som prisfaktoren holder et rimelig utvalg. Modellen drives av en Intel Core i5-prosessor klokket til 3, 50 GHz kombinert med 8 GB RAM og 1 TB lagringsplass.

Den er designet for kontorformål og kan også brukes som hjemmeunderholdningsenhet, da den støtter 5.1-surroundlyd kombinert med en DVD-spiller. Mens de fleste datamaskiner og bærbare datamaskiner har sluttet å samle diskstasjoner for å gjøre produktene deres slankere, er det noen få som fortsatt beholder det. Den ekstra komponenten er nyttig å installere programmer på et kontor og se DVD-filmsamlinger du måtte ha.

Dell Premium-skrivebordet kjører på Windows 10 Premium-utgave og har alle de viktigste portene for enkel tilkobling. Bunten inneholder også et kablet tastatur og mus, slik at du enkelt kan sette den opp i et hvilket som helst kontormiljø ved å sammenkoble et skjerm.

Hva er utrolig med dette skrivebordet?

 • Dell-skrivebordet ser førsteklasses ut og har en stilig blank finish
 • Spesifikasjonene er bygget for både kontor- og hjemmebruk

Se det på Amazon

Konklusjon

Det er enkelt å finne de beste forretningsskrivebordene, da alle større merkevarer, inkludert Microsoft, Dell, HP og Apple, har sitt eget tilbud. Noen av de dyrere er designet for skapere, med den moderne 4K-skjermen, mens andre er rimelige og kan kjøpes for bulkbruk. Desktop-maskiner har en god andel av fordelene i et kontormiljø, fordi du kan investere en gang og få mer verdi ut av dem gjennom årene med større pålitelighet og muligheten til å reparere eller oppgradere dem når det er nødvendig. Vurder å investere i en PC som har en garanti på stedet, og sparer deg for tiden du tar med en datamaskin til servicesenteret.

 

Legg Igjen Din Kommentar