5 måter å fikse volumknapper som ikke fungerer på IPhone 5s

Hvis du merker problemet med volumknappene til iPhone 5s, er det flere ting du kan prøve for å fikse dem. Ta en titt på de 5 måtene å fikse volumknapper som ikke fungerer på iPhone 5s vi forberedte for deg. Siden det er de enkle løsningene, kan du prøve dem, fordi disse løsningene hjalp mange brukere til å bli kvitt problemet. Forhåpentligvis vil du finne dem nyttige også, og volumknappene fungerer feilfritt.

Se også: 5 måter å fikse vibrasjoner som ikke fungerer på IPhone 5s

5 måter å fikse volumknapper som ikke fungerer på iPhone 5s

Kilde: youtube.com

Løsning nr. 1: Hjelpende berøring.

Du kan prøve dette: gå til Innstillinger, Generelt, Tilgjengelighet. Det du trenger å gjøre er å skru på Assistive Touch. Når du har gjort det, vil du merke ikonet på skjermen, klikke på det og trykke på Enhet. Den neste tingen du bør gjøre er å trykke på volumet opp og ned, et par ganger. Lukk dialogen ved å banke utenfor den, og prøv deretter å bruke de fysiske volumknappene. I de fleste tilfeller løser dette problemet, og knappene vil fungere.

Løsning nr. 2: Rengjør ladeporten.

Hvis ladeporten på enheten din er skitten, kan det ha innvirkning på volumknappene, så sørg for å rengjøre den ordentlig til du fjerner alt skitt og støv. Du kan gjøre det med en tannpirker, men sørg for å gjøre det sakte, forsiktig og forsiktig.

Løsning nr. 3: Start enheten på nytt.

Trykk og hold nede søvn / vekke-knappen. Når du ser glidebryteren, drar du den for å slå den av. For å slå på telefonen din igjen, trykk og hold inne den samme knappen. Dette er sannsynligvis den enkleste løsningen av alle 5 måtene å fikse volumknapper som ikke fungerer på iPhone 5s.

Løsning nr.4: Fabrikkinnstillinger.

Sikkerhetskopier filene dine, og trykk deretter på Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Konfigurer iPhone 5s som en ny enhet.

Løsning nr. 5: iOS.

Hvis det er en ny versjon av iOS-programvare tilgjengelig, kan du laste ned og installere den. Ny programvareversjon løser feilene og forbedrer ytelsen til enheten din.