Beste trådløse ladere for Galaxy Note 8

Trådløs lading er ikke noe nytt når det kommer til Samsung ettersom de har integrert denne funksjonen på smarttelefonene sine tilbake i 2014. Og selvfølgelig, den nyeste enheten fra Samsung, Galaxy Note 8 følger med. Så hvis du nylig har kjøpt en ny Galaxy Note 8 og ønsker å kjøpe de beste trådløse ladere for den, er denne artikkelen noe for deg. Vi har listet opp de beste trådløse ladere for Galaxy Note 8.

Se også: Beste tilbehør til Galaxy Note 8

8 beste trådløse ladere for Galaxy Note 8

Beste konvertible trådløse lader fra Samsung

Samsung Fast Charge Convertible Wireless Lading Pad

Dette er noe av det beste å nevne at du kan få til en veldig rimelig pris. I tillegg får du det fra samme merke, så hvis du bare planla å eie noe fra Samsung, er det dette du må se etter, da det støtter hurtiglading. Så din telefon lades raskt sammenliknet med andre standardladere. Denne ladeplaten kan konverteres til et stativ, og du kan lese varsler, motta samtaler alt uten å avbryte ladingen. Telefonen kan holdes i liggende og vertikal modus, slik at du kan holde den slik du vil.

Se det på Amazon

Billig og funksjonell rik trådløs lader for note 8

CHOETECH Qi Fast Charge Wireless Charger Stand

En annen flott trådløs lader for Galaxy Note 8 som støtter hurtiglading som lar deg lade telefonen 1, 4 ganger raskere enn andre trådløse ladere. Det har beskyttelse mot overtemperatur og overlading for å sikre sikkerheten til den nye enheten din. Det er også 4 sklisikre gummier i bunnen av stativet som sikrer at telefonen ikke faller tilfeldigvis. Stativet er langt nok til å støtte telefonen perfekt. Med alle disse får du denne trådløse laderen til en veldig rimelig pris.

Se det på Amazon

En utmerket trådløs lader til å lade note 8 raskt

Spigen Essential F301W Trådløs laderplate

Ønsker du å kjøpe en god trådløs lader fra et veldig kjent Spigen-merke? I så fall er Essential F301W-lader et av de beste alternativene å lete etter som vil tillate hurtiglading og dermed kan lade telefonen raskt. Den fungerer på 9V så er i stand til å lade telefonen nesten 1, 5 ganger raskere enn andre standard Qi-ladere. Én ting å nevne her er at hvis du leter etter fargevalg, dessverre, er dette ikke noe for deg, da denne laderen bare er tilgjengelig i svart farge.

Se det på Amazon

Stilig og bærbar trådløs lader for Galaxy Note 8

RAVPower Fast Wireless Charger

Dette er en av de beste trådløse ladere for Galaxy Note 8 som kan lade alle Qi-kompatible enheter. RAVPower hurtigladet trådløs ladepute er en veldig stilig og veldig bærbar pute som også enkelt kan gli i vesken. Vekten er ubetydelig, noe som gjør det enda mer praktisk å ta med overalt. Det er utstyrt med innebygd over-temperatur, strøm og spenningsvern. Det er også en batteriindikator som indikerer om telefonen lader eller ikke.

Se det på Amazon

Den billigste trådløse laderen til note 8

Nekteck trådløs ladepute

En annen nyttig trådløs ladepute for den nye Note 8 som er tilgjengelig med alle grunnleggende funksjoner for å hjelpe deg med å utføre oppgaven din smidig. Ikke bare Note 8, heller alle andre Qi-kompatible smarttelefoner kan lades gjennom den. En ulempe med denne laderen er imidlertid at den ikke støtter hurtiglading. Hvis du har det bra med det, er denne laderen virkelig verdt å kjøpe, og den er tilgjengelig til en veldig rimelig pris.

Se det på Amazon

2-i-1 trådløs lader for merknad 8

iOttie iON Trådløs Qi trådløs ladepute

iOttie iON er en av de beste trådløse ladere for Galaxy Note 8 som kan tjene to formål, en bærbar batteripakkeholder og en trådløs ladepute. Denne firkantede puten ser klumpete ut, men den er faktisk lett og kan bæres overalt. Det er en avrundet sklisikker ring øverst på puten som sikrer at telefonen holder seg stabil og trygg. Et LED-lys indikerer at du har plassert telefonen riktig på ladebasen. Integrasjonen av Triple coil-ladesone gir optimal og tydelig lading. Det er et sted midt på ladeputen for å sette inn dokking som er i stand til å holde en iOttie bærbar strømpakke for 3400 mAH.

Se det på Amazon

En unik utseende lader fra Apple

Belkin Boost Up trådløs ladepute

Selv om denne laderen er spesielt designet for iPhone, men dette er ikke bare avgrenset av den, kan alle Qi-kompatible enheter lades gjennom den. Så du kan ha denne puten for å lade Samsung Galaxy Note 8 også. Puten ser veldig unik ut og kan enkelt plasseres på bordet eller pulten. Det er en LED-indikator øverst for å indikere at telefonen lader. Den sklisikre overflaten holder telefonen perfekt og tilbyr utmerket ladeopplevelse. Denne laderen er langt mer pålitelig enn andre standard Qi-kompatible ladere.

Se det på Amazon

En av de beste trådløse ladere for Galaxy Note 8

Anker Fast Wireless Charger Charge Pad

Den siste trådløse laderen å nevne på listen vår. Dette er en veldig nyttig hurtiglader som er tilgjengelig til en god pris. Imidlertid oppnås ikke billigere priser som går ut over kvaliteten. Snarere kan du være sikker på at du vil glede deg over alle nødvendige funksjoner. Anker trådløs lader kan lade Note 8 ganske raskt, men sørg for å fjerne saken for å ha en sikker og effektiv lading. En LED-indikator er på toppen, og den blir grønn når telefonen er fulladet.

Se det på Amazon

Dette er de 8 beste trådløse ladere for Galaxy Note 8. Alle ladere nevnt her er tilgjengelige til meget rimelige priser. Så få en som passer deg best.

Se også: Beste Samsung Galaxy Note 8 tilfeller 2019