(Enkelt) Slik røtter jeg HTC One M8

Oh boy, HTC One M8 har blitt den mest elskede smarttelefonen som noen gang er produsert (foruten Apple, selvfølgelig). Og selv om du får alle funksjonene du ønsker, fordi det er en Android (det er en Windows-versjon også), og tilpassbarheten er grunnlaget for den. Men ved å få fullstendig root-tilgang, gir du nøkkelen til å få nesten alt gjort av det. Og hvis du har sett deg rundt en stund for den enkleste måten å slå rot med å ha mindre risiko, er denne guiden perfekt for deg.

Før du fortsetter med roten, selv om det er liten eller ingen risiko her, anbefaler vi deg å ta en sikkerhetskopi av alle dataene dine, akkurat som en forsiktighet, fordi vi aldri vet hva som kan gå galt. Nå med det ute av veien, la oss komme i gang:

Slik røtter du HTC One M8

Trinn 1: Du finner fremgangsmåten for hvordan du låser opp bootloader på selve HTC Devs nettsted. Dette gjør prosessen ganske mye enkel for alle. Selv om noen har nevnt at de er kompliserte, fordi det er flere lenker som er nevnt, og alle. Men hvis du nøyaktig følger trinnene, er det knapt noen sjanse for at du vil føle deg slik.

Når du har låst opp bootloaderen, må du installere alt fra bunnen av, fordi enheten din lastes inn i Android OS. Du må også overføre SuperUser-zip-en til kjernen på SD-kortet.

Trinn 2: Å låse opp startlasteren, er som å vinne halve rotfestkampen. Nå er gjenopprettingsdelen. Du vil fortsette å blinke en tilpasset gjenoppretting ved hjelp av fastboot. Hvis du bruker den internasjonale varianten av HTC One M8, så er koblingen til TWRP.

Hvis du bruker noen annen variant, er Google din beste venn da. Bare søk etter fordelene, så finner du passende mengde.

Trinn 3: Hvis du husker fra første trinn, hadde vi overført en zip-fil til kjernen av SD-kortet. Du trenger ikke gjøre noe med det. Bare kopier og lim inn TWRP-bildefilen i samme mappe som zip-filen.

Trinn 4: Vi skriver en kodelinje i ledeteksten i dette trinnet. Du trenger ikke å få panikk, for vi har alt gjort på forhånd. Og hvis du husker det, hadde du allerede brukt ledetekst for å låse opp bootloader i det første trinnet. Du må bare legge inn adb-enheter etter det for å gjøre dette trinnet.

Igjen er kommandoen:

adb-enheter

Etter det vil kommandoen deretter oppdage at One M8 er koblet til PCen. Du må bare starte enheten på nytt via ledeteksten, med denne kommandoen:

adb start på nytt

Dette starter enheten din på nytt, og lander deg i bootloader. Når du er der, bruk volumtastene for å navigere gjennom alternativene, og velg deretter fastboot ved hjelp av av / på-tasten.

Trinn 5: Igjen i dette trinnet, må du oppgi noen kommandoer. Her er de på sekvensiell måte:

fastboot flash utvinning twrp.img

hurtigstart omstart

Gratulerer, du har installert en tilpasset gjenoppretting på enheten din. Men vent, det er flere trinn igjen her.

Trinn 6: Slå nå av telefonen, og start den på nytt for å komme i bootloader-modus ved å trykke på volumet nede + strømknappen samtidig. Du må velge gjenopprettingsalternativet ved å navigere gjennom menyen. Igjen kan du navigere ved hjelp av volumknapper, og velge alternativet ved hjelp av av / på-tasten.

Når du har valgt alternativet Gjenoppretting, vil enheten nå starte opp i TWRP-utvinning. Når du er der, trykk på installer, og velg deretter zip-filen SuperUser som du hadde overført til kjernen på SD-kortet. Når installasjonen er utført, har du rottilgang til telefonen.

Føltes som en lek, ikke sant? Vil du gi den en andel?

 

Legg Igjen Din Kommentar