Topp beste iPhone 7 Plus-skjermbeskyttere 2020

Trenger jeg en skjermbeskytter for iPhone 7 Plus? Selv om skjermen er laget av Gorilla Glass 5 som gjør iPhone mer spenstig, er det fortsatt nødvendig å kjøpe skjermbeskytter. Det er som å kjøpe en forsikring for $ 800-smarttelefonene dine og kan redusere risikoen for skaden. Dessuten er ikke prisen for høy. Mange leverandører av tilbehør tilbyr skjermbeskyttere, men enhver bruker vil vite hva som er de beste iPhone 7 Plus-skjermbeskyttere. Vi har valgt noen.

Topp beste iPhone 7 Plus-skjermbeskyttere 2019

Beste skjermbeskytter for iPhone 7 Plus: Glasskvalitet

BodyGuardz Pure 2 Premium Glass

BodyGuardz Pure 2 for iPhone 7 Plus er laget av sjeldent glass type av beste kvalitet, kalt aluminosilicate som overskrider stål. Denne typen glass kan absorbere støt med letthet. Det hevdes også at det er 5 x mer ripebestandig enn de andre produktene. Selv om den er veldig sterk, er skjermen ultratynn og så klar som krystall. BodyGuardz Pure 2 påvirker ikke berøringsskjermens følsomhet. Du trenger ikke å kjempe for å installere skjermbeskytteren. It's box er designet for å hjelpe deg med å installere tilbehøret enkelt. Hvis du ikke er fornøyd innen 30 dager, kan du få pengene tilbake. En ting til, det kommer også med utskifting av levetid.

Se det på Amazon

Beste skjermbeskytter for iPhone 7 Plus: Selvhelbredende funksjon

Zagg InvisibleShield HDX

Zagg er et av de største og populære tilbehørsselskapene i verden. De produserer smarttelefonveske, tastaturer, hodetelefoner, etc. Når det gjelder de beste iPhone 7-skjermbeskyttere, har de en. Når vi snakker om glassmateriale, tilbyr de alltid det beste.

Et av deres beste produkter er InvisibleShield HDX. Den har Military Grade ™, det samme materialet som brukes til å beskytte militære helikopterblader. Det gir din iPhone 7 Plus et kraftig støtdempingslag og opptil 3Xs mer beskyttelse. I tillegg er InvisibleShield HDX også utstyrt med Nano-Memory Technology ™. Dens smarte molekyler har muligheten til å helbrede seg selv når det blir riper. Når vi får riper i skjermbeskytteren, kjøper vi vanligvis den nye. Men muligheten for selvheling vil gjøre produktet mer holdbart. Dette er den beste skjermbeskytteren for iPhone 7 Plus.

Se det på Amazon

Beste skjermbeskytter for iPhone 7 Plus: Personvernfunksjon

Tech Armor Personvern Skjermbeskytter

Personvern er en veldig viktig ting i dag. Hackerne kan stjele dataene eller passordet vårt på mange måter, inkludert å slå opp smarttelefonen vår fra siden. Du kan forhindre det ved å bruke skjermbeskytteren som har en personvernfunksjon.

Vår anbefaling er Tech Amor Privacy Screen Protector for iPhone 7 Plus. Det tilbyr ikke bare 2-veis privatliv, men 4-veis 360 graders privatliv. Derfor kan smarttelefonen bare sees av folk foran skjermen. Selvfølgelig ignorerer Tech Amor som et stort tilbehørsselskap ikke glassets kvalitet. Personvernets skjermbeskytter er også en av de beste når det gjelder å beskytte riper på iPhone 7 Plus. For alle de flotte tingene er ikke prisen for høy, noe som gir den enda et poeng.

Se det på Amazon

Beste skjermbeskytter for iPhone 7 Plus: Den tynneste

Maxboost

Maxboost hevder at de har verdens tynneste skjermbeskytter for iPhone 7 Plus, som kommer med 0, 2 mm tykkelse. Tilbehøret er laget av et glass med høy klarhet, og det vil derfor ikke plage frontkameraet og nærhetssensoren på din iPhone.

Den er designet som en sakvennlig ved bare å dekke den flate delen av skjermen. Den etterlater kurvekanten for å gi plass til saken. Den beste skjermbeskytteren for iPhone 7 Plus fra Maxboost er belagt med hydrofobt og oleofobt klart lag for å redusere olje eller fingeravtrykk.

Se det på Amazon

Beste rimelige skjermbeskyttere for iPhone 7 Plus

TechArmor Premium HD klart ballistisk glass

TechArmor er ikke en liten leverandør. De har erfaring innen tilbehør industri. Den beste iPhone 7 Plus rimelige skjermbeskytteren fra TechArmor er laget av balistisk med premium HD klart glass. Det avanserte teknologi HD-klare filteret gir den fantastiske klarheten og 3D Force Touch-nøyaktigheten på iPhone 7 Plus.

Interessant er skjermbeskytteren designet for å passe perfekt til iPhone ved å følge den flateste delen av den buede skjermen. Den er spesialdesignet for iPhone 7 Plus og etterlater høyttalerhullet og kameraet.

Se det på Amazon

Vi har valgt de beste iPhone 7 Plus-skjermbeskyttere som du kan kjøpe i 2019. Å fikse en ødelagt iPhone 7 Plus-skjerm er mye dyrere. Å bruke litt penger til en skjermbeskytter burde ikke være en stor sak. I stedet er det en investering.

 

Legg Igjen Din Kommentar