De beste appene for sporing av barn

Det er umulig å finne ut hva foreldrene har for barna sine. De kan høres altfor prikkende ut, men et sted forstår alle oss hva hardheten omgir oss. Det er skumle forekomster og fryktelige historier som skjer med barna rundt oss, og vi vil heller være trygge enn beklager. Hvis vi kunne, ville vi definitivt holde barna våre ved siden av oss og ville aldri la dem være i fred. Dessverre er det ikke mulig, og det er dager du må se dem dra til steder uavhengig. Selv om vi ikke kan være fysisk til stede hele tiden, kan vi imidlertid absolutt overvåke deres beliggenhet. Det kan være tider hvor tenåringsungene dine ønsker å kontakte deg i krisesituasjoner eller bare ønsker å se hvor foreldrene deres er. Det er forskjellige omstendigheter som kan kreve å være i kontakt eller vite hvor du er, og det er når sporing av apper kommer godt med.

Smarttelefoner er ikke bare for å ringe; de er veldig nyttige og kan hjelpe oss i mange situasjoner. Det er apper som hjelper deg å holde kontakten med familien. La oss dra nytte av hva teknologien har for å gi oss til å føre tilsyn med sikkerheten til våre barn. Her er en liste over de beste appene for sporing av barn.

Les også - Topp Beste gratis Windows Store-spill

Liste over de beste beste sporingsappene for barn

ZoeMob Family Locator:

ZoeMob lar en familie alltid være sammenkoblet. Mødre, pappaer og barn kan finne hverandre på håndflaten. Når den er lastet ned, vil appen fortelle deg hvor familiemedlemmene er på et kart. Dessuten kan du også administrere hendelser som er koblet med barna dine. Du kan også chatte med familien din, da ZoeMob har sin egen messenger. Det er en panikknapp inkludert som kan brukes i nødsituasjoner. ZoeMob kan lastes ned for både Android- og iPhone-brukere.

Last ned ZoeMob for Android

Last ned ZoeMob for iOS

Family Tracker:

Dette er en av de mest nyttige appene for sporing av barn som lar deg følge med på familiemedlemmene. Den sender oppdateringer uten at handlinger er gjort av brukeren uavhengig av om applikasjonen kjører eller ikke. Du kan sende en Stealth Ping som hjelper deg med å oppdatere plasseringen til den eksterne enheten uten at personen vet om det. Familiesporingen vil fortsette å spore og sende detaljer selv om den er startet på nytt. Telefonen kan spores gjennom nettet, og en lyd kan tvinges selv om telefonen er i stille modus. Det vil fungere i alle deler av verden, og sms er helt gratis, selv om du teksten fra utenlandske destinasjoner. Alt som må gjøres er å installere Family Tracker på telefonen til personen du vil spore og bruke appen eller en nettleser for å sjekke hvor de befinner seg.

Last ned Family Tracker for Android

Last ned Family Tracker for iOS

For barna mine –avtrykk:

Denne appen er laget spesielt for foreldre som er bekymret for barnets sikkerhet. Foreldre kan se hvor barna deres har vært. Du kan dele din beliggenhet med venner og familie privat og automatisk. Alt som kreves er at du har med deg telefonen. Fotavtrykk har et veldig enkelt og tydelig grensesnitt og deler posisjonsoppdateringene automatisk, det er ingen manuelle funksjoner som kreves for delingen. Du kan sette opp Geofences. En Geofence er et virtuelt gjerde eller grense som når du krysser, vil du få en varsling. For eksempel kan du sette opp en Geofence når barnet ditt kommer til pianoklassen - når han / hun krysser grensen, får du en oppdatering. Det er bevegelsessensorer som kan aktiveres når barna dine er på farten. Foreldrekontroll deler steder hele tiden uten å være deaktivert. Det er fartsvarsler også, og foreldrene får et varsel hver gang barna krysser en viss fartsgrense. Dette er en mektig sporingsapp og er ganske nyttig som hver familie skal ha. Det er tilgjengelig for iPhone-brukere.

Last ned For My Kids – Footprints for iOS

Family Locator - Life 360:

Dette er en av de beste appene for sporing av barn på listen. Den bruker GPS for å finne familie eller venner og sender automatiske rapporter om hvor de befinner seg. Alle de som trenger å være koblet til, skal ha appen installert på telefonene sine. Du kan opprette Geofences med dette og bli varslet når de ankommer destinasjonen. Den sender også fartsmeldinger og varsler også om det er bilulykke. Støtteagentene får melding når det er en ulykke som ringer tilbake for å sjekke hvordan personen er og til og med sender over nødetater til ulykkesstedet. Etter å ha registrert seg med appen vises alle medlemmene på kartet som forskjellige ikoner som deretter kan overvåkes. Dette er en ypperlig sporingsenhet og er tilgjengelig for både Android- og iPhone-brukere.

Last ned Family Locator - Life 360 ​​for Android

Last ned Family Locator - Life 360 ​​for iOS

MamaBear Family Safety:

Med MamaBear rundt deg har barnet ditt et større uavhengighetsområde. Foreldre kan holde et fullstendig oversikt over deres barns beliggenhet. Ikke bare beliggenhet, du kan også sjekke barnets sosiale medieaktiviteter når du får detaljene på Facebook, Twitter, Instagram, YouTube og Tumblr. Du kan stille opp for å motta automatiske varsler når barnet ditt kommer og forlater skolen eller lekeplassen osv., Slik at du ikke trenger å be dem sende beskjed hver gang de kommer. I tillegg til å bare vite hastigheten på kjøringen, kan du også vite om de kjører eller bare er passasjerer. Barna kan oppdatere foreldrene sine med klotter, bilder eller uttrykksikoner. Med ett-trykk-panikknapp kan du sende foreldre en nødmelding, foreldrene blir varslet. Appen er ganske interessant, og du kan endre den med personlige bakgrunnsbilder for at den skal se spennende ut. MamaBear-appen er tilgjengelig for Android- og iPhone-brukere.

Last ned MamaBear Family Safety for Android

Last ned MamaBear Family Safety for iOS

Family Orbit - Parental Control & Child Tracker:

Nok en nyttig app for sporing av barn på listen som har en mengde funksjoner som hjelper deg å holde kontakten med familien. Du kan overvåke bildene som tenårene dine deler, slik at du vet at det ikke er noe upassende som blir delt. Med Family Orbit kan du også følge med på mobildatabruken til hvert familiemedlem, slik at du kan ta restriktive tiltak. Foreldre har også tilgang til kontaktlisten til barna sine, slik at de vet hvem barna deres er i kontakt med. Du har et alternativ til å sende SOS-varsler for å informere familiemedlemmer om du har problemer. Appen gir deg trygghet når du har tilholdsstedet til alle familiemedlemmer på håndflaten din. Appen kan brukes av Android- og iPhone-brukere.

Last ned Family Orbit - Foreldrekontroll og barnespor for Android

Last ned Family Orbit - Foreldrekontroll og barnespor for iOS

Family GPS Tracker My Family:

En flerbruksfamilie-app med flerbruksfunksjoner som hjelper deg å holde kontakten med familien. Apputviklerne garanterer at dataene til brukerne og barna deres ikke blir delt og er begrenset bare til telefonene. Når du har slått på "Kid Mode" på barnet ditt, vil de ikke kunne slå den av eller endre noen innstillinger i appen. En av de beste funksjonene denne appen tilbyr, er at du vil kunne lytte til hva som skjer rundt barnet ditt og også kan snakke for å gi instruksjoner fra høyttaleren. En tvungen video og øyeblikksbilde kan lages fra telefonen til barnet ditt. Appen kan lagre bevegelseshistorikk i opptil 3 år. Det er et alternativ med Geofence å bekrefte at barnet ditt har nådd og forlatt destinasjonen.

Last ned Family GPS Tracker My Family for Android

Dette er de beste appene for sporing av barn som hjelper deg med å holde barna trygge.

Les også - Topp beste Wi-Fi hotspot-finnere