Beste iPhone Dating-apper fra 2020: Finn din perfekte kamp

Å finne ekte kjærlighet er kanskje ikke så lett, men hvis det er et ønske om å oppdage intet mindre enn den aller beste sjelevennen din, må til og med formuen bøye seg for oppdraget. Så, hvis du ennå ikke har funnet din ideelle partner? Du er aldri for sent for kjærlighet ...

Det er en rekke apper for iPhone-dating som gir en fantastisk sjanse til å møte din kamp. Av de mange valgmulighetene er dette de desidert beste valgene. Bare registrer deg i appen, lag en imponerende profil, så er du klar til å gå. Er du klar til å komme i gang? La meg gå sammen med deg også!

Beste Dating-apper for iPhone i 2019

#1. tinder

Tinder er vårt førstevalg, ikke fordi det er bra, men fordi det garanterer at personen du skal være sammen med er bra. Tinder gir spenningen og sørger samtidig for at ikke mindre enn en av Facebook-vennene dine kjenner personen du vil koble deg sammen. Dessuten tilfører et enkelt og greit grensesnitt sin verdi. Du må bare sveipe til venstre for å se bort fra og sveipe til høyre for å koble til!

Pris: Gratis

Last ned Tinder

# 2. POF

POF tilbyr en god sjanse til å finne din spesielle kamp. Se profilene og bli hekta på den du liker mest. Du kan sende / motta ubegrensede meldinger gratis. Med dating-appen som har mange brukere, er du aldri utenfor. Dessuten har du muligheten til å oppgradere appen ved å kjøpe apper i appen.

Pris: Gratis

Last ned POF

# 3. OkCupid Dating

OkCupid stabler sagakious opp mot appen vi nevnte ovenfor, Tinder. Alle fans for nettdating nøyer seg stadig med denne appen, i lys av det faktum at den har en flott fremtid for rette, homofile og bifile også. Siden denne appen er usedvanlig mainstream, får du velge mellom en betydelig samling av individer, og dette bygger sjansen for at du vil oppdage din ideelle sjelevenn.

Pris: Gratis

Last ned OkCupid Dating

# 4. Kaffe oppfyller Bagel

Coffee Meets Bagel har ikke bare en stor brukerbase, men har også god autoritet, siden den nylig ble omtalt i en Yahoo! Artikkel om tilkoblingsapper. Appen bringer til tabellen to tilnærminger for å oppdage individer til dags dato, enten fra Facebook eller kontaktene dine. I tillegg tar den omfattende brukerbasen på seg heltens rolle med denne gratisappen.

Pris: Gratis

Last ned Coffee Meets Bagel

# 5. Match ™ - Dating-app

En ting som hjalp denne appen til å gjøre sin plass på denne listen, er det faktum at det stadig blir bedre. Det er pent, har et tydelig grensesnitt, og viser fremfor alt enorme fotografier av mennesker. Den beste delen, denne appen er en del av det samme nettverket som Tinder er, så dette gjør alt betydelig desto mer spennende og sikkert. Så hvorfor ikke gjennomføre et bilde og bli overgivet?

Pris: Gratis

Last ned kamp

# 6. Zoosk - # 1 Dating-app

Denne appen inneholder uttrykket “# 1 dating-app” i selve navnet, så det må ikke være behov for avklaring om nytten av det. De hevder å ha over 25 millioner kunder over hele kloden som til sammen utgjør en “Behavioral Matchmaking” -motor. Meldinger til andre og surfeprofiler er gratis, og dette er tingen som medfører en merkbar forbedring av dateringen.

Pris: Gratis

Last ned Zoosk

# 7. Møt meg

Det føles bra når du finner noen som er veldig nær deg og ønsker å chatte med den personen. "MeetMe" hjelper deg med å finne nye mennesker i nærheten. Du kan chatte med en spesiell person og til og med gå live for å uttrykke kjærligheten din mer vilt.

Del og diskuter interessen din og bli hekta med en bedårende person. Selv om MeetMe er tilgjengelig gratis, kan du dra nytte av premiumabonnementstjenesten kalt MeetMe +. Pro-versjonen er tilgjengelig i en måned ($ 9.99), tre måneder ($ 24.99) og seks måneder ($ 39.99).

Pris: Gratis

Last ned MeetMe

# 8. happn

Happn er veldig kul (og varm også) i lys av det faktum at den byr på noen særegenheter i hjernen som blåser. Uansett hvor du rusler forbi en alternativ Happn-klient i byen, dukker profilen deres opp på skjermen din. Dette gir deg den ideelle isbryteren til å snakke med en forbipasserende hottie, og hvem vet hvor den første samtalen kan føre?

Pris: Gratis

Last ned Happn

# 9. LOVOO

LOVOO kan holde deg opptatt hele dagen! Det beste er at du får møte og møte interessante personer i nærheten. Denne applikasjonen gjør det herlig, så vel som holder deg oppdatert med statusvarslingens varsler. Du må gi det en gang, hvem kjenner personen du leter etter liv rett ved siden av?

Pris: Gratis

Last ned Lovoo

# 10. YoCutie - Flørt, chat og dating

Som navnet antyder, er dette appen du vil ha behov for hvis du vil date en søt! YoCutie er din nye definisjon av Flirt-app! Det fine med det er at du bare får kontakt med individer du virkelig er opptatt av. Sammen med disse linjene får du aldri en melding fra noen du ikke liker. Sveip gjennom bilder og videoer av andre Cuties, sett Yo's, og så snart det er en YoCutie Match, kan du begynne å komme i kontakt.

Pris: Gratis

Last ned YoCutie

Det er alt for nå! Så hvilken av disse datingappene har fått din stemme?

Du vil gjerne se på disse relaterte innleggene, som best-party-planlegger-apper for iPhone.

Har du noen tilbakemeldinger? Vi vil gjerne vite det i kommentarene, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar