Hvordan løse Amazon Kindle App Crashing Problem

Amazon lunsj Kindle-applikasjonen for bokelskeren i 2007. Denne elektroniske bokleser-appen ble veldig berømt på kort tid på grunn av dens godt administrerte tjenester og brukervennlighet. Amazon gjorde denne app-distribusjonen veldig jevn til dato, og den er kompatibel på mange forskjellige mobile enheter. I dag bruker de fleste Android-enheter og Kindle-appen også på enhetene sine.

Hvordan løse Amazon Kindle App Crashing Problem

Amazon Kindle App Crashing Problem

Men noen brukere har nylig begynt å møte problemer med appen, og det er kjent som Amazon Kindle App-krasj. Det blir så irriterende at folk klandrer på det mobile operativsystemet, men selve problemet som finnes på selve appen. Når Amazon Kindle app krasjer problemet oppstår, vil du ta deg tilbake til startskjermen automatisk når du prøver å starte appen. Her skal jeg nevne noen trinn, og du kan følge dem hvis du møter Kindle App-krasjet-problemet på din Android-enhet.

1. Når du får dette problemet, må du først rense cachen til appen og starte telefonen på nytt for å sjekke om problemet oppstår på nytt.

2. Neste ting er å tømme appdataene med app-cachen fra Android-telefonen din for å løse Amazon Kindle App krasjet problem. Og ikke glem å starte enheten på nytt.

3. Det aller neste du kan prøve ved å avinstallere og installere appen fra Google Play store.

Hvis problemet fremdeles er der, kan du utføre følgende trinn som krever datamaskin eller bærbar PC.

en. Åpne Amazon-siden og avregistrer enheten din fra Amazon-kontoen.

b. Avinstaller appen fra din Android-telefon.

c. Slå av Developer-innstillingen i telefoninnstillingene.

d. Start telefonen på nytt og sjekk på nytt om utviklerinnstillingen er av.

e. Gå til Google Play Store og installer Kindle-appen igjen.

f. Registrer nå kontoen din fra App, og den skal kjøres på riktig måte.