Hvordan endre Twitter-navn og brukernavn

Det kan være forskjellige grunner til at du kanskje vil endre navn på Twitter. Uansett hva årsaken er, dette er en veldig enkel prosess og kan gjøres på bare sekunder. De som bruker Twitter lenge må være godt klar over prosessen, men hvis du er ny på Twitter og ikke vet hvordan du endrer Twitter-navnet eller brukernavnet ditt, kan du vite det her. Vi har forklart begge tingene, endret navn og brukernavn i Twitter.

Se også: Slik slår du av autospilling av video i Twitter

Hvordan endre Twitter-navn

Dette er en trinnvis prosess. Hvert trinn blir forklart i detalj, og det hele er veldig enkelt.

Trinn 1:

Logg først på Twitter-kontoen din ved å åpne hvilken som helst nettleser. Det vil kreve at du oppgir brukernavn og passord. Du kan også sette e-post-id i stedet for brukernavn. Deretter klikker du på påloggingsknappen, så tar den deg til Twitter-hjemmesiden.

Steg 2:

Neste trinn er å gå til profilen din. Du kan gjøre det ved å klikke på bildet.

Trinn 3:

Klikk på Rediger profil på høyre side av skjermen på Twitter-profilen din.

Trinn 4:

Rett under profilbildet ditt er feltet for ditt Twitter-navn. Legg til navnet du ønsker, og når du er ferdig, klikker du på Lagre endringer på høyre side av skjermen.

Det er det. Du har nå endret Twitter-navnet ditt. I delen Rediger profil kan du også endre profilbildet ditt, endre biograf, plassering og noen få andre ting.

Slik endrer du Twitter-brukernavnet ditt

Å endre brukernavn på Twitter er også veldig enkelt. Følg trinnene nedenfor, så blir du ferdig på kort tid.

Trinn 1:

Logg deg på Twitter-kontoen din først ved å oppgi alle detaljene, for eksempel brukernavn, passord eller e-post-id og passord. Du blir ledet til hjemmesiden. Hvis du har glemt passordet, klikker du på knappen "glemt passord" og det hjelper deg å gjenopprette kontoen din.

Steg 2:

Trykk på det grå fargeutstyrsikonet, som også kan være et profilikon som består av et bilde av profilbildet. Det vil gi en rullegardinmeny som du igjen trenger for å klikke på Innstillinger-alternativet.

Trinn 3:

Deretter klikker du på konto-fanen på venstre side. Du får presentert et grensesnitt som består av forskjellige felt som brukernavn, e-post osv. Trykk på Brukernavn-feltet og skriv inn ønsket brukernavn. Brukernavn skal være unikt, så prøv å legge til tall, understrek etc. for å gjøre det eksklusivt. Hvis brukernavnet du har valgt, vil du bli bedt om å velge et annet.

Trinn 4:

Når du er ferdig, klikker du på den blå fargen Lagre endringer-knappen, og det nye brukernavnet ditt blir lagret.

Denne endringen av navn eller brukernavn vil ikke ha noen innvirkning på dine følgere eller direkte meldinger. Alt annet om Twitter-kontoen din vil forbli den samme.

Så å bytte navn og brukernavn på Twitter er en veldig enkel prosess, så alt du trenger å gjøre er å følge de ovennevnte trinnene, så blir du gjort på kort tid. Hvis du vil, kan navn og brukernavn også endres ved hjelp av Twitter-appen. Prosessen er nesten den samme der du må trykke på profilbildet ditt for navn, eller tannhjulikonet for brukernavnet og deretter følge den samme prosessen som forklart ovenfor.

Se også: Slik deaktiverer du Twitter-kontoen din