Beste spillkonsoller for barn 2020

De store merkene som Sony og Microsoft og Xbox har forbedret spillkonsollene sine for å være i par med de nyeste teknologiske trender i bransjen. Selvfølgelig er det mange gode konsoller for små. Og hvis det er det du leter etter, er denne artikkelen noe for deg. Vi har samlet en liste over noen av de beste spillkonsollene for barn 2019.

Les også - Topp beste nettbrett for bloggere 2019

Liste over beste spillkonsoller for barn 2019

Beste bærbare spillkonsoll for barn

Nintendo Switch

Når det gjelder både hjemmebruk og bærbar bruk, er Nintendo Go et perfekt valg. Brukere kan nå spille det aller beste av spill nesten hvor som helst. Det kommer med en veldig tiltalende Ultra HD-skjerm som er en av de største i bransjen. Du kan nå la barna få glede av det aller beste av High Definition Gaming. Det er ikke bare offline spill som er mulig med Nintendo Go Switch, online spill er også en absolutt glede.

Se på Amazon

Beste pedagogiske spillkonsoll for barn

Leapfrog Leap TV

Når det gjelder overlegen foreldrekontroll av spillkonsoller, er Leapfrog Leap TV den beste i bransjen. Det er et flott utdanningsverktøy for barn i alle aldre, og det gjør læring til en virkelig morsom prosess. Barn får lære mer om lesing, matematikk, naturfag og en rekke andre spennende fag.

Denne konsollen bruker begrepet bevegelser og bevegelser for å holde barnet mer fysisk involvert i det som læres på skjermen. Foreldre kan velge mellom nesten 100 pluss spill og apper som passer best for ethvert barn som ønsker å lære noe nytt. Den mest kjente funksjonen i denne spillkonsollen er body motion-funksjonen. Det gjør at barna kan danse, hoppe, hoppe, osv. Pekerspillet lar deg vri, vri og bevege deg som en frosk i seg selv! Den klassiske kontrollen lar deg riste og vippe kontrolleren for et fartsfylt spill.

Se på Amazon

Beste konsoll for barn med fantastiske funksjoner

Xbox One X

Navnet på merket taler for seg selv. Xbox One X er uten tvil den mest teknologisk avanserte spillkonsollen som finnes. Spillkarakterene på denne konsollen ser ut som om de er ekte. Alt takket være den krystallklare 4K-videoavspillingsfunksjonen.

Videooppløsningen som Xbox One X tilbyr er 40 prosent høyere enn noen andre spillkonsoller der ute. Det hele er ned til den kraftige 8-kjerne Custom AMD CPU klokket til 2, 3 GHz. Den er utstyrt med et uhyrlig RAM-minne på 12 GB GDDR5. Totalt sett er det en flott spillkonsoll for både barn og voksne.

Se på Amazon

Beste spillkonsoll for barn med 500 GB intern harddisk

Sony PlayStation 4

Den er utstyrt med noen av de mest avanserte tekniske funksjonene som spillindustrien noensinne har sett. Det gjør det mulig å spille i krystallklar 4K videooppløsning. Utformingen av konsollen er veldig ryddig og futuristisk.

PS4 kommer med en intern intern lagring på 500 GB som varierer til 2 TB maks. Konsollen støtter også VR-spill for utvalgte spilltitler også.

Den unikt designet konsollen kommer i farger som svart, isbreen og sammen med det fantastiske nye gullet og sølvet. Den er også utstyrt med mange foreldrekontroller som lar deg følge med på barnas aktivitet.

Se på Amazon

Beste billige spillkonsoll for barn

VTech Inno TV

VTech Inno TV er et pedagogisk spillsystem som oppmuntrer til læring. Det er en av de mest barnevennlige spillkonsollene som tillater spill ved hjelp av et enkelt TV-sett. Den leveres med trådløse kontrollere som gjør det veldig enkelt for barn å bruke.

Konsollen har et 8 GB minne som kan utvides videre til opptil 40 GB. Den støtter også Wi-Fi-tilkobling.

Det har også et Learning Lodge-bibliotek som består av mange læringsspill. VTech Inno TV leveres med et internt strømforsyningssystem. Så du kan nå ta farvel med rotete kabler.

Se på Amazon

Beste 4K-spillkonsoll for barn

Sony PlayStation 4 Pro

Det er en annen variant av den legendariske PS4-spillkonsollen. Det tar bokstavelig talt spill til et helt nytt nivå alt takket være de overlegne tekniske funksjonene. Det gjør det mulig å spille på full HD, slik at du og din familie kan glede deg over spill på best mulig måte.

4K-spill er nå en mulighet med PS4 Pro. Du kan nå spille legendariske spill som Call of Duty, FIFA osv. Alt på ultra 4K HD. Et annet interessant trekk ved PS4 Pro er Boost Mode der konsollkraften øker tidoblet. Grafikken og spillhastigheten er betydelig økt, noe som tar spillopplevelsen til et helt nytt nivå.

Det er ikke bare spill som PS4 Pro tillater, du kan nå glede deg over multimediainnhold som filmer, TV-serier og tegneserier, alt sammen med krystallklar 4K videooppløsning. Derfor er det den komplette underholdningspakken for barna dine.

Se på Amazon

Beste spillkonsoll med High Dynamic Range Technology

Xbox One S

Det er den avanserte versjonen av den legendariske Xbox One som lar deg glede deg over spill med krystallklar 4K-oppløsning. Grafikken som tilbys er overveldende og er en oppgradering fra den forrige versjonen av Xbox. Lyden er ordklasse ettersom den inneholder funksjoner som Premium Dolby Atmos og DTS: X-lyd.

Konsollen har en tiltalende design og ergonomisk funksjoner. Den er betydelig mer holdbar og lettere enn Xbox One. Den visuelle dybden for noen av de beste spillene kan brukes på grunn av høy kontrastforhold på Xbox One S.

Totalt sett er det en flott oppgradering fra en hvilken som helst gammel spillkonsoll og vil gjøre at ethvert barn blir forelsket i det.

Se på Amazon

Beste rimelige spillkonsoll for barn

Sony PlayStation 3

PlayStation 3 er en hjemmevideospillkonsoll utviklet av Sony Computer Entertainment. Det var den aller første spillkonsollen av sin type som integrerte spill med sosiale medier. Sonys første sosiale spilltjeneste noensinne, PlayStation Network, ble introdusert med PlayStation 3.

Den har noen veldig gode tekniske funksjoner og forblir som en av de beste Sony noensinne har laget. Den er også tilgjengelig i slanke og supertynne modeller som lar deg ta PS3-spillkonsollen din mens du er på farten.

Se på Amazon