Slik løser du Galaxy Note 4 Crashing or Fryzing Issue

Samsung-enheter er en av de mest populære enhetene. Galaxy Note 4 har noen virkelig gode funksjoner som utmerket 16-megapikselkamera, 5, 7-tommers skjerm med høy oppløsning og mer. Det er bare et perfekt alternativ for smarttelefonelskerne. Men problemet som mange Note 4-brukere har klaget på, er Galaxy Note 4-krasjet problemet. Noen ganger krasjer appene og viser en melding “Dessverre har appen din stoppet”.

Her vil vi diskutere årsakene bak fryseproblemet Galaxy Note 4 og løsningene for å fikse det.

Se også: Slik løser du problemer med tekstmeldinger i Galaxy Note 4

Trinn for å fikse Galaxy Note 4 fryseproblemer

Her vises alle mulige fikser av Galaxy Note 4-krasj- og fryseproblemet. Prøv å bruke dem én etter én, og det vil hjelpe deg med å løse problemet.

Metode 1: Oppdater telefonens programvare

Før du utfører et trinn, må du oppdatere telefonens programvare, da det kan løse Galaxy Note 4-krasjet-problemet. Følg nøye under de ovennevnte trinnene.

  • Trykk på Apps fra startskjermen på telefonen.
  • Trykk på Innstillinger
  • Trykk på About Device
  • Trykk på Programvareoppdatering
  • Trykk på Oppdater, og hvis noen oppdatering er tilgjengelig, gå til det.

Følg de neste metodene hvis problemet eksisterer etter programvareoppdateringen.

Metode 2: Oppdater appen eller rapporter problemet

Noen ganger oppstår det krasjet problemet når du åpner en bestemt app. Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av appen, og hvis ikke, oppdater appen. Sjekk vurderingene for den appen på Samsung Apps eller Google Play-butikken og se om andre brukere også klaget på problemet som krasjet. Hvis du ser at dette problemet er vanlig, kan du kontakte apputvikleren og rapportere problemet.

Metode 3: Start enheten på nytt med en klar cache og data

Hvis Galaxy Note 4 ikke har blitt startet på nytt på 2 eller 3 dager, gjør du det nå, for med omstarten vil bakgrunnsappene og prosessen bli lukket, og du vil også frigjøre minnet. Hvis du ser at problemet fremdeles er der, følg trinnene:

  • Trykk på Apps fra startskjermen på Galaxy Note 4
  • Behandle applikasjoner må tappes
  • Nå må du trykke på appen som har krasjet
  • Trykk på Clear Cache og Clear Data

www.androidpit.com

Metode 4: Avinstaller appene du ikke bruker

Appen som krasjer ofte fungerer kanskje ikke bra hvis du ikke har nok minne på enheten din. Avinstaller appene som ikke brukes i det hele tatt, eller de du bruker sjelden. Slett også noen mediefiler for å frigjøre internt minne.

Metode 5: Formater SD-kortet

Hvis du bruker et SD-kort, kan det føre til at fryseproblemet i Galaxy Note 4 hvis kortet er ødelagt. Fjern SD-kortet og se om appene gir gode resultater. Hvis du ser at kortet gir problemer, kan du prøve å formatere SD-kortet ved å gå til Innstillinger> Lagringsmeny. Før du formaterer, må du forsikre deg om at du tar sikkerhetskopi av viktige filer.

Metode 6: Utfør en tilbakestilling fra fabrikken

Hvis du ikke kan identifisere kilden til det krasjet eller fryseproblemet på telefonen din, må du utføre en tilbakestilling fra fabrikken. Gå til Innstillinger> Personvern> Tilbakestilling av fabrikkdata> eller Innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Tilbakestilling av fabrikkdata. Ikke glem å ta sikkerhetskopi av dataene dine.

Etter å ha fulgt alle metodene ovenfor, hvis app-krasjproblemet fortsatt gir deg problemer, kan det være en maskinvarefeil, så ta kontakt med en tekniker.