Beste klokkeradio til iPhone 5 / 5s: Kompakte, stilige, funksjonsrike

Dockingstasjoner for iPhone 5 / 5s har allerede sneket seg ut i markedet og driver raskt. Det er vekkerklokkebrygger til iPhone 5, og så er det også stereohøyttalerdokker. En dock er en kul ting å ha, ved sengen, ved sofaen i salongen eller til og med på kjøkkenbenken når du lager mat og hører på noen reggae.

iPhone 5 / 5s-brygger har blitt ganske populære på en måte. Mer spesifikt er folk også på jakt etter iPhone 5 / 5s klokke- / radiodokker med innebygde FM- og AM-kanaler som vil strømme skarp radiomusikk.

Beste iPhone 5 / 5s klokkeradiostasjonstasjoner

#1. iHome “iPLWBT5B”

iHome sin “iPLWBT5B” er designet for å juice både iPhone og Apple Watch. Hvis du er villig til å ha en meget kompetent lader for begge enhetene, kan denne være en utmerket kandidat.

Dokken leverer god lydkvalitet slik at du kan glede deg over å streame musikk trådløst. Den har også en innebygd mikrofon for å styrke ditt håndfrie anrop.

FM-stereo-radio med seks forhåndsinnstilte stasjoner lar deg lytte til radioprogrammene dine. I tillegg har den også doble alarmer som hjelper deg med å forbli synkronisert med tiden din.

USP: Lad iPhone og Apple Watch på en effektiv måte

Sjekk ut på Amazon

# 2. iHome iPL23

iHome sin iPL23 er en av de fineste klokkeradiobryggene for iPhone 5, SE og iPhone 5s. Utstyrt med avansert reason8-teknologi, og gir høyttaler lyd.

Du kan bruke den til å lade iPhone-en din sikkert. Det er også FM-radio med 6 forhåndsinnstillinger slik at du kan få tak i alle favorittprogrammene dine.

Dobbelt alarm sørger for at du blir synkronisert med tiden din og aldri kommer for sent til arbeidet ditt. Den har også en hviletid for å la deg slå av høyttaleren automatisk på et forhåndsinnstilt tidspunkt. Dessuten kommer iPL23 i to farger som svart og hvitt.

USP: Avansert reason8-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 3. Homtime

Homtime presenterer en alt-i-ett-klokkeradio dock for din iPhone. Med denne dokken kan du streame trådløs lyd fra Bluetooth-enheten din, eller bruke en aux-in-kontakt for å koble til iPhone eller andre enheter. Sjekk den doble USB-porten for å lade iPhone eller iPad over natten.

To høyttalere kan skilte med ultra-bass lyd stereoanlegg som kan fylle rommet ditt med fantastisk lyd. Den sikre og hurtigladende funksjonen beskytter dine iPhones og iPads mot overlading, overoppheting og overstrøm.

USP: Alt-i-ett-design

Sjekk ut på Amazon

# 4. iHome iPL8XHG

Ikke bli overrasket over å se denne enda en høykvalitets ladedokk fra iHome. Høydepunktet på denne dock er Reson8-høyttalerkamrene som gir utmerket lydkvalitet. Med det utvidede basskretsløpet beriker det musikken din med tung bass.

Når det gjelder lading av iPhone, har den muligheten til å juice opp enheten med anstendig hastighet. FM-radio og dobbel alarm gjør det til en komplett pakke.

Den har imponerende kompakt design som ikke tar mye plass på skrivebordet. Det opplyste displayet lar deg raskt sjekke ut tid, alarmtid, radiostasjonsfrekvens og jevn volumnivå.

USP: Utvidet basskretsløp

Sjekk ut på Amazon

# 5. Philips

Philips har en universal ladeholder for å lade iOS-enheten din effektivt. En bemerkelsesverdig egenskap ved denne dokken er at den fjerner rotet med kabelhåndtering fra arbeidsbordet. På baksiden kan du vri ladekabelen for å gjøre skrivebordet ditt rotfritt.

Du kan stille dobbeltalarmer for å vekke deg selv og partneren din til forskjellige tider. Dessuten kan du gjenta alarmen for en ekstra slumring. Denne klokken hjelper deg med å våkne opp til favorittradioen eller en summer.

USP: Dobbelt alarm

Sjekk ut på Amazon

Det er det, folkens!

Valget ditt?

Har ditt spesifikke krav oppfylt riktig dokke? Hvis ja, la oss få vite hvilke funksjoner du har likt.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste iPhone Power Banks
  • Beste iPhone X, 8 og iPhone 8 Plus trådløse ladere
  • Beste lader med iPhone, 8 og 8 pluss
  • Beste iPhone X, 8/8 pluss bilmonteringer

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.