Apple iPhone X2 konseptdesign med glidekamera øverst

Det er fremdeles ikke klart hva Apple vil kalle det neste flaggskipet iPhone, iPhone XI eller iPhone X2. Og knapt noe er offisielt ute fra Apple. Men den populære designeren, Antonio de Rosa, har kommet med sitt eget konsept for hvordan telefonen skal se ut og fungere. Han har gitt en punchline 'Past Perfect Tense'. Han er ikke ny med å designe iPhones, og mange av det han forestilte seg, kunne også ha blitt adoptert av selskapet. Høydepunktet i denne nye konseptdesignen til iPhone X2 er glidebryteren for å løfte kameraet.

Glidebryterne er ikke nye for telefoner

Gamle telefoner med gode gamle funksjoner pleide å ha en skyveknapp nederst for å avsløre tastaturet. Nå, med kappløpet om å fjerne frontskjermen for alle hindringer på smarttelefoner, har modeller som Xiaomi Mi Mix 3 og Oppo Find X blitt utstyrt med skyvemekanismen for å huse kameraene. Også i dette konseptdesignet fra Antonio de Rosa er glidebryteren i bakpanelet og bakkameraene løftes for å hjelpe deg med å klikke på bilder, og dette eliminerer behovet for å legge til et eget selfie-kamera.

iphone X2

Apple iPhone X2 bakkamera

Apple iPhone X2

Apple iPhone X2 Face ID

Flere spesifikasjoner lagt til Concept Concept

Designeren har ikke stoppet med å vise bilder av iPhone X2 slik han ser det. Det er også beskrevet andre spesifikasjoner, inkludert en kort YouTube-video for å presentere disse.

I følge disse vil iPhone X2-konsepttelefonen ha en Super Retina-skjerm med en skjermoppløsning på 3000 x 1386 piksler og en høy piksletetthet på 458ppi. Glidebryteren som holder kameraene tar bare 0, 15 sekunder å løfte opp og svare på en bryter. En fingeravtrykssensor på bakpanelet er skjult i Apple-logoen. Kameraet som er tenkt her er en 24 MP-sensor sammen med en 3D-sensor for Facial ID.

Også på telefonens farge viser konseptdesignen en dobbel toneeffekt, som mange mennesker ser ut til å like.

Den delen som skal forstås her er at disse konseptdesignene er kunstnerens inntrykk av hvordan en telefon kan se ut og ikke nødvendigvis vil bli akseptert av produsenten. For alt du vet har Apple interne designere som kanskje kaster ut hundrevis av slike design, noen av dem enda bedre enn de Rosa's. Men selskapet vurderer mange aspekter før de tar en endelig samtale om det beste designet for deres neste flaggskipsenhet.

For nå kan du glede deg over disse gjengivelsene.