Slik løser du Samsung Galaxy S6 Batterilevetid

Samsung Galaxy S6 har blitt utgitt i mars og den er utstyrt med mange avanserte funksjoner som ny Touchwiz UI, optisk bildestabiliseringskamera på 16MP, nytt designspråk osv. Også quad HD-skjerm, exynos 7-okta kjerneprosessor og ikke -avtakbart batteri på 2550 mAH har gjort det kraftigere. Ikke-avtakbart batteri er den nye introduksjonen i Galaxy S-design. Men fortsatt er batterilevetiden et vanlig problem i alle smarttelefonene og Galaxy S6-brukere kan også møte dette problemet etter noen måneder. Så her er noen tips for å fikse batteriets levetid på Samsung Galaxy S6.

Klikk her for å vite hvordan du kan løse problemet med treg lading på Galaxy S6.

Les også - Galaxy S6 problemer og løsninger

Måter å fikse Samsung Galaxy S6 batterilevetid problemet

Det er ikke alltid nødvendig at bare operativsystemet og batteriet bidrar til batteriproblemet, det kan være noen apper og programmer i telefonen som faktisk kan forårsake problemet. Alle mulige måter å løse problemet blir nevnt her.

Finn apper som forårsaker mer batteridrenering:

Når du står overfor Galaxy S6-batterilevetiden, vil det første være å finne ut detaljene om hvilken app som tapper mest batteri. Tredjepartsapper og lager tapper alltid mer batteri i hvilken som helst smarttelefon. Noen ganger er ikke appen heller feil, og problemet i appen får appen til å tømme enorme mengder batteri. Så sjekk det ved å gå til innstillinger og batteriseksjonen i Samsung Galaxy S6 og finn ut hvilken app som bruker hvor mye batteri. Finn ut den skyldige appen og installer den på nytt. Hvis problemet fremdeles eksisterer, må du avinstallere appen og se om det er god effekt på batteriets levetid.

Start enheten i sikker modus:

Å starte enheten i sikker modus er nyttig for å finne ut den skyldige appen som tapper uvanlig batteri. Dette trinnet er nyttig når du ikke kan finne den skyldige appen. Start i sikkermodus deaktivere alle tredjepartsappene og hjelper deg med å skille appen som skaper problemet. Slik starter du i sikker modus:

> Slå av enheten først, og trykk deretter lenge på av / på-knappen og volum ned-knappen til den starter opp.

> Slipp nå strømknappen, men ikke volumtasten.

> Tekst i sikker modus vises deretter i nedre venstre hjørne av skjermen.

Start enheten på nytt:

Å starte telefonen på nytt kan noen ganger løse problemet. Hvis du merker at Samsung Galaxy S6 er overopphetet, er det bare å slå den av og slå på ryggen. Problemet kan løses da.

Deaktiver de ubrukte tjenestene:

Hvis noen tredjepartsapp ikke forårsaker Galaxy S6-batterilevetiden og omstart ikke kan løse problemet, kan du prøve dette trinnet. Lukk tjenestene som Bluetooth-tilkobling, Wi-Fi-tilkobling, NFC og GPS når du ikke bruker dem.

Husk også at når telefonen din er i et dårlig signalområde, prøver den hardt å finne signal som forårsaker nok batteridrenasje. Så slå på flymodus i de områdene som har dårlig 4G- eller LTE-signal.

Slå på Galaxy S6s programvarefunksjoner:

Samsung Galaxy S6 kommer med to programvarefunksjoner strømsparingsmodus og ultra strømsparingsmodus. Begge kan spare batterilevetid når de er på. Strømsparingsmodus slår av vibrasjonen, reduserer lysstyrken på skjermen, begrenser lyset på berøringsskjermen og begrenser CPU-ytelsen for å spare batteri. Ultra strømsparingsmodus er nyttig når du har mindre batteri. Det endrer temaet til gråtoner med å begrense brukbare applikasjoner. Du kan slå dem på ved å gå til innstillinger, skyve over systemet og deretter batteri.

Bruk svart bakgrunnsbilde:

Svart tapet kan spare enormt batteri. Selv om det ikke er tilgjengelig, kan du laste ned det og angi det som bakgrunn ved å gå til innstillinger> personlig> bakgrunnsbilde> galleri.

Endre lanseringen:

Touwiz UI og lanseringsprogrammet er forbedret mye i Galaxy S6, men du kan erstatte den for å se om det er noen god effekt av det. Nova Launcher er et godt valg i Android.

Tilbakestilling av fabrikk:

Dette er det siste alternativet når ingenting ordner seg. Dette trinnet fjerner alle dataene fra telefonen din, så ta en sikkerhetskopi og utfør dette trinnet.

Gå til innstillinger> personlig> Sikkerhetskopier og tilbakestill> Tilbakestill fabrikkdata> tilbakestill enhet.

Hvis Galaxy S6-batterilevetiden fremdeles eksisterer for deg, må du kjøpe en batteripakke.