Beste bærbare datamaskiner for arkitekter å kjøpe i 2020

Enten du har tenkt å kjøpe en bærbar PC til deg selv, eller det er å gi en gave til noen som er arkitekt, må du huske på noen poeng. Den bærbare datamaskinen til en arkitekt skal oppfylle noen krav, for eksempel minimum 4 GB RAM, minst 14-15 tommers skjerm, flott RAM, prosessor og grafikkort for å kjøre ting jevnt. Hovedjobben til en arkitekt er involvert i blåkopien. Det kreves at de forbereder, viser og redigerer tegningene, så skjermen på den bærbare datamaskinen skal være god nok til å sikre at oppgaven din blir fullført problemfri og på en mye jevnere måte.

Selv om markedet er fylt med så mange alternativer, kan det hende noen synes det er vanskelig å velge en passende bærbar PC for dem, og vi er her for å hjelpe dem. Denne artikkelen inneholder en liste over de beste bærbare datamaskiner for arkitekt sammen med detaljene. Så fortsett å lese.

Se også: Topp beste bærbare spill bærbare datamaskiner under 1000 dollar

Beste bærbare datamaskiner for arkitekter

Beste bærbar arkitektur fra Microsoft

Microsoft Surface Book 2

Microsoft Surface Book 2 består av en kraftig Intel i7-prosessor sammen med det oppdaterte operativsystemet Windows 10. Den bærbare datamaskinen har en PixelSense-berøringsskjerm med en høy oppløsning på 3260 * 2160 piksler og drives av den nyeste IPS-teknologien. Den forbedrede grafikken på den bærbare datamaskinen drives av Nvidia-grafikkbrikken som har en 16 GB RAM for 15-tommers versjonen. Nøkkelen til den enkle ytelsen til CPU-intensive oppgaver er 1 TB SSD.

Den visuelle representasjonen av Surface Book 2 er ganske lik den forrige versjonen. Denne gangen har det imidlertid blitt litt for stort med en skjermstørrelse nær 15 tommer med en skjerm som er mye større enn en ultrabook. Problemene med sikkerhetskopiering er også løst i dette mesterverket. Det gir deg god grafikk, større synsvinkler og bedre fargegjengivelse, og gir liv til arkitekturdesignene. Den bærbare datamaskinen lar deg også fjerne skjermen eller skjermen og bruke den som et nettbrett. Det har vært noen få tillegg i de eksterne portene, som USB-C-porten som kan brukes til å lade systemet ditt.

Microsoft Surface Book 2 er et kraftig dyr som viser mange fordeler som sikkert har overgått forventningene.

Hvem bør kjøpe denne bærbare datamaskinen?

 • Denne fantastiske bærbare datamaskinen fra Microsoft har blitt en favoritt blant mange brukere over hele verden.
 • Dette er en perfekt enhet for å kjøre 3DsMax, Rhino, etc., og mange slike arkitektoniske modelleringsapplikasjoner.

Se det på Amazon

Legger liv til designene dine!

Lenovo ThinkPad p51

Lenovo ThinkPad p51 er en mobil arbeidsstasjon som leveres med en ripesikker matt overflate og er drevet av 7. generasjon Kaby Lake i7-prosessor. Det er en redesignet versjon av Lenovo Thinkpad 50. Den bærbare datamaskinen gir raskere filtilgang og nedlastinger gjennom høyhastighets 1TB SSD. Det leveres med 720p videokamera, fingeravtrykkleser, dual-band WiFi og mange flere. Imidlertid forblir aluminium-magnesiumlegeringen under den bærbare overflaten intakt, noe som gir den stor stabilitet. Maksimal åpningsvinkel for det glassforsterkede lokket er 180 grader.

Ved tilkobling er de fire eksterne portene intakte i denne modellen, slik at du kan koble opptil 4 eksterne 4K-skjermer gjennom Nvidia GPU. ThinkPad oppnår også en veldig god overføringshastighet på mer enn 200 MB per sekund i SD-kortleseren. I tillegg til dette har den trådløse modulen blitt oppgradert til Intel 8265 med en maksimal overføringshastighet på 867 Mbps. Den har en presisjons- og vannavstøtende berøringsflate, og sikrer dermed en god mekanisk skriveopplevelse. Med alle disse funksjonene intakte, er den subjektive ytelsen til systemet ganske bra.

Hvem bør kjøpe denne bærbare datamaskinen?

 • ThinkPad p51 fra Lenovo er en bærbar PC som vil gjøre designen og tegningen enda mer interessant og forbedrende.
 • Dette er en av de beste arkitektoniske bærbare datamaskiner som man ville være stolt av å ha. Det kommer med mange av funksjonene som gjør det til en ubestridelig konkurrent i markedet for bærbare datamaskiner.

Se det på Amazon

Stilig, men kompatibel!

Dell Inspiron 7567 bærbar PC

Dell Inspiron 7567 bærbar PC har en Intel Core i7-prosessor, 16 GB RAM og NVIDIA GTX 1050 GPU. Tilstedeværelsen av Nvidia GeForce GPU muliggjør etterslepingsfri bruk av grafiske applikasjoner. Den leveres med en innebygd mediekortleser og også en DVD-stasjon som gir deg en bedre og øyeblikkelig tilgang til de arkitektoniske designene. Skjermen på Dell inspiration 7567 bærbar PC har en oppløsning på 1920 * 1080 piksler sammen med funksjonen til flyttingteknologi som gir en forbedret skarphet med vidvinkel.

Den bærbare datamaskinen kan håndtere flere oppgaver, for eksempel flere nettlesefaner som kjører samtidig eller overføre store eller flere filer samtidig. Varmehåndteringen er også god, som tåler nesten 51 grader, som tester antyder. De eksterne funksjonene inkluderer tre USB-porter, et mikro-SD-spor, en strømport, et Ethernet-jack, en HDMI-ut, en mikrofonport og en hodetelefonkombinasjon. Det har et tastatur på øya-stil med numeriske taster på høyre side.

Med alle disse fantastiske funksjonene kan ingenting sette deg i å kjøpe denne bærbare datamaskinen.

Hvem bør kjøpe denne bærbare datamaskinen?

 • God ytelse, holdbar batterilevetid og anstendig bygg definerer en Dell Inspiron 7567 bærbar PC.
 • Denne bærbare datamaskinen gir deg både mediefokuserte funksjoner og attraktiv design.

Se det på Amazon

En maskin med høy ytelse til en fornuftig pris!

ASUS Vivo Book

ASUS Vivo Book er en fantastisk bærbar PC med elegant utseende som kommer fra et pålitelig merke som har et kjent rykte i markedet. Når det gjelder å ha en bærbar datamaskin som fungerer akkurat som du vil, så har Vivo Book fra ASUS alt dekket. Med lanseringen av den helt nye Vivo Book med noen omfattende og beundrende funksjoner, har den bærbare datamaskinen kommet seg til listen over de beste arkitektoniske bærbare datamaskiner.

Asus Vivo-boken holder navnet sitt, og gir deg en metallisk finish og spennende design, og gir den et førsteklasses utseende. Den veier 1, 7 kg som er litt mindre enn MacBook. Berøringsflaten er svært romslig, så du ikke feil klikker på andre knapper. Den bærbare datamaskinen har den helt nye 8. generasjons Intel-kjerneprosessor i7 sammen med NVIDIA GeForce MX 150 GPU for å håndtere alle typer arkitektoniske arbeider og få den til å fungere problemfritt.

Den bærbare datamaskinen har også et bredere display som hjelper til med å se på design og bilder i en vidvinkel på 180 grader. Profilen til den bærbare datamaskinen er bare 0, 7 tommer tykk, og den tynne rammen på 0, 3 tommer ytterligere sikrer deg det beste av seeropplevelsen. Lydkvaliteten til Asus 'SonicMaster lydteknologi er ganske imponerende. Den bærbare datamaskinen inneholder også det ergonomiske bakgrunnsbelyste tastaturet og en 8 GB DDR4 RAM.

Hvem bør kjøpe denne bærbare datamaskinen?

 • De som trenger en bred pekeplate å jobbe med
 • Brukere som trenger mer krefter ettersom Asus Vivo-boken er et kraftverk og ikke vil la brukerne bli skuffet over ytelsen.

Se det på Amazon

En profesjonell arbeidsstasjon bare for deg!

HP ZBOOK 15 G4 mobil arbeidsstasjon

HP ZBook 15 G4 veier 5, 1 pund og er utstyrt med Intel I7-prosessor med høy ytelse, en 8 GB RAM og en 4 GB VRAM-grafikk. Det helt numeriske tastaturet som finnes på den bærbare datamaskinen, gir deg en raskere skrivehastighet som hjelper med å øke produktiviteten på arbeidsplassen. Enhver person kan benytte seg av den bærbare datamaskinen for å lage og redigere de designede tegningene uten å bremse arbeidshastigheten.

Den bærbare datamaskinen tilbyr også lagring av 1 TB SATA, skjermoppløsning på 1920 * 1080 med en skjermstørrelse på 15, 6 tommer. Portvalget er ganske imponerende i denne modellen som rommer to Thunderbolt 3-porter, tre USB-porter, HDMI-utgang, VGA-utgang, en Ethernet-port, et Kensington-låsespor og et SD-kortspor. Den bærbare datamaskinen har hurtigladingsteknologi, og gir den dermed en forlenget batterilevetid og uavbrutt ytelsesplass.

Hvem bør kjøpe denne bærbare datamaskinen?

 • Hvis du er en profesjonell arkitekt som er involvert i feltarbeidet og travle timeplaner, er dette en slags bærbar PC du bør velge.
 • HP ZBook 15 G4 er en spesialdesignet bærbar datamaskin for programmering.

Selg det på Amazon

Ny modell med riktige ingredienser

Lenovo 320 Premium bærbar PC

Den bærbare datamaskinen gir deg også en høy hastighet, levende grafikk og en metallisk finish kropp, sammen med en fem timers batteribackup. Hovedfunksjonen er den kraftige NVIDIA GeForce 940 MX som hjelper arkitektene med å designe sine CAD-design med effektivitet og høy presisjon. Den inkluderer en 15, 6-tommers Anti-glare FHD-oppløsning 1920 × 1080 widescreen-skjerm for bilder av høy kvalitet og fine detaljer. Den bærbare datamaskinen har 4 GB RAM, 1 TB HDD-lagring og mange flere av slike funksjoner som gjør det til et foretrukket valg. Lenovo 320 Premium kjører på AMD Dual-Core A6 9220-prosessor med et Windows 10 Home Premium-operativsystem.

Hvem bør kjøpe denne bærbare datamaskinen?

 • Denne helt nye Lenovo 320 Premium bærbare datamaskinen er utstyrt med alle de riktige funksjonene som hjelper deg med å kjøre alle slags arkitektoniske applikasjoner.
 • De som trenger en bærbar PC med høy ytelse for arkitektonisk arbeid.

Selg det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste bærbare datamaskin for arkitekt med avanserte funksjoner

Lenovo ThinkPad P50

Dette er en av de beste bærbare datamaskiner for arkitekter som er utstyrt med en avansert konfigurasjon for å hjelpe arkitekten med å utføre jobben sin jevnt. Lenovo er uten tvil et godt merke, og tilbudene deres er utmerkede. Lenovo ThinkPad P50 inkorporerte den nyeste Intel Core i7-6700 HQ firekjerneprosessoren klokket til 2, 60 GHz mens RAM er 8 GB. Harddisken er 500 GB ved 7200 o / min. Dessuten pakker det inn 2 GB NVIDIA Quadro M1000M grafikkort for jevn grafikk og spilleopplevelse. Sammen med alle disse har denne bærbare datamaskinen andre utmerkede funksjoner som bakgrunnsbelyst tastatur, fingeravtrykksleser, mini-skjermport osv. For å gjøre den til den beste for sikker.

Se det på Amazon

Beste bærbare arkitekt med større skjerm

MSI GE72 APACHE PRO-242 Bærbar

Et annet flott navn å nevne på listen som har alle de grunnleggende og avanserte funksjonene som bare er perfekte for de profesjonelle arkitektene og studentene også. Denne bærbare datamaskinen er utstyrt med avanserte funksjoner mens RAM-en er enda mer enn den forrige. Spesifikasjonene inkluderer Intel Core i7-5700HQ firekjerneprosessor klokket til 2, 7 GHz, 16 GB RAM, 1 TB harddisk ved 7200 o / min og et NVIDIA Geforce GTX970M-kort med 3 GB VRAM. Med alle disse har den en større 17, 3-tommers skjerm som sikrer at all programvare og applikasjoner fra arkitekten kjører på dette systemet enkelt og problemfritt. Denne bærbare datamaskinen er tilgjengelig hos Amazon.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for arkitekt fra Apple

Apple MacBook Pro MLH42LL / A 15, 4 tommer

Hvis du leter etter det anerkjente merket, og penger ikke er en bar for deg, kan du se på denne bærbare datamaskinen fra Apple. Arkitekten vil synes det er veldig nyttig å fullføre alle oppgavene sine enkelt og komfortabelt. Selv om det er litt dyrt, sørger konfigurasjonen og funksjonene for at det virkelig er verdt å ha. Apple MacBook Pro MLH42LL / A er pakket med en 15, 4-tommers utmerket skjerm mens Apple har inne i Intel Core i7 firkjerne-prosessor på 2, 7 GHz, 16 GB LPDDR3 RAM, 512 GB HDD og den kjøres på MAC OS Sierra. Apple hevder denne bærbare datamaskinen har 10 timers batterilevetid, noe som virkelig er fantastisk, da det ikke krever at du bærer laderen overalt med den bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare datamaskinene fra Microsoft med berøringsskjerm

Microsoft Surface Book

Microsoft Surface Book er uten tvil det beste valget for den profesjonelle arkitekten så vel som studenter som bare er perfekte for å kjøre all slags arkitektrelatert programvare som 3DsMax, Rhino og mer. Det utmerkede grafikkortet NVIDIA sikrer at alt kan nytes på denne bærbare datamaskinen med letthet. Konfigurasjonen inkluderer dual-core Skylake Intel Core i5-6300U-prosessor, 256 GB SSD, 8 GB RAM og 13, 5-tommers berøringsskjerm med 3000 × 2000 oppløsning. Det beste med denne bærbare datamaskinen er at den kan konverteres videre til et nettbrett bare ved å trykke på en knapp som skiller skjermen fra tastaturet. Du kan deretter bruke nettbrettet mens du ligger på sengen eller når du er på farten.

Se det på Amazon

Beste arkitekt-bærbare datamaskin fra ASUS

ASUS FX502VM-AS73 15, 6-tommers bærbar PC

Dette er den bærbare datamaskinen fra ASUS som arkitekten vil finne passende for dem. Avanserte funksjoner og spesifikasjoner indikerer at denne bærbare datamaskinen er spesielt beregnet for arkitekten og spillerne. Spesifikasjonene inkluderer Intel Core i7 7700HQ-prosessor ved 2, 8 GHz, turbo opp til 3, 8 GHz, 16 GB DDR4, 1 TB HDD, 3 GB NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikkort og det fantastiske 15, 6-tommers displayet. Det intelligente doble viftesystemet på denne bærbare datamaskinen sikrer at CPU og GPU forblir normal og ikke blir overopphetet mens du kjører avansert programvare og spill. Totalt sett er dette et fantastisk valg som kan hjelpe deg med å fullføre all oppgaven din i tide og komfortabelt.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for arkitekt fra HP

HP ZBook G2 15, 6 tommers mobil arbeidsstasjon

Er du glad i HP og planlegger å få en fra dette selskapet? Vel, da kan HP ZBook G2 være det beste valget for deg som er utstyrt med alle nødvendige funksjoner for å kjøre arkitektrelatert programvare som CAD, 3DsMax, ArchCAD, Vectorworks osv. Denne bærbare datamaskinen fra HP drives av fjerde generasjon Intel Core i5 -4200M prosessor med 8 GB RAM og 500 GB HDD ved 7200 rpm. 15, 6-tommers skjerm er full HD og har anti-blending-teknologien for å glede deg over alt med letthet.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare datamaskiner for arkitekter med VR-klar funksjon

ASUS ROG STRIX 15, 6-tommers G-SYNC bærbar PC

Den siste bærbare datamaskinen til å inkludere i listen som virkelig passer for arkitekten, da den er designet ved å huske behovet til arkitekt og spillere. De avanserte funksjonene som Intel Core i7 6700 HQ-prosessor, 16 GB DDR4, 1 TB HDD ved 7200 rpm, sier at arkitekten vil finne det perfekt for dem. Også 6 GB NVIDIA Geforce GTX 1060 Graphics lar brukerne få en jevn opplevelse. Denne bærbare datamaskinen er VR-klar, så bare få VR-innholdet på PCen og nyt dem til det fulle.

Se det på Amazon

Konklusjon

Hver profesjonell arkitekt trenger en bærbar PC med både ytelse og effektive maskinvarespesifikasjoner som er nyttige og lommevennlige. I denne artikkelen har vi prøvd å filtrere ut de best mulige valgene for deg. Vi håper det vil hjelpe deg med å nullstille den bærbare datamaskinen som går hånd i hånd med arkitekturarbeidene dine.

Dette er noen av de beste bærbare datamaskiner for arkitekter. Alle av dem er unike og har noe annet å tilby. Så få den som passer best for ditt behov, og gjøre jobben enklere og morsommere.