Vanlige problemer med iPhone 7 og iPhone 7 Plus og deres rettelser

Mange av leserne våre har snakket om noen vanlige problemer med iPhone 7 og iPhone 7 pluss. Selv om begge telefonene er helt fantastiske etterfølgere av Apples utvalg av telefoner, er det noen vanlige problemer sett i disse som kan bli irriterende hvis du ikke vet hvordan du fikser dem. Dette er grunnen til at vi har listet opp de vanlige problemene sammen med løsningene deres for å hjelpe deg med å glede deg over iPhone 7 og iPhone 7 Plus-telefonen.

Se også - IPhone 7 og IPhone 7s tips og triks

Liste over problemer med iPhone 7 og iPhone 7plus og deres rettelser

Aktiveringsproblemer

Dette var et problem som ble sett tidlig da telefonen ble lansert. Problemet har blitt redusert merkbart, men hvis du har fått problemer med å aktivere din nye iPhone 7 eller iPhone 7 plus, kan du prøve disse løsningene:

 1. Bytt tilkobling fra Wi-Fi til mobildata eller fra mobildata til Wi-Fi for å sjekke om det er tilkoblingen til enheten din som kan forårsake problemet.
 2. Start enheten på nytt og sjekk om telefonen aktiveres etter omstart.
 3. Forsøk å aktivere enheten din via iTunes ved å koble telefonen til en datamaskin og deretter aktivere den.

Hvis problemet fortsetter, må du kontakte Apple og få sjekket telefonen.

Problemer med iCloud Restore

Mange brukere synes det var vanskelig å bruke iCloud Restore på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus da enheten ble lansert i september. De fleste brukere kan nå bruke iCloud Restore uten problemer, men noen brukere synes dette er et problem nå og da.

 1. Start iPhone 7 på nytt ved å holde inne av / på-knappen og volum-knappen ned. Når enheten starter på nytt, kan du prøve å gjenopprette fra iCloud og sjekke om den fungerer.
 2. Hvis problemet vedvarer, kan du vurdere å opprette en lokal sikkerhetskopi på datamaskinen din og deretter gjenopprette filene fra datamaskinen til iPhone.

Dette er en løsning for iCloud Restore-problemene.

iPhone 7 lager en susende lyd

Med en splitter ny iPhone 7 ønsket brukere knapt å høre en merkelig susende lyd som kan føre til tvil om kvaliteten på enheten. Men faktum er at det ikke er mye vi trenger å bekymre oss for her. Den susende lyden vil bli hørt i helt nye telefoner når du gjenoppretter iPhone for første gang.

Siden dette tar mye CPU-kraft, ender den nye A10-prosessoren opp med å frese. Det er vanlig å se at PC-er står overfor et lignende problem som er kjent som 'spole hvin'. Dette problemet oppstår vanligvis når CPU-en er tungt belastet.

Løsningen for dette problemet er å bruke telefonen som vanlig og vente på at lyden skal avta når telefonen smører innvendige deler. Hvis du imidlertid synes at lyden ikke avtar og at den ser ganske alvorlig ut, kan du vurdere å ta telefonen til Apple Store for å få hjelp.

Telefonen fungerer ikke etter å ha mottatt en tekstmelding

De nye iPhone 7-brukerne blir plaget av en tekstmelding med tre bokstaver som bare krasjer telefonen deres. Den deaktiverer berøringsskjermen, så vel som de fysiske knappene på telefonen, slik at du ikke har noe å gjøre på telefonen. Tekstmeldingen består av en hvit flagg-emoji, en "0" og en regnbue-emoji.

For de fleste av brukerne har problemene vært midlertidige, og den siste iOS-oppdateringen sikrer at telefonen ikke blir påvirket av denne tekstmeldingen.

Derfor ligger løsningen i å holde telefonen oppdatert til den nyeste iOS-versjonen.

 • Gå til Innstillinger-menyen på iPhone 7
 • Trykk på Generelt
 • Trykk på Programvareoppdatering

Hvis det er en ny oppdatering tilgjengelig, må du oppdatere enheten din til den nyeste versjonen for å sikre at denne tekstmeldingen ikke skaper et problem i fremtiden.

Tilfeldig omstart

Noen brukere har lagt merke til at iPhone 7 automatisk slås av og starter på egen hånd. Dette kan bli litt irriterende når du tar ut telefonen for å raskt ringe, men den starter på nytt slik at du må vente.

Noen har lagt merke til at telefonen blir sittende fast i en oppstartssløyfe. For å komme ut av oppstartssløyfen, må du holde inne av / på-knappen og volum-knappen ned slik at enheten starter på nytt for å få slutt på den konstante omstarten av enheten.

Det er viktig å vurdere å oppdatere enheten din ved å gå til Innstillinger og deretter trykke på Generelt for å se etter programvareoppdatering. Vanlige problemer finner en løsning i en programvareoppdatering, så hold enheten oppdatert til enhver tid for å sikre at den fungerer jevnt.

3, 5 mm hodetelefonproblem

Hvis du vil bruke favorittparet hodetelefoner (med en 3, 5 mm-kontakt) på iPhone 7, er det minst en ting som Apple og du ikke er enige om. Den nye iPhone 7 og 7 Plus har ikke en 3, 5 mm hodetelefonkontakt. Dette betyr at du enten må bruke hodetelefoner som er Bluetooth-kompatible, eller at du kan få hodetelefoner som bruker lynporten.

Dette minner oss også om at bruk av hodetelefoner i lynporten vil bety at du ikke kan lade telefonen mens hodetelefonene er koblet til. Selv om dette ikke alltid er tilfelle, men det er alltid bra å ha friheten til å høre på musikk uten å engasjere seg ladeporten.

Løsning - bruk en Bluetooth-hodetelefon, eller invester i et tilbehør som deler lynporten i to porter, slik at du kan koble hodetelefonen og laderen samtidig. Når det gjelder bruk av 3, 5 mm hodetelefoner, er det en adapter i boksen med iPhone 7-en til den.

Dårlig samtalekvalitet

Dette er et problem som Apple er klar over, og hvis enkle programvareinnstillinger ikke løser problemet, er Apple også villig til å bytte ut telefonen. Det er ingen spesiell løsning for dette problemet. Hold programvaren oppdatert for å sikre at en feil i programvaren ikke forårsaker problemet. Hvis du føler at problemet er maskinvarerelatert, kan du ta telefonen til Apple, og de vil hjelpe deg. Du kan få en erstatning.

Lynets ørepropper fortsetter å krasje

Lynet ørepluggene som kommer ut av boksen ser ut til å forårsake et problem for noen få brukere. De krasjer stadig, noe som betyr at musikkelskere kanskje ikke liker glatt musikk med disse øreproppene. Apple tar sikte på å fikse problemet gjennom en programvareoppdatering, så sørg for at du holder iOS-versjonen din oppdatert.

Foreløpig, hvis ørepodene slutter å fungere, er den beste løsningen å koble dem fra iPhone 7 og koble dem igjen. Dette skal løse problemet midlertidig til det tidspunkt en oppdatering fikser det permanent.

Endre intensiteten til 3D Touch

Siden 3D Touch kom inn som en ny måte å få tilgang til programmer og apper på din iPhone 7, kan det ta litt å bli vant til. Ved hjelp av 3D Touch vil du kunne åpne snarveier og andre funksjoner som kan ta deg til en app. Problemet er at noen brukere synes det er litt vanskelig å kontrollere. Selv om det kommer for fort for noen få, er det tregere for andre.

Den gode nyheten er at Apple gir deg muligheten til å kontrollere berøringsintensiteten i henhold til dine behov.

 • Gå til Innstillinger-menyen på enheten din
 • Trykk på Generelt
 • Trykk på Tilgjengelighet
 • Se etter 3D Touch og trykk på den

Du vil finne at standardinnstillingen er satt på medium. Du kan endre den til fast eller lys og teste følsomheten ved å prøve den nederst på skjermen. Endring av intensiteten i henhold til dine behov vil hjelpe deg med å glede deg over iPhone 7s 3D Touch uten problemer.

Batteridreneringsproblem

Mange brukere fant ut at batteriet er et av de vanlige problemene med iPhone 7 og iPhone7 Plus. Fakta er at gjennomsnittlig iPhone 7-batteri-sikkerhetskopi er ganske anstendig og det kan trekke deg gjennom en hel dag uten bekymringer. Men strømbrukere kan klage. Telefonen er ment å vare en hel dag med gjennomsnittlig bruk. Hvis du bruker enheten for mye, kan det hende du oppdager et batteriladeproblem.

Bakgrunnsapper kan være et stort batteri. Slå av bakgrunnsapp-oppdateringen for å redusere bruken av batteri fra bakgrunnsappene dine.

 • Gå inn på Innstillinger-menyen på enheten din
 • Gå til general
 • Trykk på Oppdater bakgrunnsapp

Hvis du slår av bakgrunnsoppdatering av bakgrunnsappen, kan det lette batteriet på telefonen, men hvis du synes at batteriavløpet er ekstremt unormalt, kan det være nødvendig å reise til Apple Care.

Lydproblemer

Et av problemene med iPhone 7 og iPhone 7 er at lyden kan bli forvrengt til tider mens du ser på en video eller lytter til musikk eller lyd. Noen enkle løsninger for å fikse dette er:

 1. Forsøk å starte enheten på nytt og sjekk om problemet er løst. Dette kan være en midlertidig løsning.
 2. Sjekk om Bluetooth er på. Hvis du ikke bruker Bluetooth, må du slå den av. Dette har gjort en forskjell for ganske mange brukere.
 3. Forsikre deg også om at ringetonen / lydløs-knappen på telefonen er i riktig posisjon. Du kan ha utilsiktet stilt det stille, noe som kan forårsake problemet.

Disse enkle fikser kan hjelpe deg med å løse lydproblemene på iPhone 7 og iPhone 7 plus.

Bluetooth-problemer

Mange brukere klager på at Bluetooth skaper mye problemer for dem. Det ser ut til at iPhone-brukere ikke klarer å opprettholde en Bluetooth-forbindelse når de bruker trådløse hodetelefoner eller når du kobler telefonen til bilen. Noen få har rapportert at de ikke klarer å koble seg opp i det hele tatt. Brukere fant også ut at det var en betydelig mengde batterilader hver gang Bluetooth-tilkoblingen ble opprettet.

For å løse problemer uten tilkobling eller slippe Bluetooth-tilkobling, prøv følgende:

 1. Slå av Bluetooth ved å slå den av, vente i 5 sekunder og slå den på igjen.
 2. Start iPhone 7 på nytt
 3. Hvis problemet er med bare en enhet, må du koble enheten fra og koble den igjen.
 4. Noen ganger kan det være nyttig å tilbakestille nettverksinnstillingene.
 • Gå inn på Innstillinger-menyen på enheten
 • Trykk på Generelt
 • Se etter Tilbakestill
 • Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger

Prøv å bruke Bluetooth etter å ha tilbakestilt nettverksinnstillingene.

 1. Forsikre deg om at telefonens programvare er oppdatert til den nyeste versjonen. Apple introduserer kontinuerlig lapper og fikser i sine oppdateringer for å løse kjente problemer.

Problemer med telefonapp

Brukere som møtte dette problemet, fant det vanskelig å fikse det permanent. Telefon-appen vil enten fryse eller krasje når en bruker prøver å sjekke listen over nylige samtaler eller når de er i telefonapp-innstillingene, eller hvis de prøver å ringe ved hjelp av et Bluetooth-headset.

En omstart løste ikke problemet. Men å oppdatere enheten var nyttig. Forsikre deg om at du kjører den nyeste iOS-versjonen på iPhone 7.

En annen løsning som hjalp noen brukere er å slå av Exchange-kontakter fra Innstillinger.

 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Kontakter
 • Gå til kontoer
 • Trykk på Exchange-kontoer
 • Vipp glidebryteren ved siden av kontaktene slik at den er av.

Berørings-ID klarer ikke å fungere

Mange iPhone 7 brukere fant ut at et stort iPhone 7 problem var at Touch ID ikke fungerte effektivt eller at det ikke fungerte i det hele tatt. De fleste av gangene ville det være midlertidig og da ville det begynne å fungere igjen, men for noen få varte problemet lenge.

 1. I de fleste tilfeller ble problemet løst da telefonen ble startet på nytt. Men dette var en midlertidig løsning fordi problemet vanligvis kom tilbake etter en tid.
 2. Brukere fant ut at det var en forbedring i bruken av Touch ID etter at de oppdaterte enheten. Så sørg for at enheten din alltid bruker den nyeste versjonen av iOS.
 3. Hvis telefonen har problemer med å gjenkjenne fingeravtrykkene, må du fjerne utskriftene og legge dem til igjen. Du vil finne det nyttig å legge til flere fingeravtrykk ved å skanne fingeren i forskjellige vinkler.
 4. Hvis problemet dukker opp når du bruker en bestemt app, kan appen være den skyldige. Avinstaller appen og sjekk om Touch ID fungerer som forventet.

Hvis ikke noe av dette fungerer for deg, kan problemet være et maskinvareproblem. Apple Support kan kanskje hjelpe deg, og du kan til og med få en erstatning for enheten din.

Konklusjon

Dette er noen av de vanligste iPhone 7-problemene. Hvis du i det siste har fått et problem med den skinnende nye Apple-telefonen, vil du sannsynligvis kunne fikse den ved å følge disse tipsene og triksene.

Se også- Slik slår du av iMessage på iPhone

 

Legg Igjen Din Kommentar