Slik løser du problemet med kameraet mislyktes på Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 har et fantastisk kamera, men det ser ut til at mange eiere av denne Samsung-enheten har opplevd feil med kameraappen sin. Feilen bare beskrevet som “Advarsel: Camera Failed” fryser kameraappen ved lansering og krever omstart av telefonen. Slike problemer forventes åpenbart ikke fra et high-end-apparat, og disse problemene er stort sett tydelige med Verizon som tjenesteleverandører. Så i denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du løser problemet med Camera Failed på Samsung Galaxy S5.

Se også: Hvordan fikse sakte kameraytelse på Samsung Galaxy

Slik løser du problemet med kameraet mislyktes på Samsung Galaxy S5

Samsung har innrømmet at slike feilmeldinger dukker opp på brukerens enhet. Vi diskuterer noen løsninger som du kan prøve før problemet fullstendig blir ivaretatt av Samsung.

www.youtube.com

Metode 1

Du kan først prøve å starte enheten på nytt. Hold strømknappen nede og velg alternativet Start på nytt.

Metode 2

Hvis trinnet ovenfor ikke fungerte for deg, tøm cachen og dataene til kameraappen ved å gå til: Innstillinger> Applikasjonsbehandling og velg kameraappen. Trykk på Force stop, Clear cache og Clear data.

Metode 3

Forsøk å tømme cache-partisjonen. Du kan gjøre dette på følgende måte:

  • Slå av telefonen
  • Hold Volum opp-tasten, Hjem-knappen og Av / på-knappen sammen
  • Slipp av / på-knappen når telefonen begynner å vibrere, men hold inne de to andre knappene. Når du ser skjermbildet for Android systemgjenoppretting, kan du gi slipp. Bruk Volum ned for å velge tørke cache-partisjon og trykk Power for å velge den. Når det er ferdig, trykk Power igjen for å starte systemet på nytt.

Metode 4

Det er en stor sjanse for at en tredjepartsapp kan ha forårsaket denne feilen. Den beste måten å finne ut av dette er å kjøre telefonen i sikkermodus. Hvis kameraet fungerer fint i sikker modus, er problemet definitivt med en tredjeparts-app. Følg dette for å kjøre telefonen i sikkermodus - Hold strømknappen nede og når du ser at Samsung-skjermen kommer opp, slipper du av / på-knappen og holder Volum ned-tasten for å komme i sikker modus.

www.naldotech.com

Når du er bekreftet at det er en hvilken som helst tredjepartsapp som skal opprette problemet, må du avinstallere alle mistenkte apper én etter én ved å gå til innstillinger.

Metode 5

Hvis du bruker et micro SD-kort for å lagre bildene dine, kan du prøve å lagre dem andre steder og se om det gjør en forskjell. Noen ganger kan det hende at telefonen ikke godtar det eksterne minnekortet.

Metode 6

Utfør en tilbakestilling av fabrikken for å eliminere feilen på kameraet på Galaxy S5 hvis alle andre metoder ikke klarer å løse problemet, da dette er den siste metoden som løser de fleste problemene. Ikke glem å opprette en sikkerhetskopi først. For å utføre fabrikkinnstilt, gå til Innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Tilbakestilling av fabrikkdata.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du kontakte Samsung og be dem om erstatning.

Les også: Slik løser du kameraet som ikke fokuserer / fungerer ikke / mislyktes på Samsung Galaxy S5