Slik løser du problem med HTC One M9 Slow Charging

Det har vært mange klager fra HTC One M9 brukere om problemet med langsom lading. Dette problemet kan være ganske frustrerende hvis du for eksempel planlegger å gå ut med vennene dine, telefonens batteri er praktisk talt tomt, og enheten din trenger litt ekstra tid på å lade. Det er flere løsninger og potensielle løsninger som kan hjelpe deg med å fikse HTC One M9 sakte ladeproblemer alle sammen listet nedenfor. Mange av disse løsningene hjalp andre som hadde det samme problemet til slutt å bli kvitt det, så vi håper at du også vil løse det. Hvis ikke, vil det være en god ide å kontakte transportøren din.

Du kan også lese: Slik tørker du ut cache-partisjon på HTC One M9

Måter å fikse HTC One M9 langsomt ladeproblem på

indianexpress.com

Merk:

# 1 Før du går lenger for å løse problemet, må du huske på at HTC One M9 kommer med Qualcomm QuickCharge 2.0 hurtigladingsfunksjoner, og laderen HTC som er inkludert i esken med håndsettet støtter ikke denne funksjonen . Så det kan hende du tror at enheten lades saktere enn den burde, men med dette i bakhodet kan du komme til den konklusjon at smarttelefonen din lader normalt. Hvis du vil få mest mulig ut av hurtigladefunksjonen, kan du kjøpe en hurtiglader. Det er mange flotte du kan kjøpe på Amazon, eller du kan kjøpe HTC hurtiglader.

# 2 Forsikre deg om at laderen og kabelen ikke er skadet

# 3 Hvis det ikke er mulig, ikke bruk enheten mens den lades fordi den vil trenge mye mer tid å lade helt opp. Unngå å spille spill og bruke de kraftige sultne appene.

Løsning nr. 1: Når du vil avslutte en app, trykker du på tilbake-knappen to ganger

Hvis du bruker en av appene og planlegger å lade enheten din, trykker du to ganger på tilbakeknappen når du vil avslutte appen du bruker. På denne måten blir appen helt lukket, og kjører ikke i bakgrunnen.

Løsning nr. 2: Lukk appene som kjører i bakgrunnen

Applikasjonene som kjører i bakgrunnen, har stor innvirkning på batteriet på enheten din, og hvis en haug med apper kjører, vil ladetiden være lengre. Følg trinnene nedenfor for å lukke appene:

 • Fra startskjermen velger du knappen Nylig apper (firkantet ikon som ligger ved siden av bakknappen og Hjem-knappen)
 • Når du trykker på det, åpnes vinduet med nylig brukte apper
 • For å lukke alle disse appene, trykk bare på "X" øverst på skjermen

Løsning nr. 3: Se om enheten din lades raskere når du er i sikkermodus

Det er mange apper i Play Store, og vi ønsker alle å prøve så mange av disse appene som mulig. Noen ganger kan applikasjonen vi installerte føre til et problem, inkludert problemet med langsom lading. Den enkleste måten å se om appen forårsaker problemet, er å starte opp enheten din i sikkermodus og lade den. Hvis den lader raskere enn vanlig, betyr det at ett av programmene ikke oppfører seg.

Slik kan du montere HTC One M9 i sikker modus:

 • Trykk og hold på av / på-knappen til strømmenyen vises på skjermen
 • Trykk og hold strømmen av
 • Alternativet “Reboot To Safe Mode” vises
 • Nå er det bare å trykke på alternativet “Start på nytt”, så vil enheten starte på nytt i sikkermodus.

Hvis enheten din lader normalt når du er i sikkermodus, betyr det at en av appene forårsaker problemet. I så fall kan du avinstallere applikasjonene du nylig har lastet ned, eller du kan utføre en tilbakestilling av fabrikkdata, forklart nedenfor.

Løsning nr. 4: Tilbakestilling av fabrikkdata

Når du utfører en tilbakestilling til fabrikkdata, slettes innstillingene, dataene og alle nedlastede applikasjoner. Siden det vil slette alt, må du ta sikkerhetskopi av filene dine. Følg trinnene nedenfor for tilbakestilling av fabrikkdata:

 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling av fabrikk
 • Klikk på "Tilbakestill telefon"
 • Hvis du vil at SD-kortet ditt skal slettes, velger du alternativet "Slett SD-kort"
 • Klikk OK.

Når du har prøvd alle de ovennevnte løsningene, kan du se om enheten din lader normalt. Hvis ikke, kan du besøke butikken der du kjøpte enheten din, eller kontakte transportøren.

Bildekilde: www.wired.co.uk

Du kan også lese: Slik løser du Wi-Fi-problemer på HTC One M9

 

Legg Igjen Din Kommentar